.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 117 от общо 117
    Абе не знам колко е срамно и колко не,ама знам,че това че повечето момченца си измислят с коя спали какво правили и доста глупости говорят за момичетата ,които са девствени . Едно страхотно момиче с явно доста лабилна психика заради такива простотии на кого "лапала" и т.н ,реши тея работи да станат истина и почна да си прави просто секс и като я попитах защо , тя каза явно е срамно да си девствен ,не мога да живея така да ме осъждат и най-вече да не ми вярват а пък и е по-добре секс без обвързване .. или нещо такова .. !

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    ^ Значи е била убийствено малоумна. Секс се прави, защото искаш. Не, защото искаш да разказваш на хората, че не си девствена. Мен пък ми беше смешна една, която си имаше гадже от 2 години и умираше да правят секс, но не му даваше, защото какво щели да си кажат хората, щяли да я мислят за к*рва.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Хахах да точно много глупаво мислят последно време подрастващите под 94-95 набор е пълна деградация !!

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Цитирай Първоначално написано от NambyPamby Виж мнението
    Бе, не ми е долипсвала за толкова време, не вярвам и занапред да се случи.
    Какво, по дяволите, й е хубавото на девствеността? В миналото може и да е била едно от най-важните качества, по които да са те характеризирали като годна или не, въпросът е, че тия времена отдавна са отминали и в цивилизованите държави не те убиват с камъни, защото си била интимна с мъж.
    Въобще, тая девственост я издигате в култ и някакво върховно благо, а тя е просто някаква си физиологична преграда, нищо не значи. Девствеността символизира по принцип чистота и невинност, а няма как да си развяваш голото дупе по дискотеките, в главата ти само думата "секс" да присъства, да бъркаш в нечии панталони по тоалетни тук и там, и да казваш, че заради наличието на някаква си мембрана, си девствена.

Другата крайност пък, за която спомена Сиси, ме кара да се смея с глас. Никой не може да ме направлява, особено що се касае до личния ми живот, до нещо толкова интимно. Пет пари не давам, че някакви асоциали, които не са имали нормални социални контакти, ме наричат курва само заради това, че си живея живота.
    Реквием за една мръстница : ( Оправдаваш се , че си курва ли ?

Супер фен Аватара на Anonys
    Цитирай Първоначално написано от watergirlblue Виж мнението
    Девствеността е толкова хубаво нещо!Тя е като училището
    1 символа.

Град
    София
    Училището те развива като характер, като умствени заложби, дава ти обща култура, дава ти насока за това какво искаш да излезе от теб и на какво смяташ да отдадеш живота си. Ако се стараеш, те научава на труд, на дисциплина, на уважение.

Какво точно ти дава девствеността? Един ден си стойностен човек. На следващия се влюбваш. Откриваш свестен човек, който си струва и му се отдаваш. После си по-малко човек ли? Хора, научете се да мислите.

И научете значението на думата к*рва. Едно е да си пропаднало същество, което се интересува само от п*шки и как да закрепи деня с тяхна помощ. Друго е обикновено момиче с нормални нужди и чувства.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Супер фен Аватара на Anonys
    Трето е да те мислят за курва, докато си девствена

Град
    София
    А сигурно е мега странно да те мислят за девствена, докато си к*рва.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Мега фен Аватара на tori
    Я, ква хубава тема... Много интересно дали е срамно или не е според някой си, хванат едва ли не от улицата. Всеки си живее живота така, както намери за добре. Ако искам на 15 ще се щракам като магистралка с всеки срещнат, ако искам ще се затворя в манастир и ще кисна там като прани гащи цял живот. Дали е срамно или не, е въпрос на криворазбран морал и лично мнение. Хорското мнение не те топли нощем. Не си падам по такива хора, дето са почнали със секса от рано, но не ги и съдя. Както са решили, така.

Супер фен Аватара на gabi_94
    За мен няма нищо срамно от факта че някой е девствен. Аз лично бях на 16 като бях с момче за пръв път и го направих, защото го исках и защото му имах доверие. Бяхме дълго време заедно и след това. Но ако не бях открила подходящия човек, нямаше да го направя. Просто за мен е важно да си с някой, на когото наистина държиш, важни са чувствата. Някои могат да открият подходящ човек и на 20г. Това не ги прави задръстени. Не разбирам какво им влиза в работата на много от подрастващите дали еди си кой е девствен или не. Това да не го прави по-малко човек.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Повече от фен Аватара на cookie78
    Град
    София
    Няма никакво значение дали си девствен или не, ако не си си го написал на челото и не даваш акъл на всички да са като теб. Хората не го правят (в голяма степен), за да се фукат или да не ги е срам. Правят го защото го искат.
    А направо е "прекрасно" ако някой си създава мнение за друг спрямо факта, че си е загубил девствеността "твърде рано/късно". На 25 може да не е намерил правилен човек, а на 14 може и да го е открил. Сега, колко мислят съответните индивиди е субективно и е друга тема.
    Може и да не е срамно, ама обществото ще те наругае за всичко.
    Come on skinny love just last the year...

Голям фен Аватара на GiveMeLove
    Тази тема е равносилна на глупост..
    В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...

Повече от фен Аватара на cookie78
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от GiveMeLove Виж мнението
    Тази тема е равносилна на глупост..
    Напълно, но пък така или иначе е скучно..
    Come on skinny love just last the year...

Голям фен Аватара на mrankoniiii
    За мен по-срамно е да правиш секс на 12 13 г.
    Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Не е срамно да си девствен! Срамно е да започнеш от 13- 14 годишни!

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от be_yourself Виж мнението
    Не е срамно да си девствен! Срамно е да започнеш от 13- 14 годишни!
    Така е, но днешната младеж няма срам!
    Welcome to the Jungle...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си