.
Отговор в тема
Страница 5 от 20 ПървиПърви 12345678915 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 490
    Черен молив и спирала понякога и гланц
    Избягвам ФДТ
    Години: 16

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Лично аз ако не сложа фдт цял ден ходя червена като домат, особено зимата! Понеже съм със светла кожа и когато сменям температурите вънка (студено), вътре (топло) и... Също имам синини под очите и ако сложа само коректор стои супер гадно.

14г

Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria
    ФДТ, спирала, балсам за устни и очна линия понякога...
    Вечер слагам и сенки ако не ме домързи и ако ходя някъде де..
    19 г.
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13
    Лелеее ... 13-18 годишни деца използват повече грим от някоя леличка на 35+
    Аз съм на 20 години и слагам гланц/балсам и черен молив,като молива го слагам само вечер ... Вече ако ще се ходи на ресторант/дискотека/друг вид нощно заведение слагам и спирала+сенки.
    ами честно казано на леличките 35+ им е минало времето на контенето и повечето за женени.. така че за кой да се правят ако няма специален случаи ? .. иначе и аз съм против многото грим.. и изобщо ежедневното гримиране ако включва фдт. или пудра.. за ежедневен грим примерно спирала - съвсем нормално, но има хора,които ползват вечерен тежък грим пред деня и то сиг. 5/7 дни
    Когато станеш на 35 годинки ще разбереш,колко глупаво си се изказала сега Една дама (за по-малките - лелка) трябва всеки ден да слага необходимото количество грим - било то заради приличния вид на работното място или заради някакво събитие ... ФДТ и пудрите са направени за точно тези жени,е и за момичетата с проблемна кожа,но поне 80% от момичетата тук нямат нужда от това ежедневно мъчене на кожата (защото лично тези 2 продукта я мъчат много).Айде за молива,спиралата и лекото червило/гланц съм съгласна,но коректори,ФДТ,пудра и руж всеки ден ... OMG!!!И най-вече по лицата на 13-15 годишни пикли ...
    фдт. е за изравняване на тена,за прикриване на несъвършенства и т.н. и не само 35+ имат такива проблеми с кожата.. а иначе си стоя на мнението,че сега е времето на момичетата примерно от 14-15г. нагоре да се контят.. всеки има такова време.. а и защо като си на 15 да не подчертаеш красивите неща в лицето ти с малко грим ? .. говорим за МАЛКО ..а колкото до пудрата.. тя не е толкова фрапираща.. ако някой ползва пудра ежедневно и си почиства лицето сутрин и вечер няма да има проблем

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Аз съм на 20 години и слагам гланц/балсам и черен молив,като молива го слагам само вечер ... Вече ако ще се ходи на ресторант/дискотека/друг вид нощно заведение слагам и спирала+сенки.
    ами честно казано на леличките 35+ им е минало времето на контенето и повечето за женени.. така че за кой да се правят ако няма специален случаи ? .. иначе и аз съм против многото грим.. и изобщо ежедневното гримиране ако включва фдт. или пудра.. за ежедневен грим примерно спирала - съвсем нормално, но има хора,които ползват вечерен тежък грим пред деня и то сиг. 5/7 дни
    Когато станеш на 35 годинки ще разбереш,колко глупаво си се изказала сега Една дама (за по-малките - лелка) трябва всеки ден да слага необходимото количество грим - било то заради приличния вид на работното място или заради някакво събитие ... ФДТ и пудрите са направени за точно тези жени,е и за момичетата с проблемна кожа,но поне 80% от момичетата тук нямат нужда от това ежедневно мъчене на кожата (защото лично тези 2 продукта я мъчат много).Айде за молива,спиралата и лекото червило/гланц съм съгласна,но коректори,ФДТ,пудра и руж всеки ден ... OMG!!!И най-вече по лицата на 13-15 годишни пикли ...
    Мис Компетентност се изказа ... божеееее..... глупаво се била изказала сега

