.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Повече от фен Аватара на stelkastel

Усещане за стил

Днес с една приятелка си говорихме на тема стил. И решихме да станем стилни. Прозвуча малко смешно може би /не че и досега не сме си ходили що-годе добре облечени/, но имам предвид стил като стил. Всички сме виждали /а някои от вас навярно са такива/ онези момичета, които изглеждат като корица на списание. Не, нямам предвид онези от кориците на ''Плейбой''! Нито пък онези, ходещи с по 1 килограм оранжевеещ фон-дьо тен и сенки в цветове на дъгата. Имам предвид онези момичета, за които се чудим дали са родени толкова стилни и красиво изглеждащи или всичко е плод на години усъвършенстваща се външност. Онези момичета, които виждаме по клин и тениска и си мислим: ''Уаауу, изглеждаш толкова стилно, искам и аз така!'' Та...да си дойда на въпроса. Ако имате някакви съвети, предложения, снимки, видеа дори на тема стил/грим, прически, облекло, всичко/ може да поствате тук.
    Накратко как според вас трябва да изглежда едно момиче, за да се нарече стилно.
    П.С. Нека помогнем на 2 момичета /т.е. аз и приятелката ми/ да станат стилни и зашеметяващи, хихи!
    Hold on to me. Never let me go. (h)

Моите примери,когато стане дума за стил са Leighton Meester,Audrey Hepburn,Dita Von Teese..
    Разглеждай списания, Fashion TV ..като си харесаш нещо се старай да го пресъздадеш по начин подходящ за теб
    За мен стилната визия е по-скоро семпла и изчистена в ежедневието.
    Не знам,дали човек се ражда с вкус,но смятам че е нещо,което можеш да придобиеш.
    Какъв стил по-точно искаш да си изградиш,какво е ежедневието ти...?
    Защото една черна рокля с красиво бижу и червени обувки може да е стилно,но неподходящо за училище,примерно :д

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Стилът е в умението да подбираш и съчетаваш дрехите си...Затова си трябва усет, не е по учебник. Няма шаблони със "стилно обличане".

На колко си години ?
    И за бога стилът е нещо уникално,или го имаш или го нямаш!

Аз на 19, приятелката ми е на 22 /сигурно си помислихте, че сме по на 14, нали?/. Стилът, който се опитвам да изградя е спортно-елегантен. По принцип обичам да нося по-спортни дрешки /анцузи, клинчета, дънки, тениски, но понякога обичам и да се докарвам/. Знам, че стилът си е нещо уникално, до самия човек, но моля за някакви съвети, идеи и т.н. Благодаря ви!

Мега фен Аватара на Hilary_
    Стила или го имаш, или не!

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    За съжаление стила не се купува или го притежаваш или не.
    За мен е недопустимо да излезна с анцуг, анцуга е само за фитнеса, евентуално за вкъщи.
    Ти по принцип от къде си купуваш дрехи и аксесоари ? Трябва да имаме някаква представа все пак..

Мега фен Аватара на koshtramba

Re: Усещане за стил

Цитирай Първоначално написано от stelkastel
    Днес с една приятелка си говорихме на тема стил. И решихме да станем стилни.
    След тук вече спрях да чета...
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Както ти си написала 'усещане'.. то трябва да ти е вродено и просто от самосебе си да го усещаш!! Може и да се научите, но ще ви е доста трудно .
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Защо не пробваш в Youtube.Там има много мацки,които си показват начина на обличане и повечето са доста стилни.Взимай вдъхновение от тях например.
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Голям фен Аватара на ScarlettS
    Цитирай Първоначално написано от vampire_girl_
    Моите примери,когато стане дума за стил са Leighton Meester,Audrey Hepburn,Dita Von Teese..

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Цитирай Първоначално написано от Goddess
    Стилът е в умението да подбираш и съчетаваш дрехите си...Затова си трябва усет, не е по учебник. Няма шаблони със "стилно обличане".
    Абсолютно!
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

И как решихте изведнъж да станете "стилни" ,досега какви бяхте ?

Досега ходихме като циганки! Шегата настрана. По моя преценка /а и според други/ се обличам добре, поне доколкото ми стигат финансите.
    koshtramba , знам, че не се изразих много правилно, но точно така се случи.
    Някой ме пита от къде пазарувам. Ако става въпрос за марките, които ги има по моловете това са Теранова, Ню Йоркър, Хаус; за аксесоари най-вече Парфоа/Парфойс и Стадивариус.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си