.

Виж резултатите на анкетата: За кой ще гласувате на президентските избори?

Гласували
49. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • А.Петров/Н.Георгиев - независими

1 2,04%
  • М.Кунева/Л.Христов - независими

5 10,20%
  • К.Каракачанов/Д.Симидчиева ВМРО

2 4,08%
  • А.Семов/П.Станчева - РЗС

1 2,04%
  • Р.Христов/неизвестен - СК+ОДС

3 6,12%
  • В.Сидеров/П.Шопов - АТАКА

13 26,53%
  • И.Калфин/С.Данаилов - БСП

8 16,33%
  • Р.Плевнелиев/М.Попова - ГЕРБ

16 32,65%
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 90

Президентски избори - анкета

Вече всички кандидат-президентски двойки на всички партии, без СДС които все още нямат вице, са налице и ми е интересно да видя как са нагласите в този форум.

Само моля без отвращаващо банални коментари от сорта на "Който и да изберем все тая".
    "Националист - това е естественото ми агрегатно състояние" (Н.Хайтов)

Аз ще гласувам за Румен Христов макар, че съм много разочарован от раздорите в десницата, които за съжаление няма как да не повлиаят на изборния резултат.

Само АТАКА! Волен Сидеров е единствения кандидат-президент патриот с яснота и идеи какво да прави като президент в интерес НА БЪЛГАРИЯ

Супер фен Аватара на ADMIRALKA14
    Град
    На границата между реалността и непостижимото!
    БСП!
    "As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Ако някой ми беше казал, че жена ми и любовницата ще се засекат в тийнпроблем, щях да загина от смях. Сега малко се понааках ;(

Мега фен Аватара на Chacho
    Мислех да гласувам за Румен Христов, но не мисля, че има особени шансове. Ще гласувам за Плевнелиев, тоест против БСП. Много съм разочарован от избора на ГЕРБ, надявах се наистина да изровят някого и Пленвнелиев да си остане министър.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мислех да гласувам за Румен Христов, но не мисля, че има особени шансове. Ще гласувам за Плевнелиев, тоест против БСП. Много съм разочарован от избора на ГЕРБ, надявах се наистина да изровят някого и Пленвнелиев да си остане министър.
    В такъв случай като твоя най-правилното е на първия тур да гласуваш за Румен Христов, а на втория когато се изправят Плевнелиев и Калфин, да гласуваш за Плевнелиев. На първи тур се гласува ЗА, на втори ПРОТИВ

Мега фен
    Росен Плевнелиев / М. Попопва - ГЕРБ.

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от Patriot
    В такъв случай като твоя най-правилното е на първия тур да гласуваш за Румен Христов, а на втория когато се изправят Плевнелиев и Калфин, да гласуваш за Плевнелиев. На първи тур се гласува ЗА, на втори ПРОТИВ
    Това и ще правя, дано излезе нещо, но съм доста песимистичен.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    Sofia
    Аз ще гласувам за Мария Капон и Николай Кисьов! ЕНП предлага алтернатива, а не празни приказки и силни обещания!

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    Светльо Витков и Венци Мицов

Цитирай Първоначално написано от Ira_dei
    Аз ще гласувам за Мария Капон и Николай Кисьов! ЕНП предлага алтернатива, а не празни приказки и силни обещания!
    Аз си мислех, че за нея ще гласуват само роднините и...

Интересно ще ми е да разбера с кое по-конкретно те спечели като избирател, кое толкова ти допада в нейните политически виждания.

Къде е Светльо?!?! О.о ..

Голям фен Аватара на autista88
    Цитирай Първоначално написано от Lucho
    По-добре на кафево отколкото социално слаб!

Цитирай Първоначално написано от mortor
    Къде е Светльо?!?! О.о ..
    Бях го сложил, ама не се побра в анкетата, имало ограничения в мястото

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от autista88
    Цитирай Първоначално написано от Lucho
    Кое му е смешното ?

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Ще гласувам, за когото смятам, че го заслужава най-много.
    Има такава двойка.

Тоя път май изобщо няма да ходя да гласувам, всичките са отрепки, така, че се тая кой ще стане общо взето. Само тая Кунева да не стане, че ще умра от яд.

Супер фен Аватара на cunt
    Град
    София
    ще гласувам за Плевнелиев
    Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
    L'homme est n

Мисля да гласувам за Волен Сидеров ПП Атака.
    Доста хора ще гласуват за Росен Плевналиев от Герб. Той е доста умен човек, доказал се е по някакъв си начин. Работел е в Германия и тн.
    Но за мен той е послушко. Мисля, че той няма мнение по доста въпроси и е мекошав. Според мен, той дори не иска да става президент, но нали е послушко и затова следва Борисов. Плевналиев е умен човек, но е послушко, а е лошо когато слушаш по- тъп човек от тебе.
    Искам да кажа, че Борисов е глупак, но е господар на умния но страхлив Плевналиев. Нищо добро няма да излезе от това .
    Чудя се кой ще гласува за тая Кунева . Била независима, ДРУГ ПЪТ :P . Каквото й да казват, няма независими депутати. А и защо когато я обявиха за кандидат президент, зад нея всички бяха от НДСВ-то . И въобще... тая е толкова претрепана женица, че няма на къде. С едни жилетки, един неадекватен поглед, абе въобще- женица без възгледи и собствено мнение.

смешко си...Кунева е в основата на членството ни в Евросъюза.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

И как мислиш, че е стигнала до там. С мазнене, поръчки и куфарчета (както доста други) . Трябва ни някой, който да чукне по масата когато трябва. Тая каквото й кажат от горе, ще го изпълни. Сега да не ти разправям за какви лоши работи е виновна. Народа не е глупав, естествено, че няма да я избере. Сега друга е темата, че тая плати на Славчо за да я лансира . Слави и ред колегията са продажници и слагачи, как пък и един не беше с друго мнение .
    Тая отрепаната никога няма да стане президентша, смешко...

Май си малък и не си слеил политическата обстановка през времето на 1вия мандат на Царя към 2001г. Както и да е с капаци манипулирани от медиите не искам да споря. А, че тя няма да стане - няма.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Супер фен Аватара на djipsito
    ГЕРБ.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    И дори и да е вярно, какво от това - кажи ми с какво конкретно се подобри живота на народа след като влязохме.

Ако не ти е известно ще ти кажа, че България е на загуба от ЕС, защото плаща по 700 000 такса всяка година, а усвоените пари от еврофондове до момента са малко над милиард. Сметни колко прави 700 000 всяка година от 2007 насам.

Да не говорим, че по нейна вина бяха затворени 2 блока на АЕЦ Козлодуй, без европейската комисия да го е искала, и от това нещо допълнително губим 1 милиард всяка година.

Тя е изключителен демагог, освен че винаги говори с някакви пълни клишета и никога не казва нищо конкретно, тя излиза с популистко говорене срещу партиите. Партиите са един от стълбовете на демокрацията, никъде в никоя държава не е имало "независим" президент. Смисъла на политическите партии, е че всяка представлява идеите на определен кръг от хора. Тъй като различните хора си представят по различен начин нещата, има и различни партии, какъв е този човек който може да представлява всички хора.

Аз не разбирам как си представят симпатизантите на Кунева бъдещето - че тя ще стане президент и може би ще забрани всички партии и ще наложи диктатура.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си