- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- ае някой дето посещава секса
Хилари дали се хвали още с тва колко е девственаблокнала ме е в скайп, ама по мои изчисления трябва да е или на 18 или 19 вече
![]()
тази преди мноооооооооооооого ме дразнеше
ебем ли я сега дали е продупчена или не -.-
те в очите те гледа и те лъжат , че са девствени , какво остава във форум.![]()
Май вече не е или поне не се хвали толкова с девствеността си![]()
на мен ми е казвала, че тебе не може да те понасяПървоначално написано от Passi0n
шаааааааааааанс
въобще не се мярка там.
Hostis Honori Invidia
хилари не се мярка в секса? въйййй, че къде тогаваПървоначално написано от Cucko0
![]()
откакто го направи и разбра, че не е кой знае какво
n00bs
аха :Д имахме смотани спорове едно време, а тя беше тъпа и ме дразнешеПървоначално написано от sifon4o
както и да е, да страда там![]()
ебе се у тяхПървоначално написано от sifon4o
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
това тая дето е с "userbar" през 2011 и то с "weed smoker" демек е голяма работа.![]()
девствена е още
/thread
от преди около месец
ама тогава и приятел нямаше, едва ли се е изчукала толкова бързо, особено с нейните принципи![]()
магическото кълбо ofcПървоначално написано от sifon4o
Creative Technologie
ясноооПървоначално написано от FeelMyPain
имаше един синеооокия дето ни занасяше, че може да му даде да и откъсне цветето, ама явно пак се е стиснала
тва е стара работа още от времето, когато аз влизах в сексаПървоначално написано от sifon4o
те ходеха сума ти време, ама той и синеокия не беше цвете за мирисане де...ходеше да предлага наляво надясно сексуалните си услуги(достоверна информация) и явно тая го е усетила и не му е дала![]()
Хиларито е нещото с което ще запомня секса...
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
Аз от 2008 в секса помня Quench и приятелката му с подписа "Кучката на Quench" някой по-стар помни ли ги ?![]()
![]()
![]()
^синдел
Разбира се, че ги помня. От запомнящите потребители са. С тях ми беше първата неофициална форумна в тесен кръг. Заведох ги на кофти място.Първоначално написано от NightGuardian
![]()
Не помня много подробно неща от тогава , но помня , че го беше махнала и го сменила с нещо друго и ми стана много тъпо. Щото звучеше много яко, а пък тя ми отговори , че той я е накарал. Но от почти година и нещо отсъствие те са ми останали в съзнанието.
![]()
сега като гледам го е оставила "Робинята на Quench"![]()