- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Няма да мога да спя...
..от страх, че утре като се събудя няма да съм на плаващо в безкрайни води легло.... Нещо страшно е навънка..
Преди малко се прибрах и не е толкова страшно. Отвътре само така изглежда.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
В училище се наводни ДОРИ КАБИНЕТА НА ДИРЕКТОРА !!!
![]()
От тази нощ надувам една гумена лодка и приготвям моторния двигател за утре!![]()
Първоначално написано от ledenakrasota
Ти нормална ли си, ма... във Варна е ад ти казвам. В моя квартал направо е рай в сравнение с това надолу към центъра...час и половина, чакам да дойдат да ме приберат от работа... защото просто няма от къде да се мине и как да се минееее ААААААААААААААААА
Навсякъде има вода, дървета, закъсали коли, автобуси и много грозно захвърлени и начупени чадъри.. ;(
добре че не живея във ВарнаПървоначално написано от Mi6inka
направо си го представям някво мноого болно положение там
![]()
It is necessary
to wrestle with me
you throw away, you throw away
but you can't help it
you've gone momentum
Коя е тая пропаднала бърлога наречена училище![]()
Everybody has been through some shit,
whether it's drastic or not so drastic.
Everybody gets to the point of "I don't give a fuck".
Задръстването е защото всички шофьори са задръстени олигофрениПървоначално написано от Mi6inka
Иначе канализация във Варна НЯМА!![]()
За това сега научавам ,Ма!Първоначално написано от Mi6inka
Радвай се! Може да нямаш у-щеИначе сигурно е нещо ужасно.
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
ама аз така или иначе нямам училище, ма... Ама на работа пак трябва да се ходи.. няма спасение.Освен ако не се удавя някъде, което е напълно възможно...Първоначално написано от ledenakrasota
Първоначално написано от Mi6inka
Платен болнични?![]()
И не само, до колкото разбрах има затворени улици.Първоначално написано от loveca777
поне утре във Варна няма да ходите на училище.тук вали и духа като изоглавено и все пак ще ходим.
Първоначално написано от ledenakrasota
![]()
BladeDancer
Music gives soul to our hearts, and wings to our thoughts.
Оо ся ми става жал , на вънка кучето пазач на един строеж вие и плаче като лудо горкото
В тъмното не се вижда, но МОЖЕ И ДА СЕ ДАВИ?!
Чудя се сега да излязя ли да отида да го видя, ам да не ме пък изяде ?!
Първоначално написано от loveca777
милото... отивай бързо, бързо..няма да те изяде, дай му нещо да се завие и хлебец и така
мм не е смешно,, вече заглъхна ?! Да не би е умряло?!?
КАК МОЖЕ ДА ИМА ТАКИВА ИЗРОДИ стопани, които да го използват само за да стои цял ден там ,за да ,пази,, ?
Искам тоя вятър да издуха всички цигани + народното събрание![]()
BladeDancer
Music gives soul to our hearts, and wings to our thoughts.
Ма трябва да прескачам огради , а ме мързи?!?Първоначално написано от Mi6inka
![]()
На някои кучета не случайно им викат кучета пазачи, сеш сеПървоначално написано от loveca777
![]()
Everybody has been through some shit,
whether it's drastic or not so drastic.
Everybody gets to the point of "I don't give a fuck".
А...и да ги издави водата, пак ще съм доволна...Първоначално написано от Grell
Първоначално написано от loveca777
Ако ти беше вързан в това време навън, и нямаш ръчички да се отвържеш какво щеше да ти е, а?!![]()
Първоначално написано от Mi6inka
И бомба да падне пак ще оцелеят.![]()