- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Вашият ежедневен грим + години
Whaa? Не слушам чалга. + Тва,че си гримирам значи,че съм тъпа .. :O Не знаех![]()
Лично аз не се мисля за грозна.Красотата е бая относителна,за теб може да съм грозна за други да не съм .. lol .. Не разбирам к'ъв ви е шибания проблем,бе хора?! Jesus .. Не съм нито първата-нито последната,която ще си слага грим .. Пък и не разбирам кво общо има грима с тва дали си чалгар,тъпанар,курва или кифла ... ;/
Не грима, НЕ Е нормално на 12 години да се гримираш повече от 20 годишна жена, и да се снимаш все едно си на магистралата, извинявай, че ти нарушавам и самочувствието, което изглежда ти е до небето. Другият път, преди да пишеш нещо някъде, използвай малкото си акъл, че НАЙ - МАЛКО се излагаш по форумите...
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Защо? Защото не знаеш какво да ми отговориш, а? Недей да ми се '' молиш '' ,
аз моите неща си ги гледам, дори не знам защо ти обяснявам, след като изглежда си доста
ограничена..
А, няма да си правя труда.
^ ей.. спрете се.. BaffaLsc няма смисъл да и обясняваш .. сега не знае,но по-големите се подиграват на такива като нея направо.. тя не може а разбере,че не е нормално и че е смешно в очите на другите.. и бих искала да знам какви гримове ползва.. и каквото и да ползвам съм сиг. че няма крем,база и т.н. така че.. няма смисъл.. аз се опитах да обясня,тя се заяжда,ами като не иска да чуе неин си проблем !
^ Използвам гримове на M.A.C. ,Клиник,Vichy. За крема и базата малко не те разбирамм ... попринцип преди да си сложа грим слагам http://assets.kaboose.com/media/00/0...er_476x357.jpg
^ За кво се заяждаш с мен ? Попринцип имам база на ArtDeco ,но не я ползвам всеки ден,защото ползвам онзи продукт на Clean&Clear дето посочих по-горе..
А този продукт, както го наричаш ти, знаеш ли за какво изобщо се използва? Че така като те гледам
няма да се учудя, ако използваш нещо, за което не знаеш какво е предназначението му.
Заяждам се, защото си малка пикла, която се мисли за голяма, и се опитва да надрасне възрастта си.
Играй си с кукличките, гледкай си училищенцето и моят съвет е изобщо да не се занимаваш с друго,
ОЩЕ ПОВЕЧЕ с неща, като гримовете.
Изтърканите ти лафове не ме дразнят, напротив - предизвикваш смях в мен,
вече ставаш наистина смешна. Стига си спамила, няма да го отнасям заради липсата ти на мозък.
Не бе аз сериозно те питам .. + Вече ти казах ... Квото толкова имаш да ми казваш пиши ми го на лично .. Ама не ..
Ама, не ми казвай какво да правя.
^ Дори не съм си и помисляла .. Аз няма да пиша повече в тоя спорр да знаете![]()
По външния ти вид няма да съдим каква си що сиНо МАМКА МУ защо си разваляш хубавото детско лице,после ще съжаляваш,изразявам мнение,нямам никакви лоши намерения
![]()
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
E, не че искам да се меся, но има едни маски , които се слагаха или във фризера , или във хладилника-не помняза тия торбички и етц, ииии коректор му се казва. ФДТ не е точно за това, но добре, аз само отбелязам . Всеки си решава сам, престанете обаче с детските спорове !
)
Абе вие сериозно ли ? о.о
BaffaLsc - претендираш с това,че си по-голяма,а падаш на нейния акъл.
Стига сте избивали комплекси.Момичето разбира к'во си причинава и едва ли сте първите,които и го казват.
Аман от такива,които само наливат акъл на другите и не гледат себе си.
И с това не целя да обидя никой,просто да прекратя глупавите спорове.
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...