- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тези ботушки харесват ли ви ;d
моля дайте по някое отговорче
http://paolobotticelli.info/product/3849/2t-11411.html
за тези става въпрос![]()
Ако спориш с идиот, то е вероятно и той да прави същото
Не ми допадат много, хрумват за дрехи , скойто да се съчетаят добре...нооо все пак не са ми много по вкуса!
maDamn
Сладки саВажното е да са топли и удобни.
Дамм.. Но и тук да кажа, че много пропускат. Ако мислиш да си ги взимаш - за сухо време са![]()
Момиче ^^
Горе-долу ми харесват на външен вид,но както казаха вече първо ще пропускат,второ най-малкото петънце кал или каквото и да е било ще се изчисти супер трудно.
Аз не си падам много-много по такива пухени и т.н. и т.н. ... а и тези топченца ми идват в повече.
![]()
+1 Но определено не стават за мокро време!Първоначално написано от MegiBoOm
![]()
е подметката е супер дебела как ще пропускат ?
Ако спориш с идиот, то е вероятно и той да прави същото
Яки са. Мен лично ме кефят, но са за някакво тъпо време- студено, но без сняг![]()
[img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]
Don't wanna hear your sad songs
I don't wanna feel your pain
When you swear it's all my fault
'Cause you know we're not the same
No, we're not the same, oh, we're not the same
Не.
I won't lie anymore you're the one who's loving my soul you belong to me and all you're love we can't die so easy ...
Йес.. но не и в студено време и дъждовно, както казаха отгоре![]()
Те рядко, постигаха съгласие, всъщност НИКОГА! Караха се постоянно, но въпреки различията им, тях ги свързваше нещо много важно - УМИРАХА ЕДИН ЗА ДРУГ <3 ||
Хехе големи разбирачи сте всичките бе :Д .. хаха имам ги.. не са като другите Ъгс.. не сса меки а са супер твърди.. отпред имам предвид..подметката е супер дебела за какво пропускане ми говорите ;д.. не пропускат..знам от личен опит :Д .. отвътре са супер дебели.. и са много удобни това е важното ; )
Не.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
На мен пък ми харесват,много са сладурски..ако на теб ти харесват си ги вземи..но наистина както казаха по-горе са за сухо време.
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..