.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Къдрене щадящо косата... има ли начин?

Здравейте, съфорумнички! =) Питам се дали коса като моята (тънка и чуплива) може да се накъдри без нагряване? Харесвам всякакви видове чупки, букли, големи и малки къдрици, така че бих приела всички съвети! Имам средно дълга коса. Знам, че сте изобретателни =P Споделете опит! Thanks!

Мега фен Аватара на tomboy
    Град
    МаРс...
    пробвай с чорап!...къдриците са някак си мн. естествени!...
    Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
    (... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Чорап, плитки, станиолчета, вестник.. На каквото прецениш, че можеш да си навиеш косата, навиваш!
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Цитирай Първоначално написано от tomboy
    Чорап? WTF? Обясни ми, моля те!

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от summer_moon31
    Цитирай Първоначално написано от tomboy
    Чорап? WTF? Обясни ми, моля те!
    И на мен

Мега фен Аватара на Hilary_
    С плитки най - много ми харесва как стават на моята коса.
    Иначе можеш с фолио,чорапи,парцалчета, ролки ..

Banned Мега фен
    ролки,сламки,парцалчета,чо ап,плитки,рибена кост,правиш си косата на няколко кокчета и така,с фибички...стигат ли ?

Ролките са добър вариант,парцалчета,станиол и,плитки,въженца,малки кокченца (охлювчета) на цялата коса,чорапи РЛЗ и също тала моливи - много е трудоемко,много фиби трябва да имаш,но пък се получават страхотни малки къдрици,с невероятен обем .

има едни ролки,които се варят и след това се навиват на суха коса става доста бързо,стоиш с тях около 10-15 минути.Някои казват,че те също вредели на косата но все пак щом ръката ти издържа на топлината,значи едва ли толкова вредят.Фризьорката ми също така казва. Може да пробваш с тях аз имам такива и на когото съм казала всеки е останал доволен.

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Това с чорапа не мога да го схвана

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от zlatit0o
    Това с чорапа не мога да го схвана
    Не си сама.

Това с плитките е добра идея.. плитки на цялата коса,стоиш 1-2 денонощия и после ги разплиташ и става готино.Това с молива също ми звучи интересно.. ще тр да го пробвам.

Защо не се родих с къдрева коса...

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Това с чорапа и аз не мога точно да схвана как става Но с моливите задължително ще се пробва :P
    Иначе аз правя следното нещо: след като си измиеш косата и я подсушиш, слагаш пяна по цялата дължина и караш някой да ти я сплете на рибена кост (може направо цялата коса, но може и да стане с три части на рибена кост), спиш така и на сутринта просто разплиташ

С дунапренени ролки от левчето - аз взимам парче вестник, свивам максимално дунапрена на ролката и увивам около нея и после лепя с хартиено тиксо.Ролката става много тънка.Целта ми е да не ми скубе.А и после къдриците стават много дребни.Естествено преди това слагам пяна. В твоя случай слагай от бялата на Taft, че е щадяща.

Друг начин - усукваш малък кичур коса, навиваш на кокче и стягаш с гумено ластиче. Може и с фиба и така цялата коса.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си