- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Няма да мога да спя...
Е да ама пак е тъпо особено кат е немнка овчаркаПървоначално написано от BrainDamage
Дискриминация!![]()
Калено копиле ше стана !Първоначално написано от Mi6inka
![]()
А и то си има малка къщичка, но не е сигурно![]()
Ето ви малко инфо от Сливен.
Имам чувството, че съм във филм за зомбита - едно здраво нещо не е останало.Магазина, който е най-близо до нас, се е наводнил и персонала се е евакуирал набързо.До по-долният не може да се стигне, тъй като има огромни дървета нападали по целият път.Масово има нахвърлени бараки, дървени маси от заведения, дори някаква бензиностанция останала без половин покрив.И това е само код жълто, представям си какво е във Варна, където е код оранжево.
Е кво да е.. Улиците - реки, канализация - няма, дърветата - начупени, нападали, училищата - затворени![]()
Everybody has been through some shit,
whether it's drastic or not so drastic.
Everybody gets to the point of "I don't give a fuck".
СъмнейшънПървоначално написано от ledenakrasota
BladeDancer
Music gives soul to our hearts, and wings to our thoughts.
Първоначално написано от FeelMyPain
ами...аз... на път за вкъщи в колата се молех, някак си да стигнем..без да се издавим..просто улица не се виждаше, само вода..и вятъра е толкова силен, че образува вълни...абе наистина някво ужасно...
Сега съм си вкъщи, суха и стоплена, пия си конячето, за да ми се стоплят вътрешностите и чувствам душевно облекчение, че съм на сигурно.
huq mi e kato podvodnica 6te te zakaram do rabota![]()
Thug LiF3 f0r3v3r
:P Недей вика злото ,че ей сега от стените и тавана ще потиче прясна водичка !Първоначално написано от Mi6inka
![]()
И ти си правПървоначално написано от loveca777
То във входа ми вече , текат някакви неща... да де, води..
Ей ща отстрелям с карабината ве убитакПървоначално написано от Pish0Kurshuma
![]()
Е води ши са Няма млеко или сок от порткал да течеПървоначално написано от Mi6inka
![]()
Стискам палци течовете да си останат само там
![]()
едната стая в нас е наводнена, сложил съм 4 легена, които са почти пълни догоре![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Не ви никак леко. Поне си имате ток.
Ток + вода![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Офф...това е ужасно, бе...Първоначално написано от FeelMyPain
тока прекъсна поне 7 пъти днес, като 2 бяха за по няколко минути, останалите само премигвания, които накараха компа ми да забие...
Оф стига мрънкайте
Животът е такъв - нечестен , труден , борба за оцеляване
Взимайте пример от здравата Mi6inka, която прави як фитнес на капана - лежанката
Само да кажа , че днеска половината училище нямаше ток, а другата имаше
Тази на ЕОН - нямаше ток![]()
Оф стига мрънкайте
Животът е такъв - нечестен , труден , борба за оцеляване
Взимайте пример от здравата Mi6inka, която прави як фитнес на капана - лежанката
Само да кажа , че днеска половината училище нямаше ток, а другата имаше
Тази на ЕОН - нямаше ток![]()