- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- БАСКЕТБОЛ
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Имали трениращи който да знаят някоп програма за овеличаване на отскока
Тренирала съм баскет 5 години..Пробвай с кляканията, те развиват бедрата и дават сила и отскок

мс аз тренирам от 2 год. но няма кой знае какъв напредък в отскока
Ми то човек свиква, всеки ден прави и отскоци, аз съм имала много висок отскок от всички, въпреки, че не съм много висока

Просто тренирай мусkулите на краката.
Клекове, скокове на въже. Т'ва е.
Keep on trollin'
аз просто го вкарах и всичко свърши

АМИ Да.... Все още тренирам за отскок.... но има много фактори от който зависи голямият отскок... 1во тренирай т.нар. стречинг гъвкавоста е ключът към добрият тонус на мускулите... тоест разтягай се всеки ден.. 2ро тренирай най-вече коремните мускули ( плочките) и долната част на гърба.. 3то прави упражнения за прасците с тежести.... също така и за бедрата.... и последно отиваш на някоя площадка например.... и тренирай издръжливост .. например ако пипаш ринга ... пипаш ринга на единия кош с леко тичане пипаш и ринга на другия кош.... и така ... сега пиши ми на лично съобщение да видим дали ще направим програма за теб
Зависи на колко си,всичко е до развитие на мускулатурата. А иначе за сега прави Calf Raises,скачане на място по 30-40 пъти(поне 2-3 серий) и отскоци на пръсти по 200 пъти(1-2 серий са достатачни). Прави ги упражненията горе долу през ден и гледай да са винаги горе-долу по едно и също време в деня. Успех.
първо потренирай мозъка.Без него няма да стане.
Клекове
Силата е в това не да си непоклатим и да не се страхуваш, а да правиш нещата въпреки всичко, да преминаваш през различни етапи и отново да продължаваш.

Air Alert 3