- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Защо е срамно да си девствен/а
Абе не знам колко е срамно и колко не,ама знам,че това че повечето момченца си измислят с коя спали какво правили и доста глупости говорят за момичетата ,които са девствени . Едно страхотно момиче с явно доста лабилна психика заради такива простотии на кого "лапала" и т.н ,реши тея работи да станат истина и почна да си прави просто секс и като я попитах защо , тя каза явно е срамно да си девствен ,не мога да живея така да ме осъждат и най-вече да не ми вярват а пък и е по-добре секс без обвързване .. или нещо такова .. !
^ Значи е била убийствено малоумна. Секс се прави, защото искаш. Не, защото искаш да разказваш на хората, че не си девствена. Мен пък ми беше смешна една, която си имаше гадже от 2 години и умираше да правят секс, но не му даваше, защото какво щели да си кажат хората, щяли да я мислят за к*рва.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Хахах да точно много глупаво мислят последно време подрастващите под 94-95 набор е пълна деградация !!
Училището те развива като характер, като умствени заложби, дава ти обща култура, дава ти насока за това какво искаш да излезе от теб и на какво смяташ да отдадеш живота си. Ако се стараеш, те научава на труд, на дисциплина, на уважение.
Какво точно ти дава девствеността? Един ден си стойностен човек. На следващия се влюбваш. Откриваш свестен човек, който си струва и му се отдаваш. После си по-малко човек ли? Хора, научете се да мислите.
И научете значението на думата к*рва. Едно е да си пропаднало същество, което се интересува само от п*шки и как да закрепи деня с тяхна помощ. Друго е обикновено момиче с нормални нужди и чувства.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
А сигурно е мега странно да те мислят за девствена, докато си к*рва.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Я, ква хубава тема... Много интересно дали е срамно или не е според някой си, хванат едва ли не от улицата. Всеки си живее живота така, както намери за добре. Ако искам на 15 ще се щракам като магистралка с всеки срещнат, ако искам ще се затворя в манастир и ще кисна там като прани гащи цял живот. Дали е срамно или не, е въпрос на криворазбран морал и лично мнение. Хорското мнение не те топли нощем. Не си падам по такива хора, дето са почнали със секса от рано, но не ги и съдя. Както са решили, така.
За мен няма нищо срамно от факта че някой е девствен. Аз лично бях на 16 като бях с момче за пръв път и го направих, защото го исках и защото му имах доверие. Бяхме дълго време заедно и след това. Но ако не бях открила подходящия човек, нямаше да го направя. Просто за мен е важно да си с някой, на когото наистина държиш, важни са чувствата. Някои могат да открият подходящ човек и на 20г. Това не ги прави задръстени. Не разбирам какво им влиза в работата на много от подрастващите дали еди си кой е девствен или не. Това да не го прави по-малко човек.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Няма никакво значение дали си девствен или не, ако не си си го написал на челото и не даваш акъл на всички да са като теб. Хората не го правят (в голяма степен), за да се фукат или да не ги е срам. Правят го защото го искат.
А направо е "прекрасно" ако някой си създава мнение за друг спрямо факта, че си е загубил девствеността "твърде рано/късно". На 25 може да не е намерил правилен човек, а на 14 може и да го е открил. Сега, колко мислят съответните индивиди е субективно и е друга тема.
Може и да не е срамно, ама обществото ще те наругае за всичко.
Come on skinny love just last the year...
Тази тема е равносилна на глупост..![]()
В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...
За мен по-срамно е да правиш секс на 12 13 г.
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Не е срамно да си девствен! Срамно е да започнеш от 13- 14 годишни!