.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

паак един досаден въпрос ! СЕКС БЕЗ ПРЕЗЕРВАТИВ!

хмм.. с приятелят ми правихме секс, около 10 мин, без презерватив, но и без да свърши в мен, а 4 часа преди тва се беше задоволил.. ДА МЕ ОБЗЕМА ЛИ ПАНИКА ИЛИ НЕ?! =Д знам, че има малък шанс но го има.. какво да правя?
    asdfghjnbvcx

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Отидете утре в някой магазин за мебели, да изберете легълце за бебчето.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    ААААААААААман от такива теми ....
    Ако си била в овулация има повод за притеснение, ако не си била споко, нищо не е станало.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Овулация да знаеш какво е?!
    maDamn

Има шанс да си хванала спин/сифилис/срамни въшки. Бебето е 99,9% сигурно. Честито!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    android123, по-спокойно.

Към авторката кога ти беше последната редовна менструация и на колко дни ти е цикълът. Дата на "събитието". Без тези данни няма как да се определи дали да почнеш да се паникьосваш.

Мега фен Аватара на bubkaa93
    Град
    Варна
    Вече ми писна на ден пускате по 3 такива теми бременна ли съм не знам си,какво абе потърсете и,ако не намерите тогава пуснете тема.
    Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !

Фен Аватара на ZooB
    Град
    София !!!
    пак ли тва , ауе вие сте ненормални бе , кат се праскате без кондом , поне се образовайте малко , овулация нещо ала бала , просто УЛТРА ЗЛЕ , поне в търсачката нещо , бахти ненормалните типове честно

ТИ СИ ЛЮБОВТА
    ТИ СИ ГОРДОСТТА
    В НАШИТЕ СЪРЦА
    ! ЛЕВСКИ СОФИЯ !

Голям фен Аватара на Dyany10000
    Град
    София , Бели Брези
    Батееее.....не спряхте ве? Аре преименуваме раздел "Секс" на раздел "бременна ли съм?"! Дявол го взел! Потърсете в търсачката! Ще намерите АБСОЛЮТНО СЪЩАТА тема, даже по 3-4 такива!
    Славься, Отечество наше свободное,
    Дружбы народов надёжный оплот!
    Партия Ленина—сила народная
    Нас к торжеству коммунизма ведёт!

Ех, ты, Волга, мать река!
    Широка и глубока!

Мега фен Аватара на Mi6inka

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Еее многознайковците, като сте заподскачали всички с тая овулация... Точно в това време на годината и с редовен цикъл да си, има голяма възможност да се получат изменения и да ти закъснее. И съответно и овулацията се измества и иди да го смяташ тогава. А да не говорим, че на тази възраст има доста малко момичета с редовен цикъл. Научавате едно нещо и започвате да го повтаряте само него. Тъпо е!

От това, че се е самозадоволявал не се притеснявай, ами от предеякулационната течност. Възможността е минимална. От първия ден на закъснението си прави тест.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Повече от фен
    Кръстете го на мен,моля те,ще бъда най-добрия кръстник.И то в стил Дон Вито Корлеоне.Моля те- Асенчо го кръстете!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си