- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Вашият ежедневен грим + години
MyGuiltyPleasure просто разбери,че си прекалено малка за грим камо ли за фдт. ... 1во си разваляш кожата 2ро този тежък грим,защото за твоите години и по-важното за ЕЖЕДНЕВЕН грим си е тежичък, не отива на детско лице... повярвай ми нямам с цел да ти снижа самочувствието,да те накарам да се чувстваш грозна и т.н. просто ще дойдат години когато наистина ще ти трябва грим,а по принцип това време е доста след 12г. и с този ти грим ти предизвикваш това да стане по-рано.. после няма да можеш да излезеш без грим.. и какво ? ще ти е приятно ли ?! - не мисля... не знам изобщо как се възприемаш с толкова грим.. на 12 си след около 7-8 годинки ще си гримираш,ще ходиш по купони и т.н. обаче,за да си хубава тогава сега спри да се гримираш и да си разваляш кожата.. ако толкова искаш да си намацотена - един балсам за устни ти стига и да кажем спирала.. въпреки че и спирала не е много добре,но няма значение.. в момента си в такава възраст,че не трябва да си тормозиш лицето допълнително.. сега трябва да си слагаш на лицето само почистващи средства,някое кремче ако искаш и 1-2 пъти в седмицата маска за лице.. друго не ти трябва.. айде.. това е спирам да пиша.. просто се замисли и ако искаш послушай не само моя съвет,а и на доста хора в темата !
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
Коректор, малко сенки, спирала и балсам за устни. На 17 съм.![]()
Next time you point a finger... I'll point you to the mirror.
аз ползвам коректор (малко само около носа, защото там имам малко белези и тук там пъпчици и имам тъмни кръгове от недоспиване), безцветен балсам за устни от ония на нивея (пукат ми се устните доста често) и спирала (но почти не слагам, само от време на време или за по специален случай)
само да споделя че естественото е най-красиво и съм на почти 13
MyGuiltyPleasure недей да се клепаш и аз се клепах и после кожата ми беше цялата в пъпки и сега залагам повече на продукти против пъпкине искам да те обиждам а да те накарам да се замислиш !!!
![]()
Виж.. никой не спори с теб за това дали изглеждаш като кифла с 2 кила фдт, който си личи от километри и прочие... Ние просто ти казахме, че колкото и да го триеш, това вреди на кожата ти .. Кожата ти е млада, детска, а ти по този начин я съсипваш.. Да не говорим, че можеш да си докараш след време алергия и повече грим да не можеш да сложиш на лицето си ... Не ти казваме друго, казваме ти, че си малка .. и е вредно за теб.. Видях ти снимките имаш супер нежно лице и гладка кожа до колкото си личи, за кръговете си ползвай коректора или най-добре ги третирай с нещо.. Но от друго не виждам да имаш нужда, ако толкова ти е неравен тена и е на петна (въпреки, че не съм го забелязала) и държиш да се мацоташ с нещо, то поне използвай изравняващ крем, в пъти по-добре от ФДТ, от който нямаш реална нужда.. И аз нямам пъпки и използвам само крем, защото колкото повече грим си слагам, толкова повече увеличавам вероятността да ми излязат такива.
Спирала и гланц. На 14 съм.
Използвам само балсам за устни. Преди слагах спирала + някой блестящ гланц.. Но вече не ми се занимава. На 20 съм![]()
След отговорите в тази тема вече съм сигурна,че половината от връстничките ми,които са на 12-13 са кифли,как може да си слагате грим на ДЕТСКАТА кожа?Като гледам тези,които са на 20 ползват по един гланц,а вие..![]()
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
Спирала, черен молив - рядко - 14 години
писала съм в темата, но преди слагах повече грим
сега слагам спирала и когато кожата ми е кофти малко ФДТ
балсамчето за устни не го смятам за грим
на почти 15 съм
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
фдт , пудра , руж , спирала ( и понякога очна линия )
15 г.
балсам за устни ..
Не се гримирам. Но съм много черна - имам естествен тен, който подчертавам със солариум. Грим слагам само на сватби, ресторанти и събирания... по принцип си ходя натюр.
Спирала и гланц на училище. Ако съм някъде навън вечерта слагам и очна линия. Не използвам ФТД или пудра, просто нямам нужда. На 15 съм.
Черен молив за очи, спирала и гланц.
Ако е официален случай - тогава вече фон дьо тен / пудра / руж , червило , черен молив / очна линия, сенки.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
фтд, коректор, спирала, черен молив и гланц/червило - 13г. Когато реша да се лигавя започвам и със сенки да се мацам, а веднъж и изкуствени мигли съм си слагала.. :д
коректор+гланц 14г.
Женско съм ;]
Спирала,кафяв молив на долния клепач - 14 години.![]()
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Спирала и балсам, коректор ако има нужда и по-рядко черен молив - 14 години.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."