- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Сини очи vs. кафяви очи
Идеята на темата е да сравня процентите от анкетата, ще е полезно и ако пишете в пост какви очи харесвате, за да видя колко от момчетата и колко от момичетата харесват сини очи повече от кафяви (всичко, което е подобно на кафяво, включително черно и т.н., се смята за кафяво).
Аз лично предпочитам сини очи. Виждал съм и много красиви кафяви очи, но значително по-рядко. Виждам сините очи като плюс, а не като критерий.
И тъй като темата се изчерпва само с това, може да почнете някакъв спор и да изпишете няколко страници офтопик - не ми пречи, стига анкетата да върви.
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
http://prikachi.com/images/643/3944643l.jpg
определено сини
то густо, то пусто
сините ми харесват само на картинка иначе в цялостна визия с коса и кожа и всичко не толкова. кафявите имат драматизъм и са по красиви
ВТФ 13/5
Първоначално написано от NaOH
15/5, изглежда някой е разочарован от кафявите си очи и е гласувал с доста фейкове... Моите също са кафяви, но го преживявам.
Първоначално написано от StringTheoryPracticist
![]()
Може би просто някои хора не харесваме чак толкова сини очи. Доста студени и хипнотични изглеждат, зелените са друго нещо, кафявите също, но не тъмно, а огнено-кафяви.
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.
Светло сини очи и руса коса е най-грозната комбинация.
Надявам се да е така, но гласовете сякаш много бързо се качиха, а прекалено малко хора писаха.Първоначално написано от RedArmy
+ това, сините очи са рецесивен ген, а според една теория (която проверявам в момента), рецесивните гени са по-привлекателни
Винаги съм смятала, че кафявите очи излъчват топлина, някак правят погледът по - топъл и по - красив, така смятам аз. А изобщо, като цяло, синьото винаги съм го свързвала със студенина и точно т'ва излъчват сините очи. ;о
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
зелените са най-хубави.
Hostis Honori Invidia
Нарочно писах само сини/кафяви, защото исках да проверя гореспоменатата теория за рецесивните гени, а не знам зелените дали са рецесивен ген.Първоначално написано от Cucko0
Иначе смятам зелените за толкова хубави, колкото и сините, понякога са по-хубави. А твоите очи са най-хубавите очи, които някога съм виждал.
(но все още не искам да си модераторка :Д)
+1 например тая снимка дето е постната момчето прилича на растопен силиконово зомби... с пъпки...Първоначално написано от RedArmy
не ме кефат и мен. черни очи рулз!! моите са зелени... искам кафяви!!!
силиконово зомби вика..![]()
то густо, то пусто
уж гена на зелените очи е доминантен над този на сините и по-слаб от този на кафявите ..както и да е .Първоначално написано от StringTheoryPracticist
Hostis Honori Invidia
Имам си зелени/сини очи .. често да кажа не знам кое предпочитам.
ваУ рокс
Grell
Светлосините очи като цяло са си противни. Като стъклени са. Тъмносини, зелени или светлокафяви с тъмноруса коса е идеална комбинация.Първоначално написано от machoka
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.
Виж пич, зависи на кого как му стоят....Аз си имам едни доооста тъмно-кафеви и много си ми отиват....Обаче повече харесвам сини очи (рядко срещани са и май се получаваха от липса на багрило, което да оцветява самия ирис)![]()
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
I remember every word you said
We were never gotta say goodbye
Sing La-la-ta-ta <3
КИФМЕН ЛОЛОЛHI BITCHES HERE COMES ANOTHER ONE ^^ only R'n'B ^^
Things become boring when you don't fight to make them exist ...
Не ми гледайте кифменския профил, моля![]()
Определено кафяви, тъмни почти черни, като ги погледнеш и просто да потънеш в тях.![]()