Banned Мега фен
    ^ за коректора според мен ако имаш някоя пъпка е нормално, а колкото до леличката.. ти първа използва тази думичка,която уж е за по-малките

Град
    Шумен
    Oснова за грим
    пудра (винаги), понякога фдт + пудра
    спирала
    гланц

16
    -What are you looking at? o_o
    -You, obviously. *smile*
    _________

Sex.Love.Control.Vanity.. <3

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    матиращ крем от Евелин (не всеки ден, през повечето дни го ползвам, ама ако съм се успала нещо-не)
    балсам за устни от ейвън
    на 16 съм

послепис:момичета на 12-13-14-15-16-17-18 години, кожата ви е млада и прекрасна и като изключим медицинска козметика против акне и черни точки, гланц и може би спирала за русите госпожици, друго не й е необходимо.
    наистина ще страдате след години от тези ежедневни мацания с фдт и пудра..
    казвам ви го за добро, защото и аз съм минала през тоя период с мацането и честно-не е яко..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Голям фен Аватара на mey_si
    фдт. е за изравняване на тена,за прикриване на несъвършенства и т.н... а иначе си стоя на мнението,че сега е времето на момичетата примерно от 14-15г. ..нагоре да се контят.. всеки има такова време.. а и защо като си на 15 да не подчертаеш красивите неща в лицето ти с малко грим ?
    С фон дьо тен,пудра,коректор,руж..не подчертаваш красивите неща в лицето ти..ти ги ШПАКЛОВАШ направо!! ..И вие на 15 може да се имате за много големи,но когато някой по зрял ви погледне намацани..Колко сте смешни нямате и на идея....Какво и е на лицето на едно 14 годишно момиче-Здрава,опъната кожа..а при момичета без пъпки е още по-фрапиращо да ползват фон дьо тен,защото пъпките така или иначе пак си личат..и замазани те продължават да са си ИЗПЪКНАЛИ..Да не говориме,че повечето момичета се мацате с евтините фон дьо тенчета на ИМПАЛА..които стоят като маска и не можете да си представите като страничен наблюдател колко смешно изглежда.Не го казвам просто така..в 8ми клас и аз бях така,фон дьо тен,пудра..и си мислех,че едва ли не без тях съм много зле..но съществена разлика няма..Кожата ми е чиста,хубава нямам нужда от тези "мъчения "за кожата ..просто е смешно..Дано след време го осъзнаете

P.S грим: Молив за вежди,руж,спирала...поняког очна линия,но вече рядко.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    тониращ крем; спирала; очна линия/ молив; балсамче за устни - 21 г

само без крема и балсама май не минавам...

фон дьо тен; пудра; руж - само когато знам, че ще се снимам по някакъв повод; сенки - когато съм на кеф за нещо шаренко...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от mey_si
    фдт. е за изравняване на тена,за прикриване на несъвършенства и т.н... а иначе си стоя на мнението,че сега е времето на момичетата примерно от 14-15г. ..нагоре да се контят.. всеки има такова време.. а и защо като си на 15 да не подчертаеш красивите неща в лицето ти с малко грим ?
    С фон дьо тен,пудра,коректор,руж..не подчертаваш красивите неща в лицето ти..ти ги ШПАКЛОВАШ направо!! ..И вие на 15 може да се имате за много големи,но когато някой по зрял ви погледне намацани..Колко сте смешни нямате и на идея....Какво и е на лицето на едно 14 годишно момиче-Здрава,опъната кожа..а при момичета без пъпки е още по-фрапиращо да ползват фон дьо тен,защото пъпките така или иначе пак си личат..и замазани те продължават да са си ИЗПЪКНАЛИ..Да не говориме,че повечето момичета се мацате с евтините фон дьо тенчета на ИМПАЛА..които стоят като маска и не можете да си представите като страничен наблюдател колко смешно изглежда.Не го казвам просто така..в 8ми клас и аз бях така,фон дьо тен,пудра..и си мислех,че едва ли не без тях съм много зле..но съществена разлика няма..Кожата ми е чиста,хубава нямам нужда от тези "мъчения "за кожата ..просто е смешно..Дано след време го осъзнаете

