- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Имате ли фетиши
Видях някакви теми и се сетих за фетиши. Към какво имате фетиши?
-дълги коси
-кристално сини очи [да са такъв цвят, че да създава впечатление за злобен човек]
- високи токове
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Под "фетиш" се има предвид "фуут фетиш" или нещо такова - фуут фетиша е най-често срещания. По тази дефиниция, нямам фетиши. Иначе най-уникалното нещо, което харесвам, е меки цици, а много хора харесват меки цици.
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
Тъмноруса коса, като предния кичур коса е прибран и сресан назад и е хванат с фиба отзад (не можах да намеря снимка, не знам кво да търся в гугъл), обувки без ток (балеринки се казват май), както и добре съчетани дрехи
![]()
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.
няма да го нарека фетиш, по-скоро ми харесват черни обувки с висок ток, къси полички, може и черни клинчета![]()
впитите дънки се използват вече масово, но са готЯнички, особено ако се показват отзад червени/черни прашки![]()
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
Значи всяка чалгарка е жена-мечта за теб![]()
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.
мани така излизаПървоначално написано от RedArmy
![]()
некви строги жени майна, с очилцата, костюмчетата и да гледат лошо.
то густо, то пусто
И защо това е прието за чалгарщина? Черните токове и впитите дънки ги носят почти всички жени над 15-16. Седи супер красиво. Прашките отвън са в повече.Първоначално написано от TheManTheLegend
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
лесни момичета ...
то густо, то пусто
виж не говоря да си ги изкарат отвън, но като носят такива дънки и като се наведат или седнат всичко си се вижда отзадПървоначално написано от Claymore
![]()
ти ако мислиш че твоите не се забелязват от мъжката част много жестоко се лъжеш![]()
а иначе не само чалгарките се обличат така, общо взето всички без металките с черни анураци и кубинки но те са в друга категория![]()
бяла кожа, прозиращи се кръвоносни съдове по клепачи, ръце и т.н.; големи очи, дълга и права коса, много много високи обувки на ток (черни по възможност)
руса коса,сини очи
широки анцузи и отгоре над ластика да се показва коремчето,потник по тялото, а косата да е рошава
тръпчинки на кръста......ммм
иии дупета !!! дупета и пак дупета.
впито клинче и изпъкнало дупе![]()
също момиче с дълбоко деколте като се наведне ..![]()
На мен пък ми харсва някво широко тяло,не с мускули ама да е добре оформено![]()
Ръце, ръце, ръце, пръсти, длани мххххххх <3
набола брадичка ;Д
шия/ключици лолол хаха <3
Обичам да гледам как мъжете си държат цигарите и как пушат. Оо <3
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
точкета , прашки(дантелени най-вече) , маникюр.![]()
праcци, добре оформени прасци.
ръце,хубави големи ръце и гръб общо взето, но не някакъв масивен, ама да е доста по-голям от моя.
фейспалмвам като гледам какво разбирате под думата фетиш з:
[b]
ако не тролваш да знаеш че съм пълната противоположност на това което харесвашПървоначално написано от drishnyata
![]()
-черна коса кафеви очи, рядко нося анцузи и то не широки, не ми се вижда корема и съм с къса коса 2ри номер![]()
фуут фетиша е може би най-голямата простотия евър, ама щом им харесва няма да ги съдя
sameПървоначално написано от Perchem
(въпреки че се повтарям)
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
Фут фетишът е съвсем нормален в сравнение с памперсите, използваните превръзки и гащи и т.н.Първоначално написано от starburst