.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: pomagalo

pomagalo

Здравейте,
    трябва да пиша анализ по литература и немога сама...потърсих темата в чичо Гугъл ;д и я открих,но я има само в Помагало.ком
    Тааа.. искам да попитам дали някой,който има рег там може да ми свали въпросната тема
    Благодаря Ви предварително

Еми регни се и си я изтегли

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Регистрацията е безплатна, но за да теглиш трябва да плащаш смс-и за абонамент.

Цитирай Първоначално написано от zlatit0o
    Регистрацията е безплатна, но за да теглиш трябва да плащаш смс-и за абонамент.
    ами именно,аз имам регистрация,но не искам да пращам смс за 1 тема,все пак абонамента изтича за месец

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Мхм, ама бъди сигурен, че тука никой няма регистрация с абонамент

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Бе все ще се намери за какво да ти потрябва тоя абонамент, да ти кажа. Докато бях на даскало си ползвах помагало с кеф. Да, плащах си, обаче получавах добри материали, които доста ми помагаха по някои предмети. There ain't no such thing as a free lunch, както се казва.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си