- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Много съм саднат :(
оффф :@![]()
Remember remember the fifth of November
Gunpowder, treason and plot.
I see no reason why gunpowder, treason
Should ever be forgot...
Първоначално написано от ShtrudeL
щот бех платил на тея нещастници мръсни идиоти скапани ,записан съм в 2 агенции и трябваше да ме викант за кастинга на Непобедимите,щеше да ида още предишния ден имам познати и щеш да седя ако трябва на палатка цял ден да съм от първите дето ще влязат ,трябваше да ида там и щеше да ме вземат за Непобедимите 2 макар и като статив 100% ,почти 'сички са зели .. айде не сички,но много .. аз не можах да ида ,щото педерасите дет тряяше да ми се обадят,не ми се обадиха,щот само тъпи измамници има ..казаха ми,че в тая наебана държава 'сички от тея агенции са измамници,но аз си мислех,че не е баш така..никой не се обади ,можеше да ида поне да мерна актьорите от Непобедимите,са ще си мерна кура у нас,нищо нема да мерна, щот само идиоти има тук офоаргх оерухгуо а :@: йгариоейг ;@ :@:@: ргйаейг ;@::@
Should ever be forgot...
Първоначално написано от cweeet
иди ти и тая курва от аватара ти и си заври кеарването в гъза ако в момента не ти завират друго там.
Should ever be forgot...
cutveins ;[Първоначално написано от lightcameraction
originality lvl: noob
Първоначално написано от cweeet
смешна си яко,нищо не казваш,освен да ми спамиш в темите,същата комплексарка си като фъкдъп,едно към едно сте и двамата,ама ти си по-проста и грозна от него.
Should ever be forgot...
човека с 10те самоличности iz madПървоначално написано от lightcameraction
Първоначално написано от lightcameraction
![]()
ок,ще се съглася с твърдението ти само, ако ми разкриеш аргументите си, защото аз много неща мога да кажа,но малко да докажа.. та, да, давай COMEATMEBRO
нямам 10 самоличности,а 10 акаунта.никога не съм се представял за друг,вие сте с различни самоличности дето тук сте едни ,а ирл сте други.
Should ever be forgot...
Ама иначе й се мазниш и говориш колко е красива, нали.Първоначално написано от lightcameraction
![]()
Много си butthurt
като почнете това в ирл сте др тука др ми излиза бучка на цирея![]()
n00bs
никога не съм и се мазнил и не съм 'казвал' колко е красива,вчера се избазиках ,че ако пусках 'сичките ми хубави фенки на снимачната площадка щеше да се напълни и няма да имам място за работа или нещо такова..това е ирония и е 'сичко бъзик,дори не и помнех фейса до вчера.Първоначално написано от WaterLilly
Should ever be forgot...
Мечтата ми е да играя Клеопатра в някой филм.
Единствено в тази роля ще се впиша най-добре.
Не игнорирай коментара ми, зле.Първоначално написано от lightcameraction
Като си толкова турбо пич, аргументирай се.
с какво искаш да се аргументирам?естествено,ка то се лигавя ,че ще правя филм и не знам си к'во ,хората ще си тролят,особено в този раздела,ама ти си същата комплексарка като оня .. на всяка нова тема,първа цъфваш да напишеш някой идиотски коментар.И къде сам казал,че съм турбо пич и не знам си к'во,я не говори някви глупости само щот си зле .. Аз не съм казвал нищо съществено,за какво точно искаш аргументи или кат чуеш ,че си грозна и вече 'аргументи' а/у.. лолз.
Should ever be forgot...
току що не каза почти нищо.
Не съм се засегнала, просто искам да видя до колко може да работи сивото ти вещество, не говорих за грозота или пр., слабо ме интересува дали мислиш , че съм грозна. Интересува ме откъде бръкна и извади това, че съм комплексирана, просто искам да разкриеш методите си на логично мислене, ч/з които стигна до този извод. Дат'с ит. За жалост, мисля, че ще си остана разочарована- предполагам наскоро си научил значението на думичката и ти е кеф да я използваш.
да така е,вчера я чух във форума и сега реших да се направя на интелигентен и да я използвам тук.Първоначално написано от cweeet
Should ever be forgot...
не се хващай за последното, много искам да се аргументираш.Първоначално написано от lightcameraction
Когато прочетя стабилни аргументи, които няма как да оспоря, тогава евентуално ще се съглася с теб, затова давай.
бе момиче какво ми говориш?казах ти какво мисля,след 10 минути излизам,достатъчно съм изнервен за да водя спор с теб.По-късно кат съм ОК ще си спорим..ся и без тва се махам
Should ever be forgot...