- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Вашият ежедневен грим + години
Зависи от тоалета,от настроението ... но винаги съм със спирала.. обичам очите да са ми подчертани![]()
Напоследък съм с тъмно кафеви сенки в края на линията на миглите и то обирам малко с пръста за да не е натрапчиво и спирала![]()
18г.
Не се гримирам.
13 години.
от както почнаха жегите съм само с коректор и руж ;]
Постоянно го променям.
Сега : пудра, очна линия и спирала.
Години : почти 16 ;dd
През повечето дни съм натуралиш, иначе: коректор за сенките под очите(мога само с него да мина),спирала и балсам за устни.
Много рядко,когато има повод: ФДТ,пудра,спирала,сенки в телесен цвят и гланц/червило също в телесен или прасковен цвят.
Години: 14 без месец (без 1 ден)![]()
спирала,кафяв молив на водната линия , коректор и балсам за устни- 15
ФДТ, черен молив, руж, спирала ( гланц рядко)
години: 16
0бичаm gо по дяwолиtее ... [h]
Въй мамо, в тия жеги не ви ли е отвратително да се клепате с тоя ФДТ ... аз се разтичам ..
П.Т .. ежедневно - грим не слагам
за по-специални поводи се клепам повечко
Молив за очи,молив за вежди и балсам за устни.
На 21 години съм и съм в шок как може момичета,по-малки от мен да използват повече грим в ежедневието си,от колкото ползвам аз вечер,когато ходя на някое по-изискано място![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
От както е толкова жега само спирала, руж и молив за вежди (всъщност това е единственото нещо без което рядко мога да изляза от нас, защото веждите ми са много руси и изглеждам доста смешно, когато не са подчертани, защото не се забелязват) .
- 17 год.![]()
Спирала,очна линия и червило
17 години .
Ежедневен грим: Спирала, черен молив, гланц и ако е наложимо коректор
Години: 16
Коректор, а ако съм в настроение спирала и червило. 18 години.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
балсам/гланц или без нищо,а понякога спирала
-на 13
пудра, спирала, балсам за устни.. често излизам и без грим, особено в летният сезон :д
години: 14
: ))
През деня изобщо не се гримирам, нито като ходя на кафе, нито за университета (както и в училище до миналата година, не мога да понасям рано сутринта някакво мазило по лицето, каквото и да е то, освен кремче :д) Като излизам вечер слагам молив и/или спирала, през останалите сезони и фдт, ама сега лятото нямам нужда, тъй като ми се заличават пъпките от слънцето. За дискотека енентуално допълвам и с някакви сенки и руж. 19 години.
едит: също пропуснах и може би най-важната част от грима ми - червилотопочти задължително.
Напоследък не се гримирам, но обикновено кремче, пудра/фдт, руж, молив за очи, спирала и гланц ;р
Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие
Стига с тоз` фон дьо тен бе хора!
13-Спирала (когато се сетя) и ако имам някоя пъпка много малко коректор!
През лятото никакъв грим не слагам. Е и по време на училище не обичам много, много. От време на време си слагам спирала и очна линия, но не ежедневно.
Години: 17
Ох, амиии фон дьо тен, пудра, коректор, руж, червило и глас за блясък, също така и молив за уста, молив за вежди, спирала доста слагам от поне 3 различни, черен молив, очна линия, сенки, понякога слагам и блясък, също и изкуствени мигли.
Не бе, шегувам се.
Много зависи какво настроение съм, дали ме мързи и т.н. Един ден мога да съм с тежък и тъмен грим, на другия ден само с спирала.
Зависи. (: