.
Отговор в тема
Страница 12 от 20 ПървиПърви ... 28910111213141516 ... ПоследнаПърви
Резултати от 276 до 300 от общо 490
    Whaa? Не слушам чалга. + Тва,че си гримирам значи,че съм тъпа .. :O Не знаех

Цитирай Първоначално написано от MyGuiltyPleasure Виж мнението
    Whaa? Не слушам чалга. + Тва,че си гримирам значи,че съм тъпа .. :O Не знаех
    Кой е казал, че си тъпа? Ако се мислиш за такава, не е мой проблем.
    Значи ,че би трябвало да си наистина доста грозна, за да използваш грим на 12 години.
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Цитирай Първоначално написано от BaffaLsc Виж мнението
    Кой е казал, че си тъпа? Ако се мислиш за такава, не е мой проблем.
    Значи ,че би трябвало да си наистина доста грозна, за да използваш грим на 12 години.
    Лично аз не се мисля за грозна.Красотата е бая относителна,за теб може да съм грозна за други да не съм .. lol .. Не разбирам к'ъв ви е шибания проблем,бе хора?! Jesus .. Не съм нито първата-нито последната,която ще си слага грим .. Пък и не разбирам кво общо има грима с тва дали си чалгар,тъпанар,курва или кифла ... ;/

Не грима, НЕ Е нормално на 12 години да се гримираш повече от 20 годишна жена, и да се снимаш все едно си на магистралата, извинявай, че ти нарушавам и самочувствието, което изглежда ти е до небето. Другият път, преди да пишеш нещо някъде, използвай малкото си акъл, че НАЙ - МАЛКО се излагаш по форумите...

Цитирай Първоначално написано от BaffaLsc Виж мнението
    Не грима, НЕ Е нормално на 12 години да се гримираш повече от 20 годишна жена, и да се снимаш все едно си на магистралата, извинявай, че ти нарушавам и самочувствието, което изглежда ти е до небето. Другият път, преди да пишеш нещо някъде, използвай малкото си акъл, че НАЙ - МАЛКО се излагаш по форумите...
    lol .. lol ... не ме познаваш като човек,защо си правиш изводи какъв човек съм ? Казах,че не се мисля за грозна,но не се и мисля за най-великата и красива .. Айде,моля ти се .. Гледай си своите си там работи и ме остави ..

Защо? Защото не знаеш какво да ми отговориш, а? Недей да ми се '' молиш '' ,
    аз моите неща си ги гледам, дори не знам защо ти обяснявам, след като изглежда си доста
    ограничена..

^ Пиши ми на лично ... Няма нужда да спамим ..

А, няма да си правя труда.

Banned Мега фен
    ^ ей.. спрете се.. BaffaLsc няма смисъл да и обясняваш .. сега не знае,но по-големите се подиграват на такива като нея направо.. тя не може а разбере,че не е нормално и че е смешно в очите на другите.. и бих искала да знам какви гримове ползва.. и каквото и да ползвам съм сиг. че няма крем,база и т.н. така че.. няма смисъл.. аз се опитах да обясня,тя се заяжда,ами като не иска да чуе неин си проблем !

Повече от фен Аватара на bwef
    Цитирай Първоначално написано от uleto37 Виж мнението
    Грим не слагам Само гланц от време на време и това е Иначе съм на 14.
    абсолютно същото

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    ^ ей.. спрете се.. BaffaLsc няма смисъл да и обясняваш .. сега не знае,но по-големите се подиграват на такива като нея направо.. тя не може а разбере,че не е нормално и че е смешно в очите на другите.. и бих искала да знам какви гримове ползва.. и каквото и да ползвам съм сиг. че няма крем,база и т.н. така че.. няма смисъл.. аз се опитах да обясня,тя се заяжда,ами като не иска да чуе неин си проблем !
    ^ Използвам гримове на M.A.C. ,Клиник,Vichy. За крема и базата малко не те разбирамм ... попринцип преди да си сложа грим слагам http://assets.kaboose.com/media/00/0...er_476x357.jpg

^ Използвам гримове на M.A.C. ,Клиник,Vichy. За крема и базата малко не те разбирамм ... попринцип преди да си сложа грим слагам http://assets.kaboose.com/media/00/0...er_476x357.jpg
    Ами,как ще разбираш като си недорасла и дори не си образована по темата, съкровище ?

^ За кво се заяждаш с мен ? Попринцип имам база на ArtDeco ,но не я ползвам всеки ден,защото ползвам онзи продукт на Clean&Clear дето посочих по-горе..

^ За кво се заяждаш с мен ? Попринцип имам база на ArtDeco ,но не я ползвам всеки ден,защото ползвам онзи продукт на Clean&Clear дето посочих по-горе..
    А този продукт, както го наричаш ти, знаеш ли за какво изобщо се използва? Че така като те гледам
    няма да се учудя, ако използваш нещо, за което не знаеш какво е предназначението му.
    Заяждам се, защото си малка пикла, която се мисли за голяма, и се опитва да надрасне възрастта си.
    Играй си с кукличките, гледкай си училищенцето и моят съвет е изобщо да не се занимаваш с друго,
    ОЩЕ ПОВЕЧЕ с неща, като гримовете.

Като съм малка пикла за кво се занимаваш с мен? (rofl)

Изтърканите ти лафове не ме дразнят, напротив - предизвикваш смях в мен,
    вече ставаш наистина смешна. Стига си спамила, няма да го отнасям заради липсата ти на мозък.

Не бе аз сериозно те питам .. + Вече ти казах ... Квото толкова имаш да ми казваш пиши ми го на лично .. Ама не ..

Ама, не ми казвай какво да правя.

^ Дори не съм си и помисляла .. Аз няма да пиша повече в тоя спорр да знаете

Супер фен
    Град
    България
    По външния ти вид няма да съдим каква си що си Но МАМКА МУ защо си разваляш хубавото детско лице,после ще съжаляваш,изразявам мнение,нямам никакви лоши намерения
    "Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн

Цитирай Първоначално написано от muhtesemfan Виж мнението
    По външния ти вид няма да съдим каква си що си Но МАМКА МУ защо си разваляш хубавото детско лице,после ще съжаляваш,изразявам мнение,нямам никакви лоши намерения
    Имам чувството,че ти си единствената дето не тръгна с лошо Попринцип слагам фон дьо тена защото имам торбички и тъмни кръгове под очите,неравен тен и петна по лицето ..

E, не че искам да се меся, но има едни маски , които се слагаха или във фризера , или във хладилника-не помня за тия торбички и етц, ииии коректор му се казва. ФДТ не е точно за това, но добре, аз само отбелязам . Всеки си решава сам, престанете обаче с детските спорове ! )

^ Тези маски стават ли за петна .. или по-точно белези?

Абе вие сериозно ли ? о.о
    BaffaLsc - претендираш с това,че си по-голяма,а падаш на нейния акъл.
    Стига сте избивали комплекси.Момичето разбира к'во си причинава и едва ли сте първите,които и го казват.
    Аман от такива,които само наливат акъл на другите и не гледат себе си.
    И с това не целя да обидя никой,просто да прекратя глупавите спорове.
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си