Здравей, искам да те питам нещо.Както можеш да видиш на снимката по-долу имам нещо като дупчици по бузите.И сега, ето обяснението - когато съм била бебе, още в болницата, съм получила някаква алергия и са ми се появили пъпчици по целите бузи.След време са се махнали, но останаха тези...белези, така да кажем.Лекари още тогава са казали на майка ми, че с химичен пилинг сигурно ще се махнат, но ще ме сърби лицето, а съм била все още малко дете, нямало е да му мисля много и сигурно съм щяла да се чеша като... Както и да е, казали са й, че като порасна по-добре.И сега, понеже доколкото знам химичния пилинг се прави есен-зима, за да може да има по-малко слънце и мисля, че е време.Въпроса ми е:искам компетентното ти мнение - химичния пилинг единствения начин ли е, или има и друг вариант за проблема?И също така искам да попитам какво точно представлява процедурата, че не съм много запозната?Чувала съм за сърбеж, но една приятелка спомена, че й доста боли...Надявам се да ме разбра, много ти благодаря предварително!
http://prikachi.com/images/253/3972253P.jpg