- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Маска за бърз растеж
конски витамини!...около 3лв са!...![]()
Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
(... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)
май да....аз не ползвам такива работи , така де косата ми расте като гъба , ама при сестра ми даде голям ефект !...тя го наричаше конски витамини и аз оттам се сетих!...
![]()
Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
(... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)
Тривитаминол се казва. Използва се за коне и овце по принцип. Но и доста жени го използват. Има много доволни. Из интернет издири някоя маска и си направи. Не трябва да правиш много често обаче, 2 пъти на седмица най-много, иначе постигаш обратни ефект, който е падане на косата.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
И се ползва 1 опаковка около месец.
После ЗАДЪЛЖИТЕЛНО почивка!
I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Тривитаминол, също и ампулите на Денис.
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Защо не си вземеш хининова вода?
Which of us is happy in this world?Which of us has his desire?or,having it, is satisfied?
Аз пък НЕ харесвам тривитаминола по простата причина, че е нож с две остриета и предпочитам неща, които са направени за ХОРА!![]()
Авторке, растежа на косата преди всичко зависи от гена, но ако е забавен в следствие на странични фактори тогава можеш да "му помогнеш".![]()
Продуктите с хинин не знам колко са ефикасни. Според мен е важно да се грижиш правилно за косата си. Аз харесвам проф. продукти, а за растеж би могла да приемаш витамини през устата. Чувала съм, че добре действат и растителните стимуланти.
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Хининовите работи.. Ама недей се засилва да ползваш прекалено много химии..Първоначално написано от fenkaaa
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Не точно...ако обърнеш внимание на опаковката има нарисувани котенца, кученца, зайчета, коне, прасенца, овчици, козички, мишчици и всичко... за всякакви животни с косъм е.Първоначално написано от marin4itu
1 път всяка седмица, като изхабиш два флакона - месец почивка!Не прави чудеса, просто ако косата ти е растяла с половин см. на месец ти възстановява нормалния растеж, който е 1.5 на месец максимум 2см.
косата става лъскава и се СГЪСТЯВА!!! <--- това е най - големия ефект който има
тая търсачка за нищо я нямате![]()
ето давам ти линк към темата и смятам,че ще ти помогне..
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...482&highlight=![]()