.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Голям фен Аватара на GrippingBosh

Голяма сива чанта за училище

Здравейте.
    Търся сива голяма дамска чанта ,която да побира учебници ,по възможност от някой сайт за поръчка,нещо средно между дамска чанта и спортна. изчистена .Постнете снимка на вашата раница ,чанта и всичко в което носите проклетите учебници
    LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
    момиче

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Аз нося учебниците си( и мнооого други неща,всъщност) в сива чанта, тип торба на Манго или едан друга, която събира по-малко неща.

Абсолютно същата е моята, много е яка и супер удобна, невероятно много неща събира и много си я обичам. И се изненадвам колко здрави са дръжките и дъното и. В перфектно състояние е, а горката е преживяла какво ли не.
    Everything changes, but beauty remains ...

Голям фен Аватара на GrippingBosh
    Точно такава търся тип лодка и изчистена малеее Марката е Манго така ли ,а на другата?
    LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
    момиче

Другата ми е подарък. Не знам от къде е. Иначе имам и други, но не ги нося много.

Супер фен Аватара на Runaway11
    Тази в Манго вече я няма! Толкова я искам!!! Някой да знае къде в Пловдив мога да намеря подобна?

Аз май гледах в Пловдив преди месец някъде...или май в Стара Загора беше....не съм сигурна. Споко, те ги пускат периодично в 10 000 цвята, ще си купиш.

^ Terranova

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Runaway11
    Тази в Манго вече я няма! Толкова я искам!!! Някой да знае къде в Пловдив мога да намеря подобна?
    И аз имам същата на Манго, само че бежава, много си я харесвам. Принципно вече не я излагат, но една приятелка искаше да си взима, затова питахме продавачката и тя изнамери 2 от склада. Така че вероятно все имат някакви изостанали бройки, питай.

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Намери ли си чанта?
    Ако не ето няколко които можеш да си поръчаш
    ежедневни, дамски
    Дамски : http://tendenzstore.com/index.php?ma...oducts_id=5152
    http://tendenzstore.com/index.php?ma...oducts_id=5010 ( това е моята , страшна е , има три големи джоба които побират учебници, даже и блок за рисуване ( макар че на мен вече не ми трябва ) , папки и т.н. )
    http://tendenzstore.com/index.php?ma...oducts_id=5009

спортни
    http://paolobotticelli.info/product/3677/9ad-11759.html
    http://www.sportsdirect.com/adidas-e...s-bag13-703064

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Мамка му.. как се дразня, че изпуснах тази чанта на манго
    Намерих си, обаче подобна и черна. От обикновен магазин. Оказа се много здрава и е големичка, изчистена, абе добро попадение за 28лв.
    И в една друга тема се говореше за тази чанта на манго и бях питала колко струва, но никой не отговори та сега някой ще го направи ли?

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от zlatit0o
    Мамка му.. как се дразня, че изпуснах тази чанта на манго
    Намерих си, обаче подобна и черна. От обикновен магазин. Оказа се много здрава и е големичка, изчистена, абе добро попадение за 28лв.
    И в една друга тема се говореше за тази чанта на манго и бях питала колко струва, но никой не отговори та сега някой ще го направи ли?
    40

Аз не помня колко я взех моята, обаче моя приятелка я взе за 70.

Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    Аз май гледах в Пловдив преди месец някъде...или май в Стара Загора беше....не съм сигурна. Споко, те ги пускат периодично в 10 000 цвята, ще си купиш.

Знаеш ли точно кога ги пускат....в смисъл през лятото, есента? Направо съм луда по тази чанта от MANGO и искам да знам кога да започна издирването.

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    Аз нося учебниците си( и мнооого други неща,всъщност) в сива чанта, тип торба на Манго или едан друга, която събира по-малко неща.

Абсолютно същата е моята, много е яка и супер удобна, невероятно много неща събира и много си я обичам. И се изненадвам колко здрави са дръжките и дъното и. В перфектно състояние е, а горката е преживяла какво ли не.
    Ооооо искам я!!!! От колко време си търся такава. Някой знае ли в момента къде може да има ако не същата, поне подобна?
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Оо и аз много много искам такава или подобна и ако някой знае откъде мога да намеря нещо подобно (в София) , с което да мога да ходя на училище и г/д колко лева ще съм много благодарна! (:
    Don't make decisions when you're angry.
    Don't make promises when you're happy.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си