.
Отговор в тема
Страница 13 от 20 ПървиПърви ... 391011121314151617 ... ПоследнаПърви
Резултати от 301 до 325 от общо 490
    Banned Мега фен
    MyGuiltyPleasure просто разбери,че си прекалено малка за грим камо ли за фдт. ... 1во си разваляш кожата 2ро този тежък грим,защото за твоите години и по-важното за ЕЖЕДНЕВЕН грим си е тежичък, не отива на детско лице... повярвай ми нямам с цел да ти снижа самочувствието,да те накарам да се чувстваш грозна и т.н. просто ще дойдат години когато наистина ще ти трябва грим,а по принцип това време е доста след 12г. и с този ти грим ти предизвикваш това да стане по-рано.. после няма да можеш да излезеш без грим.. и какво ? ще ти е приятно ли ?! - не мисля... не знам изобщо как се възприемаш с толкова грим.. на 12 си след около 7-8 годинки ще си гримираш,ще ходиш по купони и т.н. обаче,за да си хубава тогава сега спри да се гримираш и да си разваляш кожата.. ако толкова искаш да си намацотена - един балсам за устни ти стига и да кажем спирала.. въпреки че и спирала не е много добре,но няма значение.. в момента си в такава възраст,че не трябва да си тормозиш лицето допълнително.. сега трябва да си слагаш на лицето само почистващи средства,някое кремче ако искаш и 1-2 пъти в седмицата маска за лице.. друго не ти трябва.. айде.. това е спирам да пиша.. просто се замисли и ако искаш послушай не само моя съвет,а и на доста хора в темата !

Цитирай Първоначално написано от MyGuiltyPleasure Виж мнението
    ^ Тези маски стават ли за петна .. или по-точно белези?
    Има и кремове за белези,какви пък толкова белези, ако са от пъпки има си процедури ...

^ Не са от пъпки.

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от MyGuiltyPleasure Виж мнението
    Имам чувството,че ти си единствената дето не тръгна с лошо Попринцип слагам фон дьо тена защото имам торбички и тъмни кръгове под очите,неравен тен и петна по лицето ..
    Ти си тази,която решава какво да прави,но след около 10 години ще съжаляваш,ако искаш да прикриеш пъпките,има кремове-ползвай ги! И отново споделям,че изразявам мнение и че нямам никакви лоши намерения
    "Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн

Коректор, малко сенки, спирала и балсам за устни. На 17 съм.
    Next time you point a finger... I'll point you to the mirror.

аз ползвам коректор (малко само около носа, защото там имам малко белези и тук там пъпчици и имам тъмни кръгове от недоспиване), безцветен балсам за устни от ония на нивея (пукат ми се устните доста често) и спирала (но почти не слагам, само от време на време или за по специален случай)
    само да споделя че естественото е най-красиво и съм на почти 13
    MyGuiltyPleasure недей да се клепаш и аз се клепах и после кожата ми беше цялата в пъпки и сега залагам повече на продукти против пъпки не искам да те обиждам а да те накарам да се замислиш !!!

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Виж.. никой не спори с теб за това дали изглеждаш като кифла с 2 кила фдт, който си личи от километри и прочие... Ние просто ти казахме, че колкото и да го триеш, това вреди на кожата ти .. Кожата ти е млада, детска, а ти по този начин я съсипваш.. Да не говорим, че можеш да си докараш след време алергия и повече грим да не можеш да сложиш на лицето си ... Не ти казваме друго, казваме ти, че си малка .. и е вредно за теб.. Видях ти снимките имаш супер нежно лице и гладка кожа до колкото си личи, за кръговете си ползвай коректора или най-добре ги третирай с нещо.. Но от друго не виждам да имаш нужда, ако толкова ти е неравен тена и е на петна (въпреки, че не съм го забелязала) и държиш да се мацоташ с нещо, то поне използвай изравняващ крем, в пъти по-добре от ФДТ, от който нямаш реална нужда.. И аз нямам пъпки и използвам само крем, защото колкото повече грим си слагам, толкова повече увеличавам вероятността да ми излязат такива.

Спирала и гланц. На 14 съм.

Използвам само балсам за устни. Преди слагах спирала + някой блестящ гланц.. Но вече не ми се занимава. На 20 съм

коректор,спирала и балсам за устни -13

Супер фен
    Град
    България
    След отговорите в тази тема вече съм сигурна,че половината от връстничките ми,които са на 12-13 са кифли,как може да си слагате грим на ДЕТСКАТА кожа?Като гледам тези,които са на 20 ползват по един гланц,а вие..
    "Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн

Мега фен
    Спирала, черен молив - рядко - 14 години

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    писала съм в темата, но преди слагах повече грим
    сега слагам спирала и когато кожата ми е кофти малко ФДТ
    балсамчето за устни не го смятам за грим
    на почти 15 съм
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Фдт, руж, спирала.

Мега фен Аватара на LoveChocolate
    Град
    Велико Търново :)<3:)<3:)<3
    фдт , пудра , руж , спирала ( и понякога очна линия )
    15 г.

Banned Мега фен
    балсам за устни ..

Не се гримирам. Но съм много черна - имам естествен тен, който подчертавам със солариум. Грим слагам само на сватби, ресторанти и събирания... по принцип си ходя натюр.

Спирала и гланц на училище. Ако съм някъде навън вечерта слагам и очна линия. Не използвам ФТД или пудра, просто нямам нужда. На 15 съм.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Черен молив за очи, спирала и гланц.
    Ако е официален случай - тогава вече фон дьо тен / пудра / руж , червило , черен молив / очна линия, сенки.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Голям фен Аватара на lemonyheart
    Грим: Балсам за устни и много рядко спирала и молив, ама наистина много рядко. =D
    Години: 17

I sneakers!
    music>life ♪♫

Мега фен Аватара на Зайче..
    фтд, коректор, спирала, черен молив и гланц/червило - 13г. Когато реша да се лигавя започвам и със сенки да се мацам, а веднъж и изкуствени мигли съм си слагала.. :д

Повече от фен Аватара на summerxtime
    Град
    Пловдив,България
    коректор+гланц 14г.
    Женско съм ;]

Спирала,кафяв молив на долния клепач - 14 години.
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Спирала и балсам, коректор ако има нужда и по-рядко черен молив - 14 години.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    фтд, коректор, спирала, черен молив и гланц/червило - 13г. Когато реша да се лигавя започвам и със сенки да се мацам, а веднъж и изкуствени мигли съм си слагала.. :д
    ще си развалиш кожата,момиче !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си