- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Наръчник за сваляне на жени
Здравейте,
Препоръчайте ми някаква книга за сваляне на жени. По едно време имаше нещо за сигналите на любовта, но вече не мога да я намеря по книжарниците. Моля помогнете приятели.![]()
![]()
Или някоя по обемиста версия на Война и Мир
Десен бутон - save as
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Хахха
не ти трябва
повярвай ми има боклуци , на които е достатъчно да им кажеш,че имаш пишка и ще бъдат твои
по-добре си намери наръчник как да намериш СВЯСТНО момиче и КАК ДА ГО ЗАДЪРЖИШ , защото повечето мъже за свалянето и краткотрайните простотии са царе, но що се отнася за друго - яко им куца
можееееееееее. ама аз съм девствен ощеПървоначално написано от LovEsIckk
е боклук ли трябва да ти бъде първата
Иронията е, че свестните момичета ходят с боклуци.Първоначално написано от LovEsIckk
![]()
За първи път съм съгласен с казаното от основата![]()
Аз ти препоръчвам книгата на mystery - THE GAME или друго яче казано ИГРАТА.. мисля, че вече я има и преведена на БГ по търси я в нета 100проц я има.
Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``
Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!
women are people too
sometimes
играта
Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``
Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!
women are people too
sometimes
дай линк към сайт на някоя книжарница. има много книги дето се казват играта...Първоначално написано от go71n
да не е тази бе
http://newlife-bg.sdabg.net/show_book.php?id=171
linuxman2, баси малоумното парче си сериозно.