- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Да ви питам нещо за Еминем
не такъв фен , като на 2Pac , а просто ме кефят. Наскоро четах за Rainbowи и Металика. Просто защото ми е интересно , а после дали ще извлека нещо като при 2Pac от мен зависи.Първоначално написано от KumchoValcho
![]()
Всеки си има негови виждания , спора е излишен.![]()
добре,а примерно ти се интересуваш много от музика и ги знаеш тея неща ок.
..аз примерно като отида на кино,знам всеки режисьор,сценарист,продуце нти и 'секви неща за филма дет' ще гледам..Когато го изгледам,знам предисторията на филма,как точно и по каква идея е създадена и т.н .. и му се изкефям .
Ти отиваш,не знаеш нищо,свършва филма и ти си останал доволен,изкефил те е много и ти е харесал ..
И да кажем,че и двамата сме фенове на тоя филм.
Аз ли съм по-голям фен?Не мислиш ли,че и двамата просто сме харесали филма,а това дали се интересуваш вече допълнително си е няк'ва такава страст към конкретното изкуство ,в тоя случай - рап.. Anyway ,не можеш ли просто да се изкефиш на нещо,без да знаеш 'сичко за него и т.н ..
Remember remember the fifth of November
Gunpowder, treason and plot.
I see no reason why gunpowder, treason
Should ever be forgot...
Първоначално написано от ShtrudeL
Може , но истински фен за мен е да знае всичко.Вие , както искайте го разбирайте.
![]()
Не можеш да знаеш всичко.Ние просто виждаме един имидж на някого и се заблуждаваме,че знаем и кътните му зъби.Първоначално написано от NightGuardian
При Тупак е малко различно , не очаквам да ме разбереш.Първоначално написано от macromicro
![]()
Никой не би си изкаръл черните си ризи на яве![]()
Creative Technologie