Дааа,това леко не съм го писала аз,но айде ... Случват се грешки
    А иначе няма смисъл да им обясняваш ... След няколко години ще разберат,колко смешно са изглеждали отстрани и колко вредно е било това ежедневно мацане с козметика за възрастни ...
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Повече от фен Аватара на PredrusalotoZaiche
    Фдт,черен молив и спирала...на 16
    ZaicheNaXeroin

Голям фен Аватара на Mirage3
    Съгласна съм с теб. В даскало веднъж чух как едни приятелки си говориха - "Защо си слагаш фон дьо тен? Въобще не ти е нужен, виж каква кожа имаш" (и беше права). Въпроса е там, че тя е същата. Слага си по 100 тона фон дьо тен, в друг ден идва със син молив или очна линия. Сигурно каквото `и дадат приятелките `и.
    Аз лично си слагам пудра, понеже ми се виждат вените под очите. Като някое зомби ходя...

Голям фен Аватара на mey_si
    За при цитата съм объркала иначе това го каза "FuCKkK13"

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от mey_si

защо почвате с какво кое подчертаваш ? виж какво съм написала за фдт. .. аз лично нямам пъпки.. понякога след като имам пъпки имам по някое останало леко петно, но въпреки това не нося фдт., но сложа ли - повярвай ми има разлика .. 2ро. аз не съм от момичетата с фдт. за 5 лв. така,че си помисли тука ли беше мястото да го пишеш това ... 3то ако не знаеш как да си сложиш фдт. или пудра и двете могат да стоят като маска.. това,че някой са некадърни по отношение на техниките за гримиране е отделен въпрос.. 4то. това дали някой ще го осъзнае или не не ме бърка, но имаш ли проблем и фдт. помага ли ти не съм против.. както казах аз фдт. ползвам 5-6 пъти в годината...5то. не знам пък какво нападнахте коректора.. едната вика ''вместо фдт. един коректор стои много по-добре и т.н.'' др. '' не знам защо за ви коректори,пудри,фдт. и т.н.'' .. айде вземете се разберете.. който иска каквото иска да слага.. а това кой колко смешен е си е за него.. аз лично мога да кажа,че като съм с фдт. почти не се забелязва и нито ходя с маска нито съм като порцеланова кукла
    .. а и не знам ружа какво общо има с фдт. ама айде... айде сега спирам да споря защото всичките сте се мацали и сега като не се гримирате нападате другите.. АЗ НЕ СЕ ГРИМИРАМ,но НЕ НАПАДАМ ХОРАТА,КОИТО ГО ПРАВЯТ !!!.. първо вижте себе си.. сама даваш пример,че и ти си била така ама ся нали ''ние малките'' айде моля ти се

Град
    Абе дечко ти за свобода на словото и лично мнение да си чувала?!Явно не,но това е друга тема ...
    Между другото няма да е зле да следиш мисълта на хората.Това,че в едно изречение споменавам ФДТ и коректор НЕ ОЗНАЧАВА,че двата продукта се използват за едно и също нещо!
    Спирам с коментара до тук,защото явно не схвана нито дума от постовете,които аз и някои други момичета написахме Мацайте се,колкото си искате.След 6-7 години,когато станете на по 20 и видите някое дете да отива на даскало с ФДТ,пудра,спирала и още 100 неща по лицето си ще разберете,колко неестествено и смешно изглежда
    Има разлика между лекия ежедневен грим и хилядите продукти,които си слагате.Да не говорим и че 90% от пишещите тук въобще нямат нужда за ФДТ (сигурна съм),но слагат за да подръжават на големите.Има ли една пъпка или петно - ами има си подходяща бяла козметика и лекарства за целта ...
    Както и да е.Както казах спирам със спора

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Е какъв е този спор и защо съм го пропуснала ?!

Познавам момичета които се гримират от 13 годишни и не, не са си съсипали кожата до сега. Не са изглеждали смешно и т.н. Може да е от качествения грим, може да е ген, не знам...Говорите така, всякаш грима е най-голямата отрова.
    И да, създаден е за подчертавена на красотата, това, че някои се гаврят с лицата си е друг въпрос .

Повече от фен Аватара на cookie78
    Град
    София
    коректор,балсам за устни и спирала .13 години
    Come on skinny love just last the year...

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing
    Е какъв е този спор и защо съм го пропуснала ?!

Познавам момичета които се гримират от 13 годишни и не, не са си съсипали кожата до сега. Не са изглеждали смешно и т.н. Може да е от качествения грим, може да е ген, не знам...Говорите така, всякаш грима е най-голямата отрова.
    И да, създаден е за подчертавена на красотата, това, че някои се гаврят с лицата си е друг въпрос .
    аз също познавам такива хора и за това го водя тоя спор.. защото това,че някой не знае как да се гримира не означава,че всички са така,а те ги слагат под общ етикет.. и с правилните грижи и почистване на лицето тоя грим не е чак толкова лошо нещо...те го изкараха едва ли не,че е по-зле от не знам какво...
    3oPuTy първо.. едва ли си кой знае колко по-голяма от мен.. и 2ро. щом, ти си чувала за лично мнение защо ми четеш едва ли не лекции ? и ми обясняваш как като стана на 20 ще ми е смешно.. а и никой не отг. защо като вие сте се мацали,а сте минали тоя период сега се подигравате на другите и им четете морал ? .. и те ще го минат.. а аз ходя БЕЗ грим, така че можеш да спреш с личното обръщение към мен както и да слагаш всички от 13-18 под общ етикет

Град
    Къде видя да казвам,че когато съм била на вашите години съм се мацала с подобни неща?!Нямам нужда от ФДТ и не използвам!Слагала съм един единствен път и то вкъщи,от любопитство.
    Що се отнася до лекциите - едно е да изкажа мнение,друго е да налагам такова В случай,че не помниш ти първа заговори за това как 13-18 годишните трябва да се мацат и контят,а жените над 30 не,защото няма за кого,което е меко казано тъпо,защото точно тези жени трябва да са с перфектен грим почти 24/7.Ти започна да спориш с мен след първия ми пост,т.е. ти не зачиташ чуждото мнение и се опитваш да наложиш своето
    Както и да е.Казах ти,че спирам със спора.

Banned Мега фен
    1во - казах ВИЕ т.е. не говорех точно за теб,което ОТНОВО не си го разбрала.. 2ро. не си налагам мнението.. просто вие направо нападате - това не е изказване на мнение.. и 3то. аз съм на мнение,че една жена през целия си живот трябва да се поддържа.. ама да ми кажеш,че на 35+ един фдт. ще ги спаси и той е създаден точно за такива жени - е не става

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Абе стига сте ни давали акъл, че не било полезно....Всеки си решава какво ще прави с жовота си.
    да не е спам пак ще напиша..Гланц, сенки и пудра. 14год.
    awerw

Град
    Добре де,вие наистина ли не правите разлика между изразяване на мнение и "наливане на акъл"/"налагане на мнение"?!

Що се отнася до това с "Вие"-то ... След като се обръщаш към мен,значи се отнася и за мен!Ако не се отнасяше за мен - нов ред/нов абзац и готово

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Айде спорете на лични.

Всеки има право да се облича и да се гримира, както и иска, а това,че на някой не му харесва или го притеснява по някакъв начин си е негов проблем!

Повече от фен Аватара на summerxtime
    Град
    Пловдив,България
    Цитирай Първоначално написано от sapphire5
    Абе стига сте ни давали акъл, че не било полезно....Всеки си решава какво ще прави с жовота си.
    +1. За да не е спам. Гланц и фдт понякога,но не всеки ден.14 г.
    Женско съм ;]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си