- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Вашият ежедневен грим + години
Лично аз ако не сложа фдт цял ден ходя червена като домат, особено зимата! Понеже съм със светла кожа и когато сменям температурите вънка (студено), вътре (топло) и... Също имам синини под очите и ако сложа само коректор стои супер гадно.
14г
фдт. е за изравняване на тена,за прикриване на несъвършенства и т.н. и не само 35+ имат такива проблеми с кожата.. а иначе си стоя на мнението,че сега е времето на момичетата примерно от 14-15г. нагоре да се контят.. всеки има такова време.. а и защо като си на 15 да не подчертаеш красивите неща в лицето ти с малко грим ? .. говорим за МАЛКО ..а колкото до пудрата.. тя не е толкова фрапираща.. ако някой ползва пудра ежедневно и си почиства лицето сутрин и вечер няма да има проблемПървоначално написано от 3oPuTy
![]()
Мис Компетентност се изказа ... божеееее..... глупаво се била изказала сегаПървоначално написано от 3oPuTy
![]()
![]()
![]()
^ за коректора според мен ако имаш някоя пъпка е нормално, а колкото до леличката.. ти първа използва тази думичка,която уж е за по-малките
Oснова за грим
пудра (винаги), понякога фдт + пудра
спирала
гланц
16
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
матиращ крем от Евелин (не всеки ден, през повечето дни го ползвам, ама ако съм се успала нещо-не)
балсам за устни от ейвън
на 16 съм
послепис:момичета на 12-13-14-15-16-17-18 години, кожата ви е млада и прекрасна и като изключим медицинска козметика против акне и черни точки, гланц и може би спирала за русите госпожици, друго не й е необходимо.
наистина ще страдате след години от тези ежедневни мацания с фдт и пудра..
казвам ви го за добро, защото и аз съм минала през тоя период с мацането и честно-не е яко..
С фон дьо тен,пудра,коректор,руж..не подчертаваш красивите неща в лицето ти..ти ги ШПАКЛОВАШ направо!! ..И вие на 15 може да се имате за много големи,но когато някой по зрял ви погледне намацани..Колко сте смешни нямате и на идея....Какво и е на лицето на едно 14 годишно момиче-Здрава,опъната кожа..а при момичета без пъпки е още по-фрапиращо да ползват фон дьо тен,защото пъпките така или иначе пак си личат..и замазани те продължават да са си ИЗПЪКНАЛИ..Да не говориме,че повечето момичета се мацате с евтините фон дьо тенчета на ИМПАЛА..които стоят като маска и не можете да си представите като страничен наблюдател колко смешно изглежда.Не го казвам просто така..в 8ми клас и аз бях така,фон дьо тен,пудра..и си мислех,че едва ли не без тях съм много зле..но съществена разлика няма..Кожата ми е чиста,хубава нямам нужда от тези "мъчения "за кожата ..просто е смешно..Дано след време го осъзнаетеПървоначално написано от 3oPuTy
P.S грим: Молив за вежди,руж,спирала...поняког очна линия,но вече рядко.
тониращ крем; спирала; очна линия/ молив; балсамче за устни - 21 г
само без крема и балсама май не минавам...
фон дьо тен; пудра; руж - само когато знам, че ще се снимам по някакъв повод; сенки - когато съм на кеф за нещо шаренко...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Дааа,това леко не съм го писала аз,но айде ... Случват се грешкиПървоначално написано от mey_si
А иначе няма смисъл да им обясняваш ... След няколко години ще разберат,колко смешно са изглеждали отстрани и колко вредно е било това ежедневно мацане с козметика за възрастни ...![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Съгласна съм с теб. В даскало веднъж чух как едни приятелки си говориха - "Защо си слагаш фон дьо тен? Въобще не ти е нужен, виж каква кожа имаш" (и беше права). Въпроса е там, че тя е същата. Слага си по 100 тона фон дьо тен, в друг ден идва със син молив или очна линия. Сигурно каквото `и дадат приятелките `и.Първоначално написано от 3oPuTy
Аз лично си слагам пудра, понеже ми се виждат вените под очите. Като някое зомби ходя...
За при цитата съм объркала иначе това го каза "FuCKkK13"![]()
защо почвате с какво кое подчертаваш ? виж какво съм написала за фдт.Първоначално написано от mey_si
.. аз лично нямам пъпки.. понякога след като имам пъпки имам по някое останало леко петно, но въпреки това не нося фдт., но сложа ли - повярвай ми има разлика
.. 2ро. аз не съм от момичетата с фдт. за 5 лв. така,че си помисли тука ли беше мястото да го пишеш това
... 3то ако не знаеш как да си сложиш фдт. или пудра и двете могат да стоят като маска.. това,че някой са некадърни по отношение на техниките за гримиране е отделен въпрос.. 4то. това дали някой ще го осъзнае или не не ме бърка, но имаш ли проблем и фдт. помага ли ти не съм против.. както казах аз фдт. ползвам 5-6 пъти в годината...5то. не знам пък какво нападнахте коректора.. едната вика ''вместо фдт. един коректор стои много по-добре и т.н.'' др. '' не знам защо за ви коректори,пудри,фдт. и т.н.'' .. айде вземете се разберете.. който иска каквото иска да слага.. а това кой колко смешен е си е за него.. аз лично мога да кажа,че като съм с фдт. почти не се забелязва и нито ходя с маска нито съм като порцеланова кукла
.. а и не знам ружа какво общо има с фдт. ама айде... айде сега спирам да споря защото всичките сте се мацали и сега като не се гримирате нападате другите.. АЗ НЕ СЕ ГРИМИРАМ,но НЕ НАПАДАМ ХОРАТА,КОИТО ГО ПРАВЯТ !!!.. първо вижте себе си.. сама даваш пример,че и ти си била така ама ся нали ''ние малките'' айде моля ти се
![]()
Абе дечко ти за свобода на словото и лично мнение да си чувала?!Явно не,но това е друга тема ...
Между другото няма да е зле да следиш мисълта на хората.Това,че в едно изречение споменавам ФДТ и коректор НЕ ОЗНАЧАВА,че двата продукта се използват за едно и също нещо!
Спирам с коментара до тук,защото явно не схвана нито дума от постовете,които аз и някои други момичета написахмеМацайте се,колкото си искате.След 6-7 години,когато станете на по 20 и видите някое дете да отива на даскало с ФДТ,пудра,спирала и още 100 неща по лицето си ще разберете,колко неестествено и смешно изглежда
Има разлика между лекия ежедневен грим и хилядите продукти,които си слагате.Да не говорим и че 90% от пишещите тук въобще нямат нужда за ФДТ (сигурна съм),но слагат за да подръжават на големите.Има ли една пъпка или петно - ами има си подходяща бяла козметика и лекарства за целта ...
Както и да е.Както казах спирам със спора![]()
Е какъв е този спор и защо съм го пропуснала?!
Познавам момичета които се гримират от 13 годишни и не, не са си съсипали кожата до сега. Не са изглеждали смешно и т.н. Може да е от качествения грим, може да е ген, не знам...Говорите така, всякаш грима е най-голямата отрова.
И да, създаден е за подчертавена на красотата, това, че някои се гаврят с лицата си е друг въпрос.
коректор,балсам за устни и спирала .13 години![]()
Come on skinny love just last the year...
аз също познавам такива хора и за това го водя тоя спор.. защото това,че някой не знае как да се гримира не означава,че всички са така,а те ги слагат под общ етикет.. и с правилните грижи и почистване на лицето тоя грим не е чак толкова лошо нещо...те го изкараха едва ли не,че е по-зле от не знам какво...Първоначално написано от Rebirthing
3oPuTy първо.. едва ли си кой знае колко по-голяма от мен.. и 2ро. щом, ти си чувала за лично мнение защо ми четеш едва ли не лекции ? и ми обясняваш как като стана на 20 ще ми е смешно.. а и никой не отг. защо като вие сте се мацали,а сте минали тоя период сега се подигравате на другите и им четете морал ? .. и те ще го минат.. а аз ходя БЕЗ грим, така че можеш да спреш с личното обръщение към мен както и да слагаш всички от 13-18 под общ етикет![]()
Къде видя да казвам,че когато съм била на вашите години съм се мацала с подобни неща?!Нямам нужда от ФДТ и не използвам!Слагала съм един единствен път и то вкъщи,от любопитство.
Що се отнася до лекциите - едно е да изкажа мнение,друго е да налагам таковаВ случай,че не помниш ти първа заговори за това как 13-18 годишните трябва да се мацат и контят,а жените над 30 не,защото няма за кого,което е меко казано тъпо,защото точно тези жени трябва да са с перфектен грим почти 24/7.Ти започна да спориш с мен след първия ми пост,т.е. ти не зачиташ чуждото мнение и се опитваш да наложиш своето
Както и да е.Казах ти,че спирам със спора.
1во - казах ВИЕ т.е. не говорех точно за теб,което ОТНОВО не си го разбрала.. 2ро. не си налагам мнението.. просто вие направо нападате - това не е изказване на мнение.. и 3то. аз съм на мнение,че една жена през целия си живот трябва да се поддържа.. ама да ми кажеш,че на 35+ един фдт. ще ги спаси и той е създаден точно за такива жени - е не става![]()
Абе стига сте ни давали акъл, че не било полезно....Всеки си решава какво ще прави с жовота си.
да не е спам пак ще напиша..Гланц, сенки и пудра. 14год.
awerw♥
Добре де,вие наистина ли не правите разлика между изразяване на мнение и "наливане на акъл"/"налагане на мнение"?!
Що се отнася до това с "Вие"-то ... След като се обръщаш към мен,значи се отнася и за мен!Ако не се отнасяше за мен - нов ред/нов абзац и готово![]()
Айде спорете на лични.
Всеки има право да се облича и да се гримира, както и иска, а това,че на някой не му харесва или го притеснява по някакъв начин си е негов проблем!
+1. За да не е спам. Гланц и фдт понякога,но не всеки ден.14 г.Първоначално написано от sapphire5
Женско съм ;]