.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho
    Цитирай Първоначално написано от NightGuardian
    за мен е важно да се знае . Знам почти всичко за някои , без дори да съм им фен.
    демек си противоречиш
    да си фен на някого =/= да знаеш всичко за него
    не такъв фен , като на 2Pac , а просто ме кефят. Наскоро четах за Rainbowи и Металика. Просто защото ми е интересно , а после дали ще извлека нещо като при 2Pac от мен зависи.

Всеки си има негови виждания , спора е излишен.

добре,а примерно ти се интересуваш много от музика и ги знаеш тея неща ок.
    ..аз примерно като отида на кино,знам всеки режисьор,сценарист,продуце нти и 'секви неща за филма дет' ще гледам..Когато го изгледам,знам предисторията на филма,как точно и по каква идея е създадена и т.н .. и му се изкефям .
    Ти отиваш,не знаеш нищо,свършва филма и ти си останал доволен,изкефил те е много и ти е харесал ..
    И да кажем,че и двамата сме фенове на тоя филм.
    Аз ли съм по-голям фен?Не мислиш ли,че и двамата просто сме харесали филма,а това дали се интересуваш вече допълнително си е няк'ва такава страст към конкретното изкуство ,в тоя случай - рап.. Anyway ,не можеш ли просто да се изкефиш на нещо,без да знаеш 'сичко за него и т.н ..

Remember remember the fifth of November
    Gunpowder, treason and plot.
    I see no reason why gunpowder, treason
    Should ever be forgot...

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    you're weird
    i like you

Може , но истински фен за мен е да знае всичко. Вие , както искайте го разбирайте.

Може , но истински фен за мен е да знае всичко. Вие , както искайте го разбирайте.
    Не можеш да знаеш всичко.Ние просто виждаме един имидж на някого и се заблуждаваме,че знаем и кътните му зъби.

Цитирай Първоначално написано от macromicro
    Не можеш да знаеш всичко.Ние просто виждаме един имидж на някого и се заблуждаваме,че знаем и кътните му зъби.
    При Тупак е малко различно , не очаквам да ме разбереш.

Супер фен Аватара на ohluv
    Град
    Maina Town
    Никой не би си изкаръл черните си ризи на яве
    Creative Technologie

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си