- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обичам я!
На 16 съм. От известно време се зарибявам с едно момиче(по голямо е от мен, но мисля, че това няма никакво значение). Та както и да е. Излизаме заедно доста често и започвам да я обичам все повече и повече. Но когато и предложих да станем гаджета. Момичето каза, че ще ми отговори след 1 2 дена. Е минаха 3 4 дена, не ми отговори и понечих да я попитам какво е решила и тя каза, че не знае. От части иска, но от части не иска. Не знаела какво иска или нещо от сорта. Кажете как да постъпя, немога просто да я зарежа. Обичам я!
пп: да не би да избързвам. дали трябва да и дам повече време ;с
Хаха верно ли си я питал![]()
Като намериш правилния подход, няма да те разиграват.
Иначе няма надежда не те харесва, просто се чуди как да те отреже по - деликатно.
Ти си на 16, а тя е по-голяма.... Срам, срам, колко простотия има на тоя свят![]()
!!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
Like Jesus
Хванах се за главата като прочетох!Първоначално написано от Sh@d0w
"Искаш ли да станем гаджета?"![]()
По-добре на кафево отколкото социално слаб!
Като видя думичката "зарибяваме" и веднага ми изплуват минусите на "Обичам го/я". Т'ва не е риба, която я клъвне, я не.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Първоначално написано от ShtrudeL
си представяме дечурлига.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Трябваше просто да я целунеш, щеше да видиш още тогава дали те харесва или не..
Ако не, рискуваш да свършиш с комоцио в болницата.Първоначално написано от krone1596
Keep on trollin'
аз просто го вкарах и всичко свърши
а ти как по-точно я пита? .... ии да, просто се чуди как да те отреже, без да я гризе съвесттатакъв е живота..... "зарибявай" се с някоя на 14 и ще имаш по-голям успех
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Или да не се погледнете НИКОГА повече.Първоначално написано от DogShit
П.С Тва' с комоциотозвучи се едно се е опитал да целуне Станка Златева.
Защо не я целуна, тогава щеше да разбереш наистина - или щеше да ти отвърне с целувка или пък с шамар![]()
![]()
![]()
Здравей! Това че тя отлага да ти каже дали е съгласна или не може да значи много неща.Не си прави прибързани заключения,може би просто наистина и е трудно да реши,защо не се опиташ да поговориш с нея (ако все още не си) ? Попитай я директно,дали отлага отговора си,защото и е трудно да реши,или просто се опитва да ти каже че не иска да е с теб,но по деликатен начин,без да те наранява (много). Сигурен ли си че тя няма приятел? Може би заради това 'мисли' толкова дълго.Дано скоро разбереш какво става без да се измъчваш допълнително,успех!
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
и седмица да мине - файдата е същата.. " 'земи си кака, да те отрака", ама кака не се 'зема така, брат..
Реално ти не я обичаш. Това е самозалъгване от твоя страна.Първоначално написано от panoskiamos
За него можеш да прочетеш тук http://progresiray.me/osnova/statii/...lagvaneto.html
А относно това, какво да правиш - ами обикновенно жените не знаят какво искат. Просто и кажи "нека пробваме да излизаме, пък ако не ни хареса, винаги можем да спрем" - няма как да ти откаже.)
Made by God, improved by Devil
Сайт относно стила и съблазнението на жени. http://progresiray.me
" - Искаш ли да ходим?
- Къде, за хляб ли?"
Сам се сещаш, че тия глупости с предлагането са за 10-11 годишните. На твоята възраст вече трябва да става с хващане за гъза![]()