.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Марка боя за коса

Преди около половин година си боядисах косата черна с боя на Палете,уж е хубава марка,чувала съм много да я хвалят,обаче боята ми падна изцяло след по-малко от месец .. Мисля пак да се боядисам черна и ако може някой,който е използвал накаква боя за коса (черен цвят) и е доволен (дълготраен цвят) и колко време стои моля да ми препоръча нещо.

П.С. Чувала съм,че сайъс държат по 3-4 месеца,но искам да чуя различни мнения по въпорса

благодаря предварително

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Бях доволна от Гарниер,но и от Палете съм доволна.До сега съм се боядисвала 4-5 пъти и тази вечер отново си зех боя,защото пак ми е време и е на Палете

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    За 3-4 месеца доста ще ти израснат корените. Нормално е боята да пада, единствено русото не пада. Аз лично от Палете съм доволна, но черна боя не съм ползвала никога, конкретно не мога да ти кажа.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Супер фен Аватара на lqlq89
    Майка ми последният път се боядисва с тази http://beautycosmetic.biz/solvex-bea...sa-p-5433.html и вече два месеца няма и един бял косъм.
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

За палете знам от фризьорката ,че са ужасно вредни,сайас също не ти препоръчвам.Ако питаш за трайна-гарние и сери ,доколкото знам не са от най щадящите.Аз до миналата година редовно се боядисвах с една ,наистина много хубава ,echo се казва,гръцка е не знам как се чете мисля ,че ехо я водеха.

Супер фен Аватара на rosencetooo
    Ползвала съм на Гарниер и на Еcho и двете ми харесват ,защото ми щадят косата. Но Ехото е по-дълготрайна .
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Garnier или Syoss, но и 2те не държат толкова време, просто няма начин

Боя, ще повърна!
    Няма по - уажно нещо от боядисана коса!!!
    Единствен приемам с къна, понеже косата не се уврежда!
    Боядисаните коси са сухи, нямат блясък и са къси и нацъфтяли... ужас!! Всичките ми съученички са боядисани и имат коси до ушите.... блааааааааа

Супер фен Аватара на gabri3lla
    Цитирай Първоначално написано от HellOfaHottie
    Боя, ще повърна!
    Боядисаните коси са сухи, нямат блясък и са къси и нацъфтяли... ужас!! Всичките ми съученички са боядисани и имат коси до ушите.... блааааааааа
    Глупостите. На майка ми косата, дето я боядисва от 10 години не изглежда така, както го описваш.
    Syoss е много добра, а и имат страшни цветове!!!

Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от gabri3lla
    Цитирай Първоначално написано от HellOfaHottie
    Боя, ще повърна!
    Глупостите. На майка ми косата, дето я боядисва от 10 години не изглежда така, както го описваш.
    Syoss е много добра, а и имат страшни цветове!!!
    Съгласна съм... Може да не е боядисвана никога ама да е третирана постоянно с преси, маши, лакове, тупуране и тн. и тогава как няма да изглежда грозна, накъсана, нацъфтяла Ако се поддържа една коса и боядисвана пак ще изглежда хубава. Боядисвам се от 5 години горе-долу вече, ама косата ми изобщо не е такава, каквито описа ти. И изобщо не е до ушите а е почти до кръста и нямам един цъфнал косъм

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си