- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Вашият ежедневен грим + години
ФДТ,пудра,коректор,молив,сп ирала,червило,гланц - 14г.
Женско съм ;]
аз не се гримирам,само по повод , но не винаги .Естественото е най-хубаво![]()
Фон дьо тен,спирала и балсам за устни./Рядко пудра и руж./
17 години
Коректор, фон-дьо-тен , пудра, перли, спирала , черен молив/очна линия , гланц/червило .20 години
По-горе се казва естетвеното е най-красиво. Ами не! Ти явно не си виждала грозно момиче ама естетвено грозно, което трябва да ползва грим, за да прилича на нещо...
само антибактериялна пудра но малко ако има нужда и гланц - на 15![]()
ALetterFromTheSky точно ти не говори така,защото с малко грим си 100 пъти по-хубава отколкото с грима,който изброи... виждала съм твои снимки и с малко и с много грим (поне за мен това е много,което ти изброи) и повярвай с по-лек грим си по-хубава.. и съм сиг. че не само аз съм на това мнение![]()
Нали знаеш, че мога да изказвам каквото АЗ искам !А относно моя грим- я пак си помили дали е много
Някои слагат сенки, некви други измишльотини, аз понякога дори само с една спирала минавам, така че всеки да гледа своята паничка
) !
Гланц, спирала, руж-много рядко и коректор
Години: Почти 15
Pretty Little Liars.![]()
Glee.![]()
Supernatural.
черен молив и балсам за устни (а ако положението е по-тежко малко коректор)
на 17 съм
ALetterFromTheSky
казах,че за мен е много... но ок,както искаш.. аз си изказах мнението и все пак си помисли за лицето след толкова неща
В повечето случаи спирала. Някой път очна линия или молив. А за концерти добавям и сенки. Гланц. Години - 16.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
ако не ме мързи : молив и спирала -16
Последно редактирано от annsay : 02-04-2012 на 17:11
Слагам само фон-дьо-тен,защото дерматоложката ми каза да имам нещо на лицето-16 години
Спирала (почти всеки ден ако не се успя) молив (слагам си но понякога много ми се размалза ) руж (само ако имам някоя гадна пъпка ) сенки (от скоро си слагам но само бели )-12 години
спирала + балсам/гланц - много рядко черен молив
15
Предизвикателство е да вярваш на любовта, независимо, че може да те нарани.
-------
ами моя е спирала , черен молив , перли или пудра , фон дьо тен :ДД
I <33 MYSELFF ` *
В ежедневието си много рядко използвам грим, а ако използвам той се свежда до кафяв молив и спирала. Единствено балсам/безцветен гланц използвам при всяко излизане, за да предпазвам устните от напукване. На почти 22.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
гланц и спирала![]()
на 13
молив за очи, спирала, очна линия, гланц и понякога фон дю тен.
15 години
Анджела