- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- диета - японски чай Инхуа
здравейте,онзи ден си купих чай Инхуа за отслабване моля ако някой си го е купил да моля каже дали е ефикасен.Една приятелка ми го препоръча но не знам дали е добър!![]()
Ефикасен за какво?
EDIT: Само не ми казвай- за горене на мазнини...
за отслабване
има мнн чайове в бг които са полезни от няквии ияпонски![]()
R-X + 2Na + R'X' --> NaX + NaX' + R-R+R-R'+R'R'
Гов0рi мi на гЪзЪь и се м0ли Dа не ПрЪднАxDD![]()
-> Šemsa Suljakovic & JV - duni vetre jace (music)
О горкичката..Очакваш наистина да отслабнеш от чай..Първоначално написано от mimityyy11
Мила няма да отслабнеш от един чай.Най-вече да ходиш в WC-то.
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Отслабва се с негативен баланс на калориите и упражнения, най-вече вдигане на тежести.
Чайове и това-онова, може да помогнат, но никога няма да са ефикасни от само себе си.![]()
По-добре вземи кофеин,далеч по-голям резултат ще имаш..
200 мг кофеин + 20 мг ефедрин хидрохлорид.Първоначално написано от HolyShit
Не е препоръчително за непълнолетни, де...
И само кофеина да вземе пак ще изхвърли вода,така ще свали кг..По-ефективно от японсият чай аху-иху.Не знам тия хора кви кафета пият без въглехидрати,аз всяко кафе го виждам,че има 80 грама захар..
Ако си мислиш, че ще отслабнеш само като го пиеш, мнооого се лъжеш! Ако искаш резултати освен чая трябват и спорт и хранителен режим. Аз също си го купих. Прочети листовката на чая, за да разбереш повече за него и какво можеш и не можеш да ядеш, ако искаш по-добри резултати. Хайде успех![]()
blqblq
Е сигурно ще има ефект. Ако вместо да ядеш вафли и кроасани за следобедна закуска пиеш чай. xD
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en