- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Вашият ежедневен грим + години
Молив отдолу, очна линия отгоре, спирала и гланц
На 15 съм
-Течен коректор
-Молив за очи
-Спирала
-Молив за вежди
-Гел за вежди
-Червило
16
1.Коректор
2.Спирала
3.Гланц
На 16 години съм и това използвам общо взето![]()
17 - спирала ,червило.Понякога слагам ФДТ ,пудра и руж
LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
момиче
Спирала и гланц . На 14.
I won't lie anymore you're the one who's loving my soul you belong to me and all you're love we can't die so easy ...
Сутринта като стана си измивам лицето със сапун и вода. Няма нужда от фон дьо тенове, гримове и други тем подобни простотии.
На 13, почти 14 съм.
Момиче съм!
"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън
ФДТ, спирала, понякога и черен молив, гланц
Години:13
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Коректор, балсам за устни иии много рядко спирала.
15год.
Trust is like a paper, once it's crumpled, it can't be perfect again.
Женско съм
Когато нямам време: спирала и гланц
Когато имам достатъчно време: спирала,черен молив или очна линия, сенки, гланц и коректор, ако имам нужда.
Години - 16
L'enfer est tout entier dans ce mot: solitude ...
коректор
очна линия
спирала
малко пудра или фдт (зависи от това как ще се чувствам сутрин)
години - 19
Just because she comes off strong,
doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
And even though she acts like nothing’s wrong,
maybe she’s just really good at lying.
Очна линия и умерено количество фдт. Само когато имам време си слагам спирала. 15
Eduнственото оbяснuмо е че няма нuщо оbяснuмо.^^
Нз...Преди в 5 клас - 12 г., слагах фдт, но се отвратих буквално и спрях с всичко... Сериозно хора, фдт съсипва кожата - моята стана на нищо катосе има предвид, че е страшно нежна и чувствителна (след това трябваше да ходя по магазини да си купувам някакви тоници за кожа, глуости, за да ми се върне в предишния вид (поне горе-долу))...Опитвайте се да избягвате такива продукти... сега слагам само гланц - 13...
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
I remember every word you said
We were never gotta say goodbye
Sing La-la-ta-ta <3
Всеки ден преди училище слагам фон дьо тен(понякога минавам само с коректор,ако ми изглежда добре кожата),спирала задължително,понякога молив за очи и леки сенки ако имам време,и разбира се някаква комбинация от червило и гланц
години:17,след 3 месеца правя 18 ;д
Фон дю тен
Молив за очи
Спирала
Червило
Руж
години-18
![]()
Когато съм се успала: нищо
Когато съм станала навреме: ФДТ , пудра и спирала
16 години. :-)
Напоследък молив за очи и спирала.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Нормално - само балсам за устни
Когато съм във "фаза" (когато ме избие, че точно в този ден трябва да съм с грим) - фон дьо тен и спирала
Когато излизам - фон дьо тен, коректор, спирала, очна линия и гланц
години - 19, почти 20
Гланц попринцип, руж и напоследък почнах да си слагам сив молив на горния клепач.![]()
черен молив,спирала,сенки и малко гланц-15 години