.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: Обичам я!

Обичам я!

На 16 съм. От известно време се зарибявам с едно момиче(по голямо е от мен, но мисля, че това няма никакво значение). Та както и да е. Излизаме заедно доста често и започвам да я обичам все повече и повече. Но когато и предложих да станем гаджета. Момичето каза, че ще ми отговори след 1 2 дена. Е минаха 3 4 дена, не ми отговори и понечих да я попитам какво е решила и тя каза, че не знае. От части иска, но от части не иска. Не знаела какво иска или нещо от сорта. Кажете как да постъпя, немога просто да я зарежа. Обичам я!

пп: да не би да избързвам. дали трябва да и дам повече време ;с

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Хаха верно ли си я питал

Като намериш правилния подход, няма да те разиграват.

Иначе няма надежда не те харесва, просто се чуди как да те отреже по - деликатно.

Град
    Софийските потайности
    Ти си на 16, а тя е по-голяма.... Срам, срам, колко простотия има на тоя свят
    !!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
    Like Jesus

Голям фен Аватара на autista88
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Хаха верно ли си я питал
    Хванах се за главата като прочетох!

"Искаш ли да станем гаджета?"
    По-добре на кафево отколкото социално слаб!

Мега фен
    Град
    <3
    Като видя думичката "зарибяваме" и веднага ми изплуват минусите на "Обичам го/я". Т'ва не е риба, която я клъвне, я не.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Като видя думичката "зарибяваме" и ..

си представяме дечурлига.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Мега фен Аватара на sasha_90
    Остави я,очевидно не те иска.

Трябваше просто да я целунеш, щеше да видиш още тогава дали те харесва или не..

Цитирай Първоначално написано от krone1596
    Ако не, рискуваш да свършиш с комоцио в болницата.
    Keep on trollin'

аз просто го вкарах и всичко свърши

Мега фен Аватара на thegreenzombie
    Град
    On The Wall xDD
    а ти как по-точно я пита? .... ии да, просто се чуди как да те отреже, без да я гризе съвестта такъв е живота..... "зарибявай" се с някоя на 14 и ще имаш по-голям успех
    fear4o <--- май bro' xDD
    darkPaladin <--- *миг, мииг*

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out
    That’s how its supposed to be
    Living young and wild and free

Цитирай Първоначално написано от DogShit
    Цитирай Първоначално написано от krone1596
    Ако не, рискуваш да свършиш с комоцио в болницата.
    Или да не се погледнете НИКОГА повече.
    П.С Тва' с комоциото звучи се едно се е опитал да целуне Станка Златева.

Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Остави я,очевидно не те иска.

Защо не я целуна, тогава щеше да разбереш наистина - или щеше да ти отвърне с целувка или пък с шамар

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    Здравей! Това че тя отлага да ти каже дали е съгласна или не може да значи много неща.Не си прави прибързани заключения,може би просто наистина и е трудно да реши,защо не се опиташ да поговориш с нея (ако все още не си) ? Попитай я директно,дали отлага отговора си,защото и е трудно да реши,или просто се опитва да ти каже че не иска да е с теб,но по деликатен начин,без да те наранява (много). Сигурен ли си че тя няма приятел? Може би заради това 'мисли' толкова дълго.Дано скоро разбереш какво става без да се измъчваш допълнително,успех!
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    и седмица да мине - файдата е същата.. " 'земи си кака, да те отрака", ама кака не се 'зема така, брат..

Re: Обичам я!

Цитирай Първоначално написано от panoskiamos
    На 16 съм. От известно време се зарибявам с едно момиче(по голямо е от мен, но мисля, че това няма никакво значение). Та както и да е. Излизаме заедно доста често и започвам да я обичам все повече и повече. Но когато и предложих да станем гаджета. Момичето каза, че ще ми отговори след 1 2 дена. Е минаха 3 4 дена, не ми отговори и понечих да я попитам какво е решила и тя каза, че не знае. От части иска, но от части не иска. Не знаела какво иска или нещо от сорта. Кажете как да постъпя, немога просто да я зарежа. Обичам я!

пп: да не би да избързвам. дали трябва да и дам повече време ;с
    Реално ти не я обичаш. Това е самозалъгване от твоя страна.
    За него можеш да прочетеш тук http://progresiray.me/osnova/statii/...lagvaneto.html
    А относно това, какво да правиш - ами обикновенно жените не знаят какво искат. Просто и кажи "нека пробваме да излизаме, пък ако не ни хареса, винаги можем да спрем" - няма как да ти откаже.)
    Made by God, improved by Devil
    Сайт относно стила и съблазнението на жени. http://progresiray.me

Супер фен Аватара на badsector
    " - Искаш ли да ходим?
    - Къде, за хляб ли?"
    Сам се сещаш, че тия глупости с предлагането са за 10-11 годишните. На твоята възраст вече трябва да става с хващане за гъза

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си