- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Вашият ежедневен грим + години
Спирала, балсам за устни, понякога и руж-18 години
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Спирала,очна линия, понякога и молив-16г.
If you had one last:
-...dream...Would you let me get in?
-...breath...Would you share it with me?
-...kiss...Would you give me?
-...wish...Would you spend it for me?
-...word...Would you say it to me?
Не съм сигурна на български как е, но.. "powderly foundation" ? Пудра-ФДТ сигурно? Както и да е.
Молив за вежди, спирала и балсам или гланц.
Ако не съм на даскало си ходя без грим или с крем Nivea и пудра.
*сън*
На 13 години съм.Гримирам се в зависимост от това къде отивам , но в ежедневието съм с ФДТ и спирала.
Доста ми се променя напоследък,защото сутрин съм адски сънена или много мързелива,не мога да кажа точно понятие,но нещо средно хаха
ако много ме мързи-спирала,балсам за устни;
ако не-коректор,спирала,балсам за устни;и 3 рядкости,ако съм в настроение и имам време:руж(рядко за училище,макар че адски ми събужда лицето,но..мързел), очна линия и много леко кафеви сенки в сгъвката;
а за навън-коректор,спирала,червило,о на линия+кафевите сенки в сгъвката,руж
14г.
- Пудра,гланц за напукани устни (не че са напукани,де..просто с него изглеждат по-мекички,розови и обемни) и може би 1-2 пъти в месеца малко черен молив
- 13г.
Как само спирала, не си ли слагате поне крем за лице?! Стига де..
След като прочетох последните страници се чувствам като някакъв freak с количеството грим, което аз използвам във всекидневието си.
Ако е за училище е крем/фон дьо тен/коректор/бронзант за малко контур/ сенки, в повечето случаи в кафявата гама/очна линия/спирала/попълване на вежди
ако е извън училище си слагам и руж и червило
18 години.
Естествена съм си-много рядко съм с гримове като спирала,очна линия ,сенки и руж.
Само съм с гланц за устни,който не се забелязва.
На 13 години съм.
Последно редактирано от ~The Smile~ : 11-04-2012 на 07:37
Моят обновен е: ББ крем и черен молив![]()
Аз когато имам време и съм в настроение за грим, което е много рядко, слагам коректор, пудра и спирала.
ако съм из квартала или на даскало само спирала и черен молив , а за излизане по дискотеки и кафета + ФДТ и сенки ( на 18 съм )![]()
Кво значение има колко неща си слагаш? Аз мога да си сложа червило, спирала, очна линия, фон-дьо-тен, хайлайтър, коректор, пудра, руж, бронзант и пак да изглеждам по-естествено от някоя ,която си слага само фон-дьо-тен и черен молив, примерно![]()
По темата:
За училище: коректор, спирала, руж, евентуално(но рядко) някакъв цветен молив на горния клепач/очна линия. Правя всичко за около 6мин, рано сутрин съм много ограничена във времето :Д
За излизане: коректор, спирала, руж, очна линия, пудра, хайлайтър(не винаги), според зависи и червило слагам, може да сложа и бели сенки във вътрешния ъгъл на окото.
Everything changes, but beauty remains ...
Именно. Ако някой не може да се гримира, ще се направи на гъз, без значение дали е само с молив или с всички изброени горе неща.
Everything changes, but beauty remains ...
според настроението наистина.
понякога слагам само спирала и фдт, понякога пропускам фдт.
в случаите, когато ми се занимава: фдт, пудра, очна линия, спирала. в някои случаи запълвам и веждите, зависи дали съм в настроение.
на 18 съм.
Последно редактирано от andyru : 11-06-2012 на 12:03
- I am me. I am not willing to change for you, or anyone else.
Take me as I am, or watch me as I go.
Че никой не е казал, че се говори само за хора, които могат ...
И всъщност, ако знаеш как да го сложиш, не изглежда като да се клепаш много..
Когато съм втора смяна и ми се е занимавало, ми се е случвало да отида на даскало с крем/ФДТ/коректор/пудра/бронзант/руж/хайлайтър/да си оправя веждите/ със сенки (в кафявата гама обикновено)/ очна линия/спирала и гланц ...
И въпреки всичко да НЕ изглеждам изключително неестествено