- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Вашият ежедневен грим + години
Коректор,фдт,пудра,спирала, очна линия,безцветен гланц+червило,молив за вежди,гел за вежди.
16
<3
Първоначално написано от sapphire5
awerw♥
Амм.. черен молив, коректор и балсам за устни. Може и понякога спирала.
На 14 съм.
На 19 години съм и не се гримирам в ежедневието си. Ако се присетя някоя спирала да сложа. Иначе като имам повод си се гримирам доста.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
пудра, руж, фтд ( зависи от настроението ми, но рядко слагам ), спирала, молив
15 години
Да съм казала, че отказвам се?!
Първоначално написано от GladYouCame
![]()
Лелее как не съм го отразила аз това.. Ужас!Първоначално написано от FuCKkK13
![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Крем, фдт/пудра(според сезона), спирала, гланц за устни.Понякога молив.
19г.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Защо по дяволите го пишеш по 100 пъти? Нещо мнения ли трупаш?Първоначално написано от sapphire5
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
спирала, гланц, коректор - много рядко както черен молив рядко
15г.![]()
Предизвикателство е да вярваш на любовта, независимо, че може да те нарани.
-------
Хмм, аз не виждам да съм го писала 100 пъти...Първоначално написано от neeDaBosS
awerw♥
Спирала и червило с някакъв по лек нюанс (може и гланц) - 13![]()
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
4-5 пъти си го писала.Не виждам смисъл..Първоначално написано от sapphire5
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
18г - Очна линия, спирала, молив и гланц. От ФДТ се радвам, че нямам нужда![]()
Спирала, много малко фдт или коректор и гланц.. понякога слагам и черен молив, но само в ъгълчетата на очите.14 години.
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Овлажняващ крем за лице и балсам за устни през студените месеци, през лятото балсам и крем със SPF (не от тези за плажа, де)При по-специален повод слагам очна линия или молив, спирала и опушени сенки. Слава богу нито от фдт, нито от пудра имам нужда, защото не ми излизат никакви пъпки. Една минерална пудра на Лореал от миналата година си седи почти цяла, чак ми е жал, че си я купих.
17 години. (:
Лелеее ... 13-18 годишни деца използват повече грим от някоя леличка на 35+![]()
Аз съм на 20 години и слагам гланц/балсам и черен молив,като молива го слагам само вечер ... Вече ако ще се ходи на ресторант/дискотека/друг вид нощно заведение слагам и спирала+сенки.
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
ами честно казано на леличките 35+ им е минало времето на контенето и повечето за женени.. така че за кой да се правят ако няма специален случаи ? .. иначе и аз съм против многото грим.. и изобщо ежедневното гримиране ако включва фдт. или пудра.. за ежедневен грим примерно спирала - съвсем нормално, но има хора,които ползват вечерен тежък грим пред деня и то сиг. 5/7 дниПървоначално написано от 3oPuTy
![]()
Когато станеш на 35 годинки ще разбереш,колко глупаво си се изказала сегаПървоначално написано от FuCKkK13
Една дама (за по-малките - лелка) трябва всеки ден да слага необходимото количество грим - било то заради приличния вид на работното място или заради някакво събитие ... ФДТ и пудрите са направени за точно тези жени,е и за момичетата с проблемна кожа,но поне 80% от момичетата тук нямат нужда от това ежедневно мъчене на кожата (защото лично тези 2 продукта я мъчат много).Айде за молива,спиралата и лекото червило/гланц съм съгласна,но коректори,ФДТ,пудра и руж всеки ден ... OMG!!!И най-вече по лицата на 13-15 годишни пикли ...
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!