.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Град
    in my house
    естествената жена винаги е по-хубава
    I don't care if you're black, white, straight, bisexual, gay, lesbian, short, tall, fat, skinny, rich or poor. If you're nice to me, I'll be nice to you. Simple as that."
    — Eminem

Супер фен Аватара на an0niimka
    Град
    L.A.
    Виждал ме е много пъти без грим... Често когато съм с грим ми натяква, че и без грим съм хубава и нямало нужда да се гримирам... Но в крайна сметка като видя, че не го слушам си млъкна...
    Момиче съм! xD

Който никога не е преживявал истинската мъка,не е способен да усети истинското щастие.

Уча се от всеки, но не подражавам на никой!

Супер фен Аватара на whitebunny
    Град
    Пловдив<3
    виждал ме е без грим (то моя грим е само спирала и мн рядко молив ) Даже когато съм с него гледам да не слагам никакъв грим защото все спорим за него

Цитирай Първоначално написано от mmm_sweet
    Наистина момчетата КАЗВАТ,че ни харесват повече без грим,но доста кофти е,когато съвсем "случайно" загледат някое маце с 3 тона грим по себе си. На мен лично ми става доста гадно,защото ту сме по-красиви без грим по техни думи,ту пък когато се разделим отиват прия някоя кифла или пък като сме заедно по улицата "случайно" погледа им се зяпва в някоя "много яка" мадама. Малко се получава двусмислица,вие забелязвали ли сте подобно нещо?
    Да наистина е интересно.. хем повечето твърдят , че харесват естествени момичета , хем си въртят главите след някакви порцеланки

Цитирай Първоначално написано от Infinity
    Виждал ме е и твърди, че изглеждам много по-сладка без грим ама няма шанс да му повярвам.
    Квото и да говори , не се чувствам особено добре без абсолютно никакъв грим пред него.

Same.
    Тя: Защо сe нeрвиш, aз сaмo гo прeгърнaх ..
    Тoй: Защотo зa мoмeнт тoй държeшe цeлия ми свят в ръцeтe си. ♥

Мега фен Аватара на koshtramba
    НЯМАМ ГАДЖЕ, НИКОГА НЕ СЪМ ИМАЛА И НЯМА ДА ИМАМ!
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Повече от фен Аватара на mmm_sweet
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba
    НЯМАМ ГАДЖЕ, НИКОГА НЕ СЪМ ИМАЛА И НЯМА ДА ИМАМ!
    за всеки влак си има пътници Просто някои закъсняват
    |

Мега фен Аватара на koshtramba
    Просто се правех на една много емблематична за нашия форум потребителка! Ама бих добавила и : "ЗА КВО МИ Е МЪЖ, МЪЖЪТ Е ЗА ИЗТРИВАЛКА!" от нейно име. Малко неграмотно тряяше да го напиша, ама не можах, сърце не ми даде.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Повече от фен Аватара на mmm_sweet
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba
    Просто се правех на една много емблематична за нашия форум потребителка! Ама бих добавила и : "ЗА КВО МИ Е МЪЖ, МЪЖЪТ Е ЗА ИЗТРИВАЛКА!" от нейно име. Малко неграмотно тряяше да го напиша, ама не можах, сърце не ми даде.
    |

Виждал ме е, да. И винаги казва, че съм по-хубава без грим. За червила не може и да става дума - винаги мрънка, когато се оказва, че устните, бузата и врата му блестят или са в някакъв друг цвят.

You're gonna catch a cold from the ice inside your soul

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Вижда ме всеки ден без грим,както и със.Все му е тая,казва че всякак ме харесва,пък незнам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си