.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Моите съболезнования , натъжих се само като чета темата ... мисля да се обадя на баба .
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Супер фен Аватара на rosencetooo
    GLaDOS добре ще направиш , ако звъннеш да я чуеш просто така без причина ще се почустваш добре и в същото време ще я зарадваш..
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

Дръж се знам какво е за теб загубата при мен е същото но с баща.. за първи път на погребение на собствения си бащааа ;(((((( знам какво ти както се казва животът продалжава само този който не се е родил няма да умре вярвай , че след години когато дойде и твоето време ще се срещтнете отново мен това ме крепи и любовта която ми е дал ....живей по-доре от тук натам недей да пропиляваш живота си и всеки ден като ставаш си мисли : този ден е за теб бабо ще го изживеяяяя с много любоввв и щастиее..

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Отново благодаря на всички за подкрепата и хубавите думи GLaDOS, наистина добре ще направиш,аз си мислех,че този ден няма да дойде скоро и не обръщах внимание,не се сещах.. и сега ужасно много съжелявам,иска ми се да и бях казала колко я обичам..

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Моите саболезнования.

Всички сме смъртни,оставяме спомени,неизказани изречения,обич и мили думи на близките си...след като си отидем.
    Много добре знам как се чувстваш,така се чувствах и аз когато загубих дядо си,защото беше най-близкият ми човек на този свят...Иска ми се просто в оново време когато беше сред нас,да бях направила повече неща за него...
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Моите съболезнования...
    Някои хора никога не се променят!
    Te amo mi vida.

Dulce Maria ♥

Моите съболезнования... Тази тема наистина ме накара да се замисля...

Фен Аватара на freegirl17
    Град
    SomeWhere ^^
    Имаш и моите съболезнвания Накара ме да се замися ...

Моите съболезнования!Знам как се чувстваш.Моята почина от рак.Бореше се 3 години и накрая не издържа.
    ЦЕНЕТЕ ТОВА КОЕТО ИМАТЕ !

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Насълзиха ми се очите. (.. Три пъти точно съм ходила на погребение, повече нямам намерение да ходя.
    Веднъж на баба ми по майчина линия, но бях много малка.. на 4-5 години.
    Преди 4-5 години на дядо ми, по другата линия. ..

И преди една година и половина на Алекс.. съученичка. ;(... След нейното погребение просто... просто ми се вижда непосилно...

Изказвам съболезнования, (..

I'm inlove with a criminal...

Голям фен Аватара на shaunaa
    Много силна жена е билаи трябва да си горда с нея, недей да плачеш надали тя иска да те вижда такава, живота продължава. Немога да ти кажа дали баба ти сега те наблюдава или е на небето, или няма задгробен човек, но просто опитам да не мислиш за това. Със сигорност е много трудно, но живота трябва да продължава. Вечер ако се молиш моли се и за баба ти, да е на мястото където винаги е била искала да живее или просто да те наблюдва от небето. И НЕДЕЙ ДА СЕ ОПИТВАШ ДА Я ЗАБРАВИШ, може да забравиш за кончината й, но не и за самата НЕЯ !!!!!
    Вярвай в мечтите си !

Супер фен Аватара на scrooper
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    Моите съболезнования, едно голямо рамо и сърце, което те разбира напълно.

Това е животът. Малките неща са най-ценните. Усмивката, добрината...Ние се тревожим за дреболии и какво ще каже този или онзи.
    Оценявай всеки един ден в неговата простота, защото е неповторим. Загърби препирните, дребните разговори и негативните коментари. Не си струва да си хабиш нервите. Казвай на най-скъпите си хора колко ги обичаш. Показвай им го!
    Не плачи, че си е отишла. Всички си тръгваме рано или късно. Живей, заради нея! Преоткрий живота по нов начин. Виждаш ли колко е ценен? Давай любов и разбиране на хората.
    Сега баба е до теб и с много любов те гледа и слуша. Спомни си съветите и усмивката й. Запомни силната жена и бъди като нея в живота.
    Образцов!
    always late but worth the wait!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си