- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Вашият ежедневен грим + години
Фон дьо тен, очна линия, спирала и понякога червило или гланц. 17
нищо не си клепам ( само крем за лице,които ми е изписан от дерматолог,но не мисля,че се брои.. ) ... 16![]()
Очна линия / черен молив
Спирала
Балсам или гланц за устни. Блестящо розово.
На 16 години съм.
Фон-дьо-тен (когато излизам с приятели), светли сенки за основа, тъмни сенки за контур (понякога слагам и очна линия), спирала, балсам за устни или червило.
Години:19
коректор
перли
черен молив
очна линия
сенки - неутрални, понякога използвам и малко по тъмен нюанс на ъгълчето на окото
спирала
червило - 23 г.![]()
Спирала, лек руж, сенки понякога и гланц.. на 15 съм.
Грим: Очна линия, спирала и понякога сенки, балсам за устни
Години: 16
Humans are animals, to defend animals is to defend yourself. If you truly know your enemy you'll know he isn't me.
Очна линия понякога ,спирала и балсам за устни ..но има дни в които се чувствам красива и без грим и не слагам нищо -15 г. :}
Фон дьо тен и очна линия (понякога) - 14г.
ББ крем, кафяви сенки нанесени като очна линия и червило - Nude colorНа 19
never never let you go you are the one i'm surching for....
Принципно никога не съм се гримирала, просто не го считам за необходимо на моите години, защото хем ти унищожава кожата, хем като свикнат да те гледат хората и самата ти с грим, после като го махнеш приличаш на измита..ужасно..
На 14 съм.
3MSC
коректор(по често под очите заради тъмните кръгове... Интензивния нощен живот не прощава), спирала ,балсам за устни, а и понякога черен молив или очна линия малко за да подчертая окото ....
спирала, гланц за устни и понякога перли
16
По - малки очаквания , по - малко разочарования ! :]]
На 15 съм.
Най-често нося коректор, пудра (защото кожата ми се омазнява бързо), спирала и очна линия/молив. Понякога слагам и фон дъо тен, но е много лек, колкото да изравни тена ми.![]()
Коректор, очна линия, спирала и от време на време едно ненатрапващо се червило /пепел от рози/.
17![]()
ФДТ, Бял молив, Спирала, Гланц... понякога очна линия и леки сенки. Години - 14
ФДТ
Спирала
Черен молив (мисля да го заменя с очна линия)
16
Грим: черен молив.... спирала.... гланц.... и фдт (когато се наложи)![]()
Години: 15
ами ако ще излизам да речем на центъра или в морската градина, на разходка по плажа или тн. (да не съм в квартала): коректор, прозрачен или розов гланц, много малко молив (черен), спирала.
ако ще съм в квартала само спирала. 13![]()