- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Вашият ежедневен грим + години
^ тия белези могат и само с коректор !
Малко пудра и балсам за устни -15г. Като през деня си слагам само още от балсама , а пудрата я оставям на произвола на съдбата...
Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
(... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)
ФДТ, спирала (понякога очна линия) руж, гланц - 16 години.
да вметна, че кафявият молив седи страхотно, ако имаш кафяви очи и кестенява коса, пробвайте
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Течен коректор
Матиращ крем
Молив/Очна линия
Спирала
Балсам/Червило
16 г.
Ежедневен грим-червили или балсам за устни, когато излизам(на кафе,дискотека,ресторант) си слагам малко грим.
Ето снимка http://prikachi.com/images/337/4621337Z.jpg (с очна линия,спирала или изкуствени мигли и понякога руж,без фон дьо тен)![]()
17 г.
Последно редактирано от Mirelaa : 04-22-2012 на 18:03
общо взето нищо не си слагам ;д
някой път се случва да си сложа само фдт или само спирала, някой път спирала и молив за очи, но доста рядко - почти на 17 съм
nigga stole my bike
спирала и сив молив за очи... понякога и балсам за устни, зависи от времето навън дали е студеноиначе спиралата си ми е редовна...
спирала, очна линия, червило, понякога малко руж колкото да не изглеждам като болна, на 20 съм
Няма лошо, слагай си. Ама го слагай правилно.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
фон дю тен, пудра (имам адски гадната на петна и пъпки кожа, няма как ;х) и спирала. не обичам сенки, а руж не ми отива (: 16г.
Пудра, коректор, спирала за всеки ден. Понякога си слагам и кафяв молив/кафява очна линия.
Вечер съм с по-тежък грим(зависи и къде отивам, де)- слагам руж, очна линия, понякога фон-дьо-тен, случва се и сенки, но не умея да си ги слагам добре, така че избягвам. :Д
Everything changes, but beauty remains ...
почти 19: само и единствено коректор (при нужда); молив, спирала (веднъж на 2 седмици, просто рядко се сещам); балсам
Ми тва е, наблягам на естествената красота![]()
фдт,спирала,молив за вежди и от време на време очна линия.На 16 съм.
ZaicheNaXeroin
19.
Използвам си коректор,черен молив по водната линия,спирала и гланц.
Друго не ми трябва.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Със сигурност не като единично, набиващо се на очи тъмно петно на бузата. Клипчета има достатъчно в интернет. Порови се.
П.П Не го приемай като заяждане. Просто забелязвам доста момичета, които допускат същата грешка при нанасяне на руж, и честно казано стават за смях по улиците. Хубава си и е грехота да се загрозяваш заради нещо толкова незначително като неправилно сложен грим.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Спирала, гланц за устни, понякога пудра
години: почти на 15
Последно редактирано от YoAnA_kiiss : 04-24-2012 на 18:29