- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Еякулация...
Момчета, случвало ли ви се е да експлоадирате в училище? Въпросът ми е зададен така, понеже днес един съученик беше надървен и май се изпразни по време на час и като го изкара учителката пред дъската - просто беше голям смях![]()
имаше накапано по панталоните си
![]()
![]()
![]()
![]()
Това май си ти..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]
Don't wanna hear your sad songs
I don't wanna feel your pain
When you swear it's all my fault
'Cause you know we're not the same
No, we're not the same, oh, we're not the same
Как ще съм аз, аз съм момиче!Първоначално написано от bebeemalko
![]()
![]()
![]()
Неее, определено, не! Защо обръщате темата към менПървоначално написано от cool_man
![]()
![]()
Ами и тя май се усети... Като му каза: сядай, сядай какво си направил пакПървоначално написано от DerDoktor
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Мисля,че си е помогнал.Не виждам как ще стане от самосебеси.
Абе да се е изпразвал нз, обаче , един даскал в у-ще се беше надървил.Доста дискомфортно стана.Той не разбра,че сме видяли и ние и се подмята,подмята се и си седна най-накрая,амааа...някой се изпусна от задните маси и стана баси сконфузицата.
maDamn
Ей, тва децата сте страшна работа. Станала му пишката и тея се попикават от смях, баси глупавите хора има...
!!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
Like Jesus
+1Първоначално написано от Bozichko
Човешко е все пак .... голям праз оня бил надървен .... е толкова ли не сте виждали надървено момче ....
нормално..помислил си човека нещо неприлично и станало ...![]()
![]()
![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Големият смях.. и какво на всеки може да се случи омг омг..
И какво стана ли ти хубаво като му видя пениса надървен? Въобраэи ли си нещо?
Омг , че тъпа работа...