- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Много ми е интересно как някои момчета
Никога нямат промяна в дължината на косата си, нито им расте, нито я подстригват че да им кажеш "честита прическа" ....... как става тоя номер![]()
не забелязваш просто, подстригва се редовно и често просто![]()
Просто си поддържат една дължина и не я оставят да израства.![]()
И всяка седмица дават пари за фризьориПървоначално написано от KumchoValcho
аз като ходя всеки месец и ми казват че съм се вманиачил
![]()
Веднъж месечно си подрязват краищата.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
аз през 20-30 дена си удрям машинката
n00bs
Ходят си при един и същ фризьор,постригват се по-често и това е.
И аз си се постригвам почти всяка седмица,обаче при мен е по-лесно,защото я държа къса.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
За да ти се виждат плочките?Първоначално написано от yakuza_
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
главата ми е пълна с плочки, има даже една която редовно я плясвам с ръка като ти чета коментаритеПървоначално написано от ledenakrasota
n00bs
Първоначално написано от yakuza_
Аз искам с чук.
Да се кълцаш сам с машинка не е ли рисковано![]()
може сами да се подстригватПървоначално написано от EinGutesKind
Моя баща също използва машинка за неговата и моята прическа, само че му стои добре. А и ако не му стоеше добре щеше да забележи, все пак е дизайнер и разбира от изкуства.Първоначално написано от ZeroPoint
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
наистина? С какво точно се занимава, как се казва?Първоначално написано от StringTheoryPracticist