- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Проблем с интернета на телефона (nokia c6)
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Здравейте,имам nokia c6 ии имам проблем с интернета.В скайп мога да влизам,приложенията на facebook,youtube и другите също.Но като цъкна самия интернет>маркери> който и да е сайт и се затваря и ме връща обратно в менюто или началния екран.Някакви идеи как да го оправя?
Приятелят ми има нокиа 5530 и се получаваше по същия начин. Накрая му хванахме цаката - в момента в който изпише свободните мрежи, се запаметява точката за достъп и повече не те изхвърля
Женско съм! Пикая клекнала...
Това е защото най-вероятно нямаш GPRS/WIFI настройките и затова няма нет. Обади се на оператора и ги изврънкай за настройки.
Първоначално написано от InnoraX

Кви WIFI настройки бе човек, не се излагай! Още повече че да се искат от оператора
Женско съм! Пикая клекнала...
Аз попринцип рядко ползвам wifi,защото си имам неограничен към абонаментния план..Първоначално написано от naksdy

InnoraX настройките няма как да са се изпарили..Забравих май да спомена,че до преди миналата седмица си имах нет и всичко си беше окей.Сега ще пробвам да направя това,което naksdy каза.

По-добре повикай човека, който ти е настроил рутера, мисля, че той може да оправи този проблем, защото аз също съм с Nokia C6 и не можех да влизам никъде. Той направи нещо ( не знам какво ) и вече всичко е наред.

Ахам ... съжалвам, не съм разбралаПървоначално написано от Co0kieGirl
Радвам се, че си се оправила

да имаш Symbian телефон и да не му сложиш Opera Mini е престъпление
Да и аз много го харесвам браузъра,даже на компа съм с него!!! :PПървоначално написано от xXxAngerfisTxXx
яко shit

здравеите и аз имам сьщиа проблем .В скайп мога да влизам,приложенията на facebook,youtube и другите също.Но като цъкна самия интернет>маркери> който и да е сайт и се затваря и ме връща обратно в менюто или началния екран.Nokia e71 , помощ
и аз вече имам тоя проблем на N95 8GB... явно е масов бъг на симбиан. Просто слагаш друг браузър и си ти! Препоръчвам Opera Mini

благодаря ти за отг но пак не става изхфарля ме
операта те изхвърля ? невъзможно

Ми деца затваряйте си приложенията ако нямате достатъчно рам ще ви изхвърля.
мда... 89MB RAM свободни и пак изхвърля... ама аз и без тва не ползвам вградения щото е мега боклук

да от операта ме изхварля затворени са приложениата маи ше тряя да варна фабрицните друг начин не виждам и то дали пак ше стане ... :@
преинстални или му ъпдейтни симбианаявно ти е бая омазан

само ше ми кажешли как да го упдеитна
най-новия PC Suite на Nokia има Update Serviceчрез него става...