- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- паак един досаден въпрос ! СЕКС БЕЗ ПРЕЗЕРВАТИВ!
хмм.. с приятелят ми правихме секс, около 10 мин, без презерватив, но и без да свърши в мен, а 4 часа преди тва се беше задоволил.. ДА МЕ ОБЗЕМА ЛИ ПАНИКА ИЛИ НЕ?! =Д знам, че има малък шанс но го има.. какво да правя?
asdfghjnbvcx
Отидете утре в някой магазин за мебели, да изберете легълце за бебчето.
ААААААААААман от такива теми ....
Ако си била в овулация има повод за притеснение, ако не си била споко, нищо не е станало.
Овулация да знаеш какво е?!
maDamn
Има шанс да си хванала спин/сифилис/срамни въшки. Бебето е 99,9% сигурно. Честито!![]()
Вече ми писна на ден пускате по 3 такива теми бременна ли съм не знам си,какво абе потърсете и,ако не намерите тогава пуснете тема.
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
пак ли тва, ауе вие сте ненормални бе , кат се праскате без кондом , поне се образовайте малко , овулация нещо ала бала , просто УЛТРА ЗЛЕ , поне в търсачката нещо , бахти ненормалните типове честно
ТИ СИ ЛЮБОВТА
ТИ СИ ГОРДОСТТА
В НАШИТЕ СЪРЦА
! ЛЕВСКИ СОФИЯ !
Батееее.....не спряхте ве? Аре преименуваме раздел "Секс" на раздел "бременна ли съм?"! Дявол го взел! Потърсете в търсачката! Ще намерите АБСОЛЮТНО СЪЩАТА тема, даже по 3-4 такива!
Славься, Отечество наше свободное,
Дружбы народов надёжный оплот!
Партия Ленина—сила народная
Нас к торжеству коммунизма ведёт!
Ех, ты, Волга, мать река!
Широка и глубока!
Еее многознайковците, като сте заподскачали всички с тая овулация... Точно в това време на годината и с редовен цикъл да си, има голяма възможност да се получат изменения и да ти закъснее. И съответно и овулацията се измества и иди да го смяташ тогава. А да не говорим, че на тази възраст има доста малко момичета с редовен цикъл. Научавате едно нещо и започвате да го повтаряте само него. Тъпо е!
От това, че се е самозадоволявал не се притеснявай, ами от предеякулационната течност. Възможността е минимална. От първия ден на закъснението си прави тест.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Кръстете го на мен,моля те,ще бъда най-добрия кръстник.И то в стил Дон Вито Корлеоне.Моля те- Асенчо го кръстете!!!![]()
![]()