- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Всичко идва ,за да си отиде ;(
Моите съболезнования , натъжих се само като чета темата![]()
![]()
... мисля да се обадя на баба .
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
GLaDOS добре ще направиш , ако звъннеш да я чуеш просто така без причинаще се почустваш добре и в същото време ще я зарадваш..
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Дръж се знам какво е за теб загубата при мен е същото но с баща.. за първи път на погребение на собствения си бащааа ;(((((( знам какво ти както се казва животът продалжава само този който не се е родил няма да умре вярвай , че след години когато дойде и твоето време ще се срещтнете отново мен това ме крепи и любовта която ми е дал ....живей по-доре от тук натам недей да пропиляваш живота си и всеки ден като ставаш си мисли : този ден е за теб бабо ще го изживеяяяя с много любоввв и щастиее..
Моите саболезнования.![]()
Всички сме смъртни,оставяме спомени,неизказани изречения,обич и мили думи на близките си...след като си отидем.
Много добре знам как се чувстваш,така се чувствах и аз когато загубих дядо си,защото беше най-близкият ми човек на този свят...Иска ми се просто в оново време когато беше сред нас,да бях направила повече неща за него...
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Моите съболезнования...
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥
Моите съболезнования... Тази тема наистина ме накара да се замисля...
Имаш и моите съболезнванияНакара ме да се замися ...
![]()
Моите съболезнования!Знам как се чувстваш.Моята почина от рак.Бореше се 3 години и накрая не издържа.![]()
ЦЕНЕТЕ ТОВА КОЕТО ИМАТЕ !
Насълзиха ми се очите.(.. Три пъти точно съм ходила на погребение, повече нямам намерение да ходя.
Веднъж на баба ми по майчина линия, но бях много малка.. на 4-5 години.
Преди 4-5 години на дядо ми, по другата линия...
И преди една година и половина на Алекс.. съученичка. ;(... След нейното погребение просто... просто ми се вижда непосилно...
Изказвам съболезнования,(..
I'm inlove with a criminal...
Много силна жена е билаи трябва да си горда с нея, недей да плачеш надали тя иска да те вижда такава, живота продължава. Немога да ти кажа дали баба ти сега те наблюдава или е на небето, или няма задгробен човек, но просто опитам да не мислиш за това. Със сигорност е много трудно, но живота трябва да продължава. Вечер ако се молиш моли се и за баба ти, да е на мястото където винаги е била искала да живее или просто да те наблюдва от небето. И НЕДЕЙ ДА СЕ ОПИТВАШ ДА Я ЗАБРАВИШ, може да забравиш за кончината й, но не и за самата НЕЯ !!!!!
Вярвай в мечтите си !
Образцов!Първоначално написано от ledenakrasota
always late but worth the wait!