- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ГОТИНО МОМИЧЕ-КАК?
Не се старай да се харесаш на другите. Ако се харесваш сама себе си, то си личи, така и другите ще те харесват.. от личен опит го знам :P Трябва да имаш добро самочувствие и всичко друго ще си дойде на мястото - не е нужно да се правиш на някаква каквато не си.
nigga stole my bike
xxKiFlAxx много зле трябва да си, че да не спазваш лична хигиенаегати ужаса
nigga stole my bike
Добре бе не разбираш ли колко смешно изглежда отстрани да кажеш, че нямаш хигиена?Първоначално написано от xxKiFlAxx
Наистина се осъзнай какво пишеш, след това ни говори колко те харесват с космати крака, ръце или нещо по-лошо.
![]()
не си ме виждала за да пишеш такаПървоначално написано от malka_sladkka
![]()
R-X + 2Na + R'X' --> NaX + NaX' + R-R+R-R'+R'R'
Гов0рi мi на гЪзЪь и се м0ли Dа не ПрЪднАxDD![]()
-> Šemsa Suljakovic & JV - duni vetre jace (music)
спазвам различно. някой път да някой не. ако съм с приятелка тва най малко ще ни интересуваПървоначално написано от horacio
R-X + 2Na + R'X' --> NaX + NaX' + R-R+R-R'+R'R'
Гов0рi мi на гЪзЪь и се м0ли Dа не ПрЪднАxDD![]()
-> Šemsa Suljakovic & JV - duni vetre jace (music)
Добре де, оставете кифльока намира. Като иска да смърди, да й никнат гъби в ушите и между пръстите на краката - неин си избор.![]()
Авторката си получи желания отговор, така че не знам какво повече се коментира в тая тема.
И аз преди бях такава. Просто идва период, в който спира да ти пука за мнението на другите и гледаш ти да си добре. Намираш нови приятели, а за "кифлите" да не ти пука... просто ти се струват вече някак смешни. Не бъди от тях, а блесни със собствените си качества!![]()