- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Красиво или НЕ ??
Според мен едно момиче не може да бъде красиво,ако има голям/ гаден/грозен/крив/ или широк нос,а според вас??В Пефектността ли е красотата ? Днес много спорихме с приятели искам да видя и една разлчна гледна точка .
Мразя очите си,защото те видях.
Мразя устните си,защото те целувах.
Мразя ръцете си,защото те докосвах.
Но мразя и себе си,защото те обичах!
Красотата е в хармонията, а не в симетрията за мен. Има момичета със супер правилни черти, които въпреки това не са хубави. А има и такива, които нямат правилни черти, но са красиви, имат излъчване и чар...Така че си е субективно. И в този ред на мисли, да, и с неперфектно издялкан нос, пак може да е хубаво момичето.
Абсолютно точно!Първоначално написано от Goddess
Аз нямам хубав нос и все пак съм хубавичка.
И познавам много такива момичета.
Да, и аз имам доста познати, които нямат хубави нослета, но пък са красиви.Първоначално написано от PinkPan7her
+1Първоначално написано от Goddess
![]()
И според мен момиче с грозен нос няма как да е красиво. Имам едно момиче от класа, което има ужасен нос според мен, но всички много й се кефят. Явно не е от такова огромно значение.
Персонално е.Красотата винаги е относителна.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Ами аз всъщност почти не се вглеждам в носовете на хората..
иначе съм съгласна с Goddess
Не се страхувам да съм.. ничия.. Дори да ме боли от нямане. Ръцете ми еднакво ще обичат.. и истинският. И измамника..
Сякаш крещиш, но никой не може да те чуе. Почти те хваща срам от това, че някой може да бъде толкова значим и без него да се чувстваш като нищо.. Никой, никога няма да разбере колко боли.
Чувстваш се безнадежден, но нищо не може да те спаси..
Той си тръгва.
Дори искаш да върнеш всички лоши неща, за да можеш да имаш отново и добрите..
gummy bears![]()
В.
Не смятам, че красотата се крие само в носа.
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
Първоначално написано от PinkPan7her
и скромничка
иначе не е важно дали ти е прав или крив носа, тънки или дебели устните, малки или големи гърдите..
важното е дали ти се харесваш , а и какъв си отвътре..примерно имам хубави приятелки с кофти нослета или нещо друго, които обаче са пълни пичове..и имам и приятелки с уж хубави черти, ама не са красиви като цяло..
а красотата..ами не, за мен примерно Рут Колева НЕ беше красива с големият и крив нос..но пък има уникален глас и талант и е пич отвсякъде..
обаче ако гледам само външния вид, не не беше красива..
Ех,ако си избирахме носовете...
Моя има гърбица,но не е крив.Подигравали са ме за него,но никога не ми е пречелв социалния живот![]()
![]()
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Да, да. Такива носове като твоя са ми любими, аз най-харесвам такива, а не чипи като мояПървоначално написано от PinkPan7her
![]()
^ тази е толкова зле... ужасна е и в тялото пускала е снимки![]()
![]()
а най лошо е че не забелязва
![]()
R-X + 2Na + R'X' --> NaX + NaX' + R-R+R-R'+R'R'
Гов0рi мi на гЪзЪь и се м0ли Dа не ПрЪднАxDD![]()
-> Šemsa Suljakovic & JV - duni vetre jace (music)
Красотата е относителна.Може да си красива и с крив нос , важно е какво излъчване имаш и т.н![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
+1Първоначално написано от rosencetooo
Познавам хора, които не са перфектни, но са много харесвани заради готиния характер![]()
На една приятелка носа и е малко по-голям, но пък е много красива, и много харесвана. Дори да е някоя перфектна, със симетрични черти и всичко, ако няма чар и излъчване, за мен е напълно безлична, все едно гледам кукла. Така че, ДА, момиче с голям/широк/крив нос може да бъде красиво, зависи от хармонията с другите черти на лицето, и от излъчването и чара.
Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!
Кифла дай да видим теб като си нещо повече от нея... или си прекалено хубава да те видим ...![]()
Иначе не е само до нос , познавам много хубави момичета с бъгави нослета !![]()
Прекалено е хубава, за да я гледат простосмъртните.
Абе, за кво говорим, тва е човек, който твърди, че не може да си сменя гащите всеки ден, щото трябвало да има 100 чифта.
Впрочем, нито е модерно, нито е полезно да си (прекалено) скромен.
Обаче верно, ако си избирахме носовете, ехее...![]()
всички много добре са си го казали.. красотата не е симетрия не гледайте рекламите на пластичните хирурзи :Д няма значение какъв ти е носа, а дали ти отива на лицето.. чар усмивки глупости.. тва е важно
Съгласна!Първоначално написано от bebchoOoOoOo
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Много е относително.
Goddess го е казала аблосютно точно! Не може по един нос да се определя дали жената е красива или не!
Перфектни хора няма. Не носа е определящ за красотата на човека. Всеки си е уникален по свой собствен начин. Всеки излъчва някакъв чар.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Първоначално написано от Goddess
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...