.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 27 от общо 27
    Някой може ли да ми каже имена на филми, в които главното действие се развива в затвора и/или главните герои са затворници, като Зеленият път и Въздушен конвой имаше един такъв но не знам как се казваше главния актиор вкараха го в един затвор в които при всяко излизане и влизане им се търсеше пръстов отпечатък и самолетите не спираха всичко се хвърляше и закачаше от въздоха единственият изход бе по въздох и накрая тои си измисли една система в която си отряза част от отпечатъка на пръста за да избяга като се закачи на един от празните сандъци

филма търсен от мен

хора имаше един филм в които вкараха главния герои е затвора но този затвор бе с много строг режим при всяко излизане и влизане на затворниците им се търсеше отпечатък а храната и отпадъците се предаваха като само самолетът прелита над плаващите сандъци в морето и ги олавяше с куки а главният герои си беше измислил система в която отряза отпечатъка на пръста си за да избяга и накрая избяга с един от празните сандъци този филм не съм го гледал от доста време и вече не знам как се казва моля ако някои знае заглавието на филма нека го каже БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО
    .....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си