.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Как да си направя филм за телефона?

Значи като кача филма и отделно субовете,филма тръгва,ама субовете не! Има ли някакъв начин да ги вградя и после да го конвертирам да става за моя телефон? Телефона е Nokia N86 8MP
    яко shit

Става въпрос за филма Wrong Turn 4
    яко shit

Потърси в гуугъл "Как се вграждат субтитри във филм" или нещо подобно, след това теглиш някакъв "Video converter" зареждаш филма, оразмеряваш го на 320x240 запазваш като *.avi, чакаш малко и си готов.

Повече от фен Аватара на Loken
    Град
    Скоро и във вашият град !!
    Значи:
    Теглиш програмата Format factory от офицялния сайт от там е на български и ще ти е лесно с нея става шросто не помня как точно беше обаче е елементарно

Цитирай Първоначално написано от Loken
    Значи:
    Теглиш програмата Format factory от офицялния сайт от там е на български и ще ти е лесно с нея става шросто не помня как точно беше обаче е елементарно
    имам я,мога да конвертна филма,ама как да ги вкарам?
    яко shit

С каква ми програма не пробвах,ама нещо не става!! Аз ли нещо не правя кат хората....май май препоръчайте ми програма,ако може + линк
    яко shit

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    VirtualDub?

Цитирай Първоначално написано от Wax
    VirtualDub?
    за там не ми ли трябва допълнителна прорама за субовете?
    яко shit

Guest
    Цитирай Първоначално написано от badboy28
    Значи:
    Не можеш с програма с бг интерфейс да работиш, а си тръгнал да искаш и друга.Точно с ФФ е елементарно слагането на суб, но за телефона да можеш да ги четеш беше голяма играчка

Цитирай Първоначално написано от torVNP
    Значи:
    Не можеш с програма с бг интерфейс да работиш, а си тръгнал да искаш и друга.Точно с ФФ е елементарно слагането на суб, но за телефона да можеш да ги четеш беше голяма играчка
    е добре! Би ли ми обяснил как става с фф?
    яко shit

Цитирай Първоначално написано от stefan7202
    да аз мога да конвертирам,ама не мога да слагам субове с тая програма (то засега с никоя не мода ) ,сега ще можеш ли да покажеш как се слагат субове с ФФ?
    яко shit

anonymous682486
    Guest
    Еми кво е ФФ и не разбирам как не знаеш да слагаш субтитри то се пише на български език или имаш проблем в четенето

Еми кво е ФФ и не разбирам как не знаеш да слагаш субтитри то се пише на български език или имаш проблем в четенето
    ФФ е съкращение на format factory.И къде го пише,че аз нещо не го намирам???
    яко shit

anonymous682486
    Guest
    на 2 картина най-отдолу пише инструкция 3.Щракни тук и избери субтитри
    на дадения филм.Но ако не го откриеш има заглавие СУБТИТРИ и в лявата страна има плюс минус (+/-) и ще ти се отвори още опции

Супер фен Аватара на InnoraX
    Ох боже какви простотии изчетох тук, лошо ми стана....
    Сваляй MediAvatar Converter и готово...

на 2 картина най-отдолу пише инструкция 3.Щракни тук и избери субтитри
    на дадения филм.Но ако не го откриеш има заглавие СУБТИТРИ и в лявата страна има плюс минус (+/-) и ще ти се отвори още опции
    Да намерих го,сега ще проверя дали ще стане.Мерси много!!!
    яко shit

Станаааааа Мерси отново на всички
    яко shit

Guest
    Цитирай Първоначално написано от InnoraX
    Ох боже какви простотии изчетох тук, лошо ми стана....
    Сваляй MediAvatar Converter и готово...
    И понеже ние сме писали глупости ти си решил да не ги четеш, а иначе щеше да видиш, че на него и с бг интерфейс на програма му е трудно, а MediAvatar Converter как ли ще я разбере, след това и крак/сериал ще и търси, а накрая и да я ползва.

anonymous682486
    Guest
    ....Ако имаш още въпроси пиши

засeга няма!! само че филмите стават доста големи пък не ми се конвертират пак (за да не падне качеството)
    яко shit

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    /fail

Guest
    засeга няма!! само че филмите стават доста големи пък не ми се конвертират пак (за да не падне качеството)
    Ти след като се изкъпеш ли започваш да се събличаш, а с ФФ мисля, че при слагането на суба конвертираш и от теб си зависи големината на изходящият файл.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си