.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 61 от общо 61
    Бъди естествена

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Не се старай да се харесаш на другите. Ако се харесваш сама себе си, то си личи, така и другите ще те харесват.. от личен опит го знам :P Трябва да имаш добро самочувствие и всичко друго ще си дойде на мястото - не е нужно да се правиш на някаква каквато не си.
    nigga stole my bike

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    xxKiFlAxx много зле трябва да си, че да не спазваш лична хигиена егати ужаса
    nigga stole my bike

Цитирай Първоначално написано от xxKiFlAxx
    Цитирай Първоначално написано от blueberryyy
    ^Дали не си проста, а?
    Хигиената, момиченце, има общо с това, че не можеш да си "готино момиче" и да смърдиш на пор, зъбите ти да са жълти, а краката космати, сещаш ли се ?
    в у-ще никой не гледа хигиената а как изглежда момичето! ако момичето изглежда добре тва не прави впечатление. Мен ме харесват в същото време не ме интересува вобще кво мислят за мен
    Добре бе не разбираш ли колко смешно изглежда отстрани да кажеш, че нямаш хигиена? Наистина се осъзнай какво пишеш, след това ни говори колко те харесват с космати крака, ръце или нещо по-лошо.

Голям фен Аватара на slynchicety98
    Град
    Ямбол ;}
    ^+1 ...

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    What the fuuuck maaan?!!
    Брях,брях

Повече от фен Аватара на xxKiFlAxx
    Град
    гр.Плевен
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladkka
    Цитирай Първоначално написано от millmii
    Цитирай Първоначално написано от pressiana
    [i]Aбе дори никой да не гледаше хигиената, Кифла, не знам как се чувстваш комфортно, ако не си се изкъпала или не си си измила зъбите.

За мене тва не е нормално ..
    Ами няма как да ме разберат дали съм или не... а и да ме разберат не ме интересува какво ще мислят .Още по добре е така стоят далеко от мен идиотите които не понасям и в у-ще не ме интересива никой!
    Леле момичее .. надявам се никога да не се запознаем Как ще няма как да разберат. Разбира се, че има.. само от едно пропуснато къпане/измиване на зъбите се усеща. Не знам имаш ли 4-5 клас, ама сигурно си една от най - задръстените в класа ти. И честно казано приятелите ти (ако имаш такива) не знам как те понасят. НЕ искам да те обиждам. До сега се опитвах да те разбера амаа
    Да нямам приятели но не e за тва. Не се целувам нито прегръщам някой че да разберат опитала си да ме разбeрeш и не си могла.. не знам защо и защо да не искаш да се запознаем?
    Защото директно казано си мизизлива и неподдържана Това не се харесва на никой

kisskata1807
    Радвам се, че съм ти помогнала
    не си ме виждала за да пишеш така
    R-X + 2Na + R'X' --> NaX + NaX' + R-R+R-R'+R'R'

Гов0рi мi на гЪзЪь и се м0ли Dа не ПрЪднАxDD
    -> Šemsa Suljakovic & JV - duni vetre jace (music)

Повече от фен Аватара на xxKiFlAxx
    Град
    гр.Плевен
    Цитирай Първоначално написано от horacio
    xxKiFlAxx много зле трябва да си, че да не спазваш лична хигиена егати ужаса
    спазвам различно. някой път да някой не. ако съм с приятелка тва най малко ще ни интересува
    R-X + 2Na + R'X' --> NaX + NaX' + R-R+R-R'+R'R'

Гов0рi мi на гЪзЪь и се м0ли Dа не ПрЪднАxDD
    -> Šemsa Suljakovic & JV - duni vetre jace (music)

Добре де, оставете кифльока намира. Като иска да смърди, да й никнат гъби в ушите и между пръстите на краката - неин си избор.

Авторката си получи желания отговор, така че не знам какво повече се коментира в тая тема.

^ +1
    Момиче ^^

И аз преди бях такава. Просто идва период, в който спира да ти пука за мнението на другите и гледаш ти да си добре. Намираш нови приятели, а за "кифлите" да не ти пука... просто ти се струват вече някак смешни. Не бъди от тях, а блесни със собствените си качества!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си