.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Така е...и Коледа си е езически празник, съвсем не български, св. Георги също... Тогава като си празнуваме като цяло езически празници, къв е проблема да празнуваме и още един its not big deal. Всъщност Хелоуин и Коледа се различават от другите езически празници, които отбелязваме, по това че са забавни за повечето хора- готиното чувство да отваряш подаръци и готиното чувство да се правиш на зомби в някой клуб (например). Независимо дали е българска езическа традиция, или келтска, или римска или ала бала- важното е да се забавляваш и не мисля че нормалните хора отдават особено дълбоко значение на произхода на съответното събитие, пораждащо единствено хубави емоции. Това е важното.

Фен
    Град
    София
    В Самоков(градче на 55 км. от София) организират яко парти в кафе-клуб Искър.Аз и няколко приятеля ще ходиме...
    хах

Супер фен Аватара на Verminaard
    Град
    Чирак-магесник от Льолин 4.
    Абе вие на правите разлика между религиозен и народен празник.
    Как коледа,св. Георги и прочее са езически празници бре?
    Християнски празник в християнска страна не е езичество.
    И честито - празнувайте си още една американска оргия на консуматорството.Кретени.

Sanity is for the weak
    Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
    Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@

Фен Аватара на naviacha
    Град
    София
    Гледам че последно време и дечицата са се филмирали по тоя Хелоуин - ходат от врата на врата маскирани и с чували да искат бонбони.. и у нас звъняха, дадох им някви шоколади (щото бяха гадни не за друго )

Повече от фен
    Град
    :Disneyland :D
    Радвам се, че има и хора, които оценяват забавлението... иначе вие как прекарахте? Аз току-що се връщам от 1 партии... и беше супеер яко!!
    I'm a GIRL ^^ I'm PROUD

Американски форум - питаш и ти отговарят
    Руски форум - питаш и те питат
    Български форум - питаш и всички ти казват колко си тъп!

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Рождество Христово...и да, християнски празник е.

Аз си намерих повод да се накъркам, щото не съм на кеф нещо...естествено, не съм ходил като олигофрен хахах

ю кепиталистик пигс...ин Совиет Раша, ю дон'т кол полис, полис колс ю

Коледа и Хелоуин са на 100% езически празници, но и двата са преиначени от Църквата. Това е друа тема.
    Иначе и аз вчера бях на парти в София, което се проведе в един от факултетите на Художествената академия и беше лудница. Излъчваха страшни стари филми в една от залите, което беше яко. А там където ставаше купона, беше пак като от филм, супер олд скуул, много добре се бяха справили организаторите и хората се бяха постарали за костюмите си определено, не бяха с шапки на баба Яга, крилца на ангел и рогца на дявол
    Та препоръчвам го като място за другата година.

И аз снощи бях на парти и после на клуб, всички бяха много яки и оригинални. Лудницааа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си