.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Град
    софия

Здравейте,търся съвет!

Здравейте от мен,казвам се Красимира,16 години,46 кг,1,64 висока някъде . Видях този сайт и ще съм ви адски благодарна ако ми помогнете с моя проблем,защото съм адски разтревожена .. Тъйй..Първоначално да кажа че става дума за отслабване и килограми но всичко това засяга здравето ми и ако не предприема нещо страшно много ще го доовредя..
    През месец март бях 53 кг и започнах да тренирам и да свалям килограми,свалих няколко,но това сякаш не ми беше достатъчно,исках още.. и ето ме до това ниво сега-46 килограма съм..Цикълът ми спря за 5 месеца и се разтревожих,всички ми казваха че ми е спрял защото не ям хляб(така си беше) и защото постоянно се депресирам.. Преди седмица някъде бях 45 кг и си казах че почвам да се храня щото иначе ще стана анорексичка...Започнах да ям хляб и по мазни храни,но все се виждах дебела и това доведе до периоди на преяждане и гладуване..ставаше ми лошо след преяждане,плачех,правех глупости,одръпнах се от приятелите си,съсипах си живота... след преяждане си казвах -трябва да се върна във форма и започвах да ям по-лека храна храна...в повечето случаи нямам време за тренировки и съм сигорна че съм загубила мускули,а не мазнини... И така-тези периоди "гладуване" и "преяждане" дълго продължиха.. появи ми се коремче и се отчаях още повече... и ядях ядях вредни храни и не знам какво да правя просто.. Трябва да кача килограми за да ми се върне цикъла и да не съм скелет но всичко ми се лепи по корема,адски ми е неприятно,всичко ми е до психиката си казвам и трябва да се взема в ръце-да почна тренировки и да ям нормално,да не плача,да не се депресирам,но при моите обстоятелства е адски трудно..повярвайте..началот о е най-трудно... Не зная какво да правя-да гладувам ли сега като в продължение на почти 2 седмици исках да върна килограмите и не усещах че съм яла по грешен начин...между другото ходих на гинеколог заради цикъла и гинеколога ми каза да ям нормално и ме испрати на невролог защото бях припаднала и той искаше да ми направят снимка на черепа за да видим всичко ли е наред там... та сега.. -Нямам цикъл,слаба съм но имам корем,нямам воля,постоянно плача,разболях се от грип... Не знам какво да правя.. как да се посъветвам с майка ми,давала ми е много съвети но все се чуствам слаба психически.. Моля дайте ми съвет,адски много ще ми помогнете,не искам да си съсипвам здравето .

Супер фен Аватара на 4o4ina
    много нови се навъдихте и се в Кофата.

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Дано не тролиш.
    Не съм запознат много с Женския цикъл (лично за мене тва е най-гадното нещо в жената) Ама липсата на хляб не би трябвало да се отрази.
    Все пак изчакаи компетентно мнение или питай в Здравни проблеми и болести.
    Модератора Kalpazanka е доста запозната с такива неща - питаи нея.

Мега фен
    Ох прочетох го

Първо при теб всичко е на психична основа

Второ иди до някой фитнес инструктор за проблема ти с коремчето и храненето сигурен съм , че ще ти изготви няква хранителна програма

И трето вземи се в ръце излизай повече и спри да се подтискаш заради глупости, едва ли на някой освен на теб му пука , че си имала малко коремче и тн.
    Няма идеални хора
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Мега фен Аватара на Concussion
    И как реши да пуснеш тази тема точно в Кофата?!

Голям фен Аватара на Seattle
    Град
    Seattle, WA
    Грешен раздел мило

Хапвай си но умерено и си тренирай нещо било то даже и само бягане. Нагъвай полове здраво. Да избягваш какъвто и да е вид храна е грешка, трябва да се яде всичкооооооооооо! Лафа е "От всичко но по малко"

П.С. Никое момче не обича да пипа кокали когато посегне да хване гъз

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от Wax
    Дано не тролиш.
    Не съм запознат много с Женския цикъл (лично за мене тва е най-гадното нещо в жената) Ама липсата на хляб не би трябвало да се отрази.
    Все пак изчакаи компетентно мнение или питай в Здравни проблеми и болести.
    Модератора Kalpazanka е доста запозната с такива неща - питаи нея.
    Като отслабнеш много организма те предпазва , явно яйчниците спират да отделят яйцеклетки .

Тук въпросът не е за менструацията й , а за това, че е близо до анорексията.

Трябва да си отиде на специалист, психолог.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

The Ruler of Tides Мега фен Аватара на NaOH
    Град
    /dev/null
    1.64 см, 46 кг.. Ебаси майката, сигурно ядеш по половин хляб на ядене, бля. Не те знам как изобщо се гледаш в огледалото, ебаси чудовището.
    Нормалните килограми за това тегло са около 40, така че сама си прави изводите.

Супер фен Аватара на marble
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom
    Като отслабнеш много организма те предпазва , явно яйчниците спират да отделят яйцеклетки .

Тук въпросът не е за менструацията й , а за това, че е близо до анорексията.

Трябва да си отиде на специалист, психолог.
    Мда, след това трябва да отидеш и на диетолог, който да ти предложи безопасен начин да си върнеш килограмите.
    Имам една позната с първа фаза на анорексия и тя има почти същите симптоми. Хващай се в ръце. : )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си