- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Каква заплата взима един учител
как става това ми е много интересноПървоначално написано от EinGutesKind
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
Като не пиеш, не пушиш, не се жениш, нямаш деца и правиш минимални икономииПървоначално написано от cunt
![]()
Абе един известен учител по математика/бел може да взима по 40 лева за час и половина частен урок тва ако спреш да работиш в даскало и даваш по 5 урока дневно ще взимаш към 5 бона месечно![]()
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
аз нито пия нито пуша ,но толкова малко пари на месец е абсурд да харчаПървоначално написано от EinGutesKind
![]()
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
Аз ще съм по философския цикъл и не вярвам да има много желаещи за частни уроциПървоначално написано от TheManTheLegend
![]()
То си е до човек, лятото бях оставен 10 дена сам, и не съм изхарчил повече от 20 леваПървоначално написано от cunt
а излизах всеки ден
танасей, и цял живот с рейса ли ще ходиш на работа ?
нали се сеш, че 10 лева само за бензин няма да ти стигат
Ами виш един дюнер е 3 кинта, средно ако даваш 8-10 лева на ден за ядене 250-300 лева само за храна отиват![]()
с останалите пари трябва да си плащаш квартирата, да си копуваш дрехи и вещи каквито ти трябват, разни консумативи за апартамента (крушки, перилни препарати, ак осе счупи нещо), да плащаш сметки (ток, вода, телефон общо излизат минимум 100 кинта) , да не говорим че ако си с 600 лева абсурд да си позволиш да имаш кола![]()
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
Два дюнера за 1,30 са тукПървоначално написано от TheManTheLegend
квартира не плащам, само данък там колко е 20 лева на година ? кола не искам да имам, само да вися по затворите и да плащам глоби
![]()
Е ако толкова вече не мога да се справя, ще напусна и ще записвам магистратуратаПървоначално написано от miminko
а ти защо преподаваш като толкова не ти харесва
![]()
Миминко колко ще ми земеш за един частен урок без значение по какво?![]()
Първоначално написано от GregoryHouse
Каквато заплата можеш да взимаш и в един супермаркет да кажем или средно голям/специализиран магазин. Че даже и там могат да взимат повече и да не ти искат висше. : )
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Добре де , има училища с по две смени , там учителите повече ли вземат ?![]()
Ама там ги скапват по цял ден и нямат право да седнатПървоначално написано от ShtrudeL
![]()
Кипи , точно тебе , ще те направят не луд , ами не знам какъв.![]()
Стани очител и прусфетли дицъта![]()
Creative Technologie