- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Гримът и гаджетата
Гаджето ви виждало ли ви е без грим (без фон-дьо тен,сенки,очна линия,молив,гланц/червило,спирала и др.) ?
Имахме такъв спор с гаджето ми и според него по-хубаво за него е да съм без грим,аз пък предпочитам да съм,защото въпреки,че аз не си слагам кой знае какво,все пак се чувствам една идея по-женствена ако си драсна една лимия очна линия поне,но на въпроса: какво е положението при вас![]()
![]()
|
![]()
Междудругото не съм сигурна тази тема дали трябва да е точно в този раздел,защото засяга фактически два раздела от форума,за това предпочетох да е в този,защото става въпрос за грим.Спестете си коментарите,че тази тема не е за раздела,моля
|
![]()
Моя ме е виждал и със страаааашно много грим и без никакъв грим, казва, че повече ме харесвам с по-малко грим или без съвсем .... Даже ме е виждал 10тина минути след като съм се събудила, без никакъв грим и рошава.. и каза, че съм била много сладка![]()
![]()
![]()
Виждал ме е, твърди, че дори съм по-красива иначе ме харесва всякак, но казва, че като жена е съвсем нормално и хубаво да ползвам грим.
Обичайното... ;д
И това го има при менПървоначално написано от Rebirthing
![]()
|
![]()
Виждал ме е и твърди, че изглеждам много по-сладка без грим ама няма шанс да му повярвам.![]()
Квото и да говори , не се чувствам особено добре без абсолютно никакъв грим пред него.![]()
To infinity and beyond.
Ей, за туй нещо и топирането се караме най-много![]()
Като ще се срещам с него,гледам да съм с възможно най-малко грим /примерно спирала,очна линия и балсам,през зимата/,че мрънкането му ме побърква...ФДТ - цапа,мирише му,вредял ми.Гланцовете и те му пречат - цапат и са мазни,изобщоо...бляхПонякога,ако имаме някакъв повод се примирява по-лесно,ама никога не се разминавам съвсем без досадното мрънкане,че ме предпочита без грим
Виждал ме е много намацана,нормално гримирана и като пълен изрод /без никакъв грим/
![]()
Забелязала съм, че момчетата попринцип предпочитат момичетата да са без грим или с малко грим. Аз не слагам много грим , само спирала и гланц, и затова не се притеснявам, че някой ще ме види сутринтаС моя приятел много често спим заедно, така че ме е виждал всякак.
Мхм.. и при мен е същото ;дПървоначално написано от Goddess
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Бившия ми твърдеше, че съм много хубава, сладка и нежна без грим и много ми се кефеше.Нямам проблем с ходенето без грим, защото самата аз се харесвам. А иначе всичките ми приятели казват, че съм много хубава без грим и съм била много 'миличка, като кукличка'.
Един от тях пък е твърдо на мнението, че ВСИЧКИ,ама ВСИЧКИ жени са по-красиви без грим.
![]()
Everything changes, but beauty remains ...
Та.. не ме притеснява, ме вижда без грим, аз по принцип си ходя без, пък и той така ме харесва повече
На акъл като не сте, с кво от мен сте по - големи???!!
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Забелязвам , че повечето момчета харесват по-естествени момичета.
По темата.. виждал ме е без грим и май май му се ще да не се гримирам често ама няма как да стане прекалено съм суетна
Няма момче, с което като сме стигали на тая тема да не е последвало "по - хубава си без грим!", но това си е тяхно мнение и не бих се съобразила с него. Смятам, че гримът (в нормални количества) е направен точно, за да подчертае женската красота.![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Наистина момчетата КАЗВАТ,че ни харесват повече без грим,но доста кофти е,когато съвсем "случайно" загледат някое маце с 3 тона грим по себе си. На мен лично ми става доста гадно,защото ту сме по-красиви без грим по техни думи,ту пък когато се разделим отиват прия някоя кифла или пък като сме заедно по улицата "случайно" погледа им се зяпва в някоя "много яка" мадама.Малко се получава двусмислица,вие забелязвали ли сте подобно нещо?
|
![]()
Виждал ме е във всякакви състояния - без грим, с малко грим, с МНОГО грим, с размазани спирала и очна линия след бурни вечери, така чее....
Като всички останалии той постоянно ми казва "По-хубава си без грим, защо момичетата постоянно си губите времето да си правите косите и да се гримирате.... бла бла" и като му кажа, че за него се правя не ми вярва, но whatever![]()
Виждал ме е , разбира се. Принципно нося много малко грим , и той все твърди, че със / без - нямало разлика, само съм си тероризирала лицето ;д И за косата същата работа... Хубаво е да съм алл натюралле около него и да не ми пука, но когато излизаме предпочитам да се пооправям малко, имаме статус да защитаваме ;д
''Well behaved women rarely make history.''
My imagination will get me a passport to hell one day..
http://www.facebook.com/pages/Shopah...194137?sk=wall ^^
Не на всеки му отива силен грим, още повече не всеки знае как да го слага... Аз също обичам гримът, но в умерени количества.![]()
awerw♥
ами няма лошо, че гаджето ти предпочита да си без грим :P ама все пак и ти си права, защото все пак нали сме момичета![]()
виждал ме е много пъти без грим.. иначе и много пъти с грим, но моя грим е фдт. + спирала и понякога гланц.. и се гримирам много рядко.. иначе мнение.. не знам.. не съм го питала![]()
нямям гадже.но като имах ме харесваше най мн сутрин без нищо![]()
иначе през деня освен молив,спирала, гланц и вечер малко сенки друго не слагам..
R-X + 2Na + R'X' --> NaX + NaX' + R-R+R-R'+R'R'
Гов0рi мi на гЪзЪь и се м0ли Dа не ПрЪднАxDD![]()
-> Šemsa Suljakovic & JV - duni vetre jace (music)