- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- „Отчаяни съпруги“
Отново - Здрасти на всички!След като направих тема за филма „Сексът и градът“ ми хрумна да направя темичка и за почитателите на “Отчаяни съпруги“!
Е, кой харесва филма, коя е вашата любимка - Бри, Линед, Габриел или Сюзан!?![]()
П.П. - моля да ме извините, ако темата се повтаря! [-o<
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
Хахахаха много е як,понякога голям смях пада. Може би любимата ми е Габриел...Сега гледам новия сезон по БТВ.
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
То си пада малко женски сериал, ама като няма какво да правя и аз го гледам. Нямам представа от кой сезон съм гледал епизоди.![]()
Сюзън ми харесва, като изключим, че понякога е много глупавичка.![]()
Очаквам 7-ми сезон на 26-ти септемри! Някой знае ли кога ще излезе промото за 7-ми сезон?Според вас кои ще са разменените деца? Който е гледал 6-ти сезон знае за кво говоря
На мен любимките са ми Бри и Габриел! Да знаете какви новини изкарах от нета!Бри (или Марша Крос) роди близнаци преди няколко години и признала, че в живота си е много разхвърляна, а във филма изглижда малко префърцунка!
![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
То в тва й е чарътПървоначално написано от LoveLetter
Много е забавна.
Но иначе и на мене любимките ми са Бри и Габриел.Със Ани и от двата сериала имаме еднакви любимки ;д
Аз знам,че договорът им е до 2011, а ще подписват ли нов договор за още сезониСпоред мене няма,и по-добре така сякаш...Иначе ще стане много дълго направо Дързост и Красота
![]()
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Бри също е много готина. Междудругото къде е сниман филма? Много искам след време и аз да живея в подобен квартал.. баси якото![]()
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
Ева Лонгория си е Ева Лонгория ...
така че - Габриел ..
![]()
![]()
Фен си на ЕMINƎM? Да го доведем в България!
http://www.facebook.com/event.php?eid=158620580833283
Обожавам го, един от любимите ми сериали![]()
Най-ме кефи Сюзън с нейните изцепки!
![]()
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
страхотен сериал!!! а иначе и 4-те ми харесват, може би Габриел малко повече от останалите![]()
Първоначално написано от BlackEyedPeas
Ще съжалявам пак че те познавам..
и като луда цяла ти се давам..
Не се отучих още съм такава.Влече ме този,който ме РАНЯВА..
Гледам го. Любимка ми е Габриел - няква луда кучка е дето постоянно прави простотииКефи ме, че винаги и по ръба и рискува
Иначе като цяло сериала е доста добър и интересен.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Първоначално написано от GossipGirl89
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Да, много ми харесва!![]()
♥♥Stefan&Elena♥♥ STELENA IS CLEARLY THE BEST. ♥
До пети сезон ми харесваше.
Which of us is happy in this world?Which of us has his desire?or,having it, is satisfied?