.
Затворена тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Нежелана бременост

Здравейте на всички ! Имам сериозен проблем. Преди 5 дена правих секс с едно момиче. Тя е доста тъпа бих казал курва. За 5 месеца е пила 2 ескапела. Последният юни месец. След това цикълът и е дошъл, но този месец и закуснява с месец и неколко дена. Преди 1 ден си е правила тест и излезнал положителен. Аз не съм свършвал в нея. Та дали може просто теста да е бил бъгав или... .Притеснявам се дали не е станала грешка при мен, но не ми се вижда реална, защото не съм свършвал в нея даже си го правехме се презерватив. Питах я дали и се гади казва не само я корем я боли много, следователно щел да и доиде цикълът по нейната логика....

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Какъв ти е сериозния проблем не мога да разбера ?
    Кога й е бил последния цикъл ?
    Ако й закъснява вече месец и няколко дни, а ти си правил секс с нея преди 5 дни, тя едва ли е бременна, поне не от теб. Плюс това ако ти си я забременил преди 5 дни, 4 дни по-късно теста няма да излезе положителен.

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Тоест, дори и да е бременна, то не е от теб

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Последният цикъл е бил на 4 септември. Аз бях с нея на 18 октомври. Теста го е направила на 20 октомври и е бил положителен. Пък и се притеснявам, защото сме приятелски семейства и е доста сложно. Благодаря за отзивите !

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Или си трол,или си тъп ,или си ТЪП ТРОЛ!
    Ако е бременна не е от теб! Дишай,явно и те не си от умните...следващият път пак тъпчи к***а и то без презерватив,тогава може и да забремениш някоя!
    maDamn

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Morphine93
    Последният цикъл е бил на 4 септември. Аз бях с нея на 18 октомври. Теста го е направила на 20 октомври и е бил положителен. Пък и се притеснявам, защото сме приятелски семейства и е доста сложно. Благодаря за отзивите !
    Момичето вече е пропуснало една менструация. Шанса да е бременна е голям.
    Щом последният й цикъл е бил на 4-ти септември шанса да е бременна от теб е нулев ! Плюс това ако ти си я забременил на 18-ти за два дни няма как теста да даде положителен резултат, т.е ако наистина е бременна оплождането се е случило поне 7 дни по-рано от датата в която е бил направен теста.

Надявам се, че нещата ти се изясниха.

Благодаря за отговорите. Нещата ми се изясниха и се успокоих, че се бях впекъл доста...иии при курви повече-НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ !!!!!!!!!!!!

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Мхм, океей.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си