- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Вашият ежедневен грим + години
Ежедневен грим.. амии фдт, пудра, спирала и гланц или балсам
Иначе като излизам вечер слагам и руж, очна линия, сенки (много рядко)
На 18г.
Помня, че преди бях писала в темата... Е, вече ползвам: Коректор (беше ми нужен, защото ми се виждат вените под очите, ама открих, че под едното ми око кожата е прекалено тънка и не седи добре), балсам за устни. Искам да пробвам и да си сложа спирала някой път, за да видя как ще стои.![]()
Ами аз рядко излизам без грим (може да е само спирала, но пак е нещо). Най-често слагам: Спирала, черен молив, балсам, очна линия.
По-рядко: сенки;
ФДТ само при спешен случай. Гледам да не си запушвам много, много порите на лицето, за да не ми излизат пъпки.
Иначе след 2 месеца ставам на 18^^
Don’t waste a minute not being happy. If one window closes, run to the next window - or break down a door.
Винаги: Пудра,коректор, черен молив, спирала, гланц или течно червило, светли сенки(в гамата на белите или светло розовите цветове...)
ФДТ -само когато кожата ми е в много лошо състояние
Години:13![]()
Сърце мое,грешен човек обичаш, нямаш къде да отидеш и се измъчваш. Не си струва за нея да страдаш, на любовни грешки научи се да не се отдаваш.. :]
^ Уаау! А си само на 13!
Аз най-често използвам червило и безцветен гел за вежди и мигли. Понякога допълвам "картинката" с руж и черен молив. Пудра слагам в определени случаи, ако реша, че ми се налага, а спирала може би веднъж в седмицата. На 20 години съм.
Почти всеки ден фдт или пудра (за излизане и двете), винаги спирала и доста често сенки и гланц. Рядко молив.
Като бях по-малка слагах само коректор, ако случайно ми се появи някоя пъпка. Сега просто ми харесва да ми е по-равен тена или да имам такъв, понеже съм доста бяла и без фдт съм прозрачнаС миглите същата история - прозрачни са и без спирала иди познай имам ли
22
Спирала (понякога и черен молив), гланц и Garnier BB Cream.
Години: 16.
Никакъв - преди слагах спирала и балсам за устни, сега нищo.
Години: 15
Пудра, спирала (понякога очна линия вместо спирала), червило (или гланц). На 23 съм.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Пудра, спирала и гланц.
Хубава съм си и без много грим
на 19 съм
коректор, пудра и спирала; на 15 години
Независимо дали вярваш, че можеш да направиш нещо или че не можеш, и в двата случая си прав.
Хенри Форд
Крем за лице + безцветен балсам за устни (понякога слагам маалко цвят от червило, за да добия малко по-свеж вид) + спирала (не винаги и малко), ако имам време и желание слагам очна линия и коректор за сенките под очите (въпреки че съм приела че няма никакъв смисъл от това)
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
От скоро (1-2 седмици ) почнах да си слагам ФДТ , черен молив, спирала и очна линия.
Години 15
Молив, спирала. ФДТ и очна линия - рядко.
14години
Коректор и балсам за устни.Мисля,че нямам нужда от друго
Години:13
Коректор, ако имам пъпка или петънце (не че закрива много) , гланц/балсам, много рядко спирала(когато съм на училище), иначе не обичам да използвам сенки, тегля си една черта с моливчето, малко спирала и общо взето така се гримирам.
почти на 18
florescentia
Коректор , спирала , балсам или гланц (и вече по-рядко си слагам фдт или пудра)
15
Коректор, молив и гланц. Понякога и спирала - години - почти 15.. Абее 14 ;д
На 20 съм. Гримирам се само с фон дьо тен или пудра, понякога слагам и червило или гланц.
Слагам само гланц за устни..
15г.
Was immer du tust.. wo immer du bist.. ich werd hier bleiben und warten auf dich!
Спирала,гланц за устни и коректор (много рядко очна линия)
15г.
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
черен молив + спирала, а понякога и руж ;дд 14г
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
Балсам и спирала;16![]()
Последно редактирано от YSMF : 02-02-2012 на 14:15
оооо я си гледайте работата, аз съм на почти 13 и си ходя с спирала и коректор/ФДТ, когато искам слагам молив или очна линия(но не съм от много време) :P![]()