- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Вашият ежедневен грим + години
ежедневния ми грим попринцип е спирала и очна линия понякога слагам и бб крем,но вече много рядко тъй като се грижа добре за кожата си и е в добро състояние и не ми е нужно да си слагам..Но зимата на училище рано сутрин нещо си се виждам много бледа и мацвам малко :д.. 16 г.
аммм
никога не слагам фдт и пудра заедно или едното, или другото + спирала, молив или очна линия, коректор и твай
17г.
15г.
Основа за фдт, фдт, очна линия, спирала, гланц (сега съм с леко бежов, но повече клони към прозрачен и с брокат).
http://ask.fm/iwwkaa
ФДТ, спирала, молив или очна линия или малко сенки,запълвам леко веждите( заради белег) и гланц за напукани устни. Понякога слагам и малко бял молив,зависи дали ми се занимава :Д
16 г.
17 години
пудра (коректор понякога , ако трябва) , балсам за устни, спирала , очна линия и понякога молив за вежди понеже са ми много бледи
Не разбирам каква е причината на 13-4-5-6 да си съсипвате кожата с пудри и фон дьо тени...
Аз лично рядко използвам гореспоменатите, обикновено съм със спирала и евентуално балсам за устни.
Ако излизам някъде - дискотека, бар, ала-бала - мога да сложа очна линия... и толкоз.
А, и съм на 18.
бял молив, очна линия и спирала .. ако се налага и мацвам коректор, ама рядко .. на 15 съм
17 години
Очна линия, спирала, малко руж и гланц. Понякога слагам малко коректор.![]()
Спирала, очна линия/черен молив/сенки, балсам за устни/червило; понякога руж и молив за вежди, в изключително редки случаи ФДТ; На 19г.
Don’t waste a minute not being happy. If one window closes, run to the next window - or break down a door.
ФДТ, Пудра, Коректор, Перлички, червило, гланц, спирала, молив за очи - при по-специални случаи сенки.
Фон-дьо-тен мус, но ще минавам пак на течен скоро.
Коректор
Бронзант за контуриране
Очна линия или сенки. Или и двете, ако имам време.
Спирала.
Гланц или червило.
За неежедневни случаи е абсолютно същото, просто е по-силно.
BB-крем, спирала, балсам за устни
17г.
Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!
Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!![]()
Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!