- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Най-добрия автобронзант
Понеже съм много светла и имам бенки,ме е страх да ходя на солариум Предложете автобронзанта ,от който сте най-доволни и найстина има резултат (не ставаш жълт,не остана по дрехите и т.н) :*
И също така може още някой метод за загар,но щадящ кожата.
Не съм попадала на такъв все ощеДобре е да се насочиш към нещо по-профеисонално, тези масовите са големи боклуци (Dove, Nivea)
Няма такъв, не се занимавай. От всеки един ще станеш оранжева и на петна. А метод за загар, щадящ кожата....спрей тен.![]()
Аз ползвах този на Лореал и бях доволна.Сега търся този на Лореал за лице но никъде го няма...
LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
момиче
Аз съм доволна от този на AlverdeАко искаш го пробвай , не е скъп
![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Мисля , че беше към 7-8лв. , трябва да провериш в ДМ , може и да е по-евтин![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Аз също ползвах този на Loreal и покри очакванията ми - тенът си дойде още с първото мазане,но въпросът е там,че трябва изключително внимателно да го нанасяш (като предварително си ексфолирала).Нюансът е леко оранжев,но за сметка на това има брукатни частици,които осветяват кожата и става много красива.Спрях да го използвам защото развих някаква странна непоносимост към аромата му (приятен и сладникав,подобен на морски бриз е,но на мен нещо отведнъж ми стана и като го помериша сега,имам чувството,че ще повърна,нямам си идея защо .. ).Навсякъде има добри отзиви за него,явно сред всичките такива буклуци,той е най-малко буклучлив